Iismeretlen civilizációk - hírlevél cikk

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

 Kedves Barátom!

 

Immár több százan hallgathatták meg az UTAZÁS ARANYKORBA című előadásom és a visszajelzések alapján igen időszerű volt ez a téma. Miért? Nagyjából másfél évtized intenzív ébredési fázis után most a tisztába tevés és felkészülés fázisa következik. Mire értem?

Mint ahogy a reggeli ébredést követőn is tisztálkodunk és összeszedjük magunkat a további teendőinkhez, ugyanígy van ez a szellemi ébredést követően is.

 

Az első intenzív, mondhatni tömeges ébredésünk nem oly régen, 1-2 évtizede kezdődött. Nemcsak világjelenség volt, hogy a múlt évezred utolsó dekádjában megindult gazdasági folyamatok hatására, na meg az (ijesztő) mértékű népszaporulat okán, erőteljes építkezések kezdődtek világszerte, mely hatalmas ásatásokkal járnak. Így egyre-másra bukkantak elő olyan, addig ismeretlen ősi leletek, melyek azért ha (túl) lassan is, de azért fokozatosan elérték a kritikus mértéket és immár megkerülhetetlenekké váltak ahhoz, hogy alaposan átértékelje az emberiség saját jelenlétét, történelmét e bolygón (legalábbis az a talán kicsi része, aki még gondolkodik és erre igénye is van!). Nekünk (na és persze még jó néhány testvér-és rokon népnek) pedig kiemelten jelentős időszak volt, hogy az alaposan elferdített történelmünket, gyökereinket megkeressük, rendbe tegyük, és ezáltal az ehhez passzoló ön-identitásunkat is helyre igazítsuk (az, hogy ez az őrült vágyunk milyen vad irányokba burjánzott sokszor, egy egészen más kérdés, és ígérem, belátható időn belül megosztom erről végzett kutatásomat is.)

 

Minden esetre tisztába kell tennünk magunkat: múltunkat, jelenünket, kívül-belül.

 

Emlékszel esetleg, hogy mit írtam és mondtam sok előadásomon és könyveimben e szóról? Bizony csak magyarul van kozmikus jelentése IS e szónak, mint megannyi másnak: a tiszta magyarul nem egyszerűen „minőségi”, hanem "mennyiségi" jelző is. Ugyanis a tiszta=teljes. Hiszen magyarul tiszta szívvel avagy teljes szívvel szeretni, pont ugyanazt jelenti!

Hosszú évekig tartottam perui kutatásaimból ún. őstörténelmi előadásokat. Az UTAZÁS AZ ARANYKORBA előadás sorozat valami egészen más: elindulunk az emberi tört-én-elem metafizikai síkjára, hogy megértsünk két alapvető dolgot.

 

1. A valós emberi földi jelenlét történelme, az ismeretlen, magasan fejlett civilizációk megismerése nem szimpla lexikális tudásunk lesz. Nemcsak „okosabbak” leszünk ezáltal, hanem minőségileg, azaz lelkileg, szellemileg is bizony átalakulunk! Hisz minden gondolat hordoz energetikai erőt, minőséget, mely alakít minket, így az ősi tudás, a szimbólumok ereje bizony alig van, akit érintetlenül hagyna lelke legmélyén.

 

2. És pont ez a célom: felmutatni, hogy itt nem egyszerűen elképesztő technikai tudással és az ehhez szükséges „ipari” háttérrel rendelkeztek őseink (ez is épp eléggé megdöbbentő), hanem valahogy másféle emberek voltak. Bizony, mások voltak abban, ahogy a Földhöz, önmagukhoz, egymáshoz viszonyultak; más volt istenképük is. És ami talán a legérdekesebb és legfontosabb az egyes ember számára: más képességeik voltak!

Előadásaimon tehát pusztán átismételjük, felelevenítjük a régebben már közzétett őstörténeti anyagokat, és egy magasabb szinten továbbépítkezve elindulunk ezek metafizikai, azaz anyagon túli feltárásában, megértésben és: magunkba építésében!

 

Ezért nem győzőm hangsúlyozni és ajánlgatni, hogy az előadásra jelentkezők jól teszik, ha előtte otthon újra olvassák, újra hallgatják mindazt, amik alapokként szolgálnak majd a további témák feldolgozásához.

 

Elsősorban ajánlom Perun innen és túl és Táltosok barlangja könyveimet, immár E-könyv formátumban is (megtekinthető), valamint honlapomon, youtube csatornámon a megannyi videómat.

Előadások helyszínei és időpontjai: ITT

Jelen hírlevelemhez elsőként hírlevél olvasóimnak küldöm szeretettel legújabb CMM - műsoromat, amit ITT megtekinthetsz.

 

A CMM - Civil Multi Média egy hírportál és egyben egy közösség. Én támogatom. Ha teheted, kérlek, tedd te is! A CMM-ről és támogatási lehetőségről itt olvashatsz: 1.   2. 

Remélem találkozunk személyesen is valamelyik tavaszi előadásomon. 

Szeretettel:

Ágnes

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom