TÉLI GONDOLATOK

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

 

Kedves Barátom!

 

Kicsit elmaradtam a hírlevelekkel, amiért elnézésed kérem, de azt hiszem, csodálatos felmentést ad nekem a Sors: a novemberben megszületett második unokám után január 26-án megszületett a harmadik. Szinte csoportos testet-öltés zajlik a családunkban, és én szeretek mindent maximumon járatni, így a nagymama szerepet is komolyan veszem! Sok idő és energia kell mindehhez – hiszen, az örömöt még nehezebb feldolgozni, mint a bánatot. Ezt tudtad amúgy? (Ugyanis a rossztól ösztönösen meg akarunk szabadulni és tudatosan-tudattalanul mindent elkövetünk ennek érdekében, az örömöt viszont újra és újra át akarjuk élni, így éltetjük-tartjuk magunkban J.)

 

Kicsit, sőt nem is kicsit, elmaradtak a Kék életmód programfüzetek is, ennek egyik oka, hogy a novemberi baba a fiamé, Márké, aki Ricsi mellett még nyáron megígérte az őszi találkozókat-előadásokat. Egyre majdnem sor is került, meghirdettük, megszerveztük a Margit-szigeti kezdő programot, amit az időjárás meghiúsított. Utána meg egy kis sodrás keletkezett, Ricsi külföldre ment (Indiába is, többek közt, hamarosan küldi erről video beszámolóját).

 

Tehát én is és a fiúk is megértésedet kérjük és ígérjük, egyszer csak minden ígéretünket teljesítjükJ.  Talán pont akkor, amikor itt lesz a lehető legjobb ideje.

 

No, most én ezzel a hírlevéllel néhány apróságról szeretnék beszámolni, illetve egy-két gondolattal szolgálni – hiánypótlásként.

 

1.Kék életmódhoz kapcsolódik a ma reggeli csodás napindításom, amiben semmi új nincs, de mivel annyira klassz volt, megosztom, hátha kedvet kapsz hasonló hóhányáshoz. Ebben a fegyelem, a gyakorlás és a hideg a kulcsszó, így hármasban. Hajnalban légzőgyakorlatokkal indítva meditáltam (4.30-5.30), majd miután minden kályhám beüzemeltem (ez nem kis idő), lassan napkelte lett, így eljött a „torna”, a mozgás ideje. Jó negyven percet jógáztam (én ennyit tartok magam számára a legideálisabbnak, függetlenül mindenféle „előírástól”).  Mozgás közben jönnek ugyebár a legenergetikusabb gondolatok, így a végén már tudtam, hogy mindjárt kimegyek ruha nélkül a hóba. És megtettem! Eddig csak szauna után vállaltam ezt be, most volt első ízben, hogy minden előzetes meleg nélkül „csupán” energetizáló légző gyakorlatok után belehemperegtem a hóba (természetesen a csupán tripla idézőjelben értendő!). Idecsatolom a fotót, nem mintha ez egy

értelműen mutatná, de a poén kedvéért, és hátha elhiszed nekem, hogy ezek az én nyomaim.

 

És jól felnevettem, mert szembe jutott, ugyebár, ki milyen nyomot hagy maga után… az UniverzumbanJ.  

(Amúgy zárójelben: jó húsz éve volt egy érdekes fejtegetésem, amikor szintén nagy hóban sétáltam a pilisi hegyekben: a hó pont olyan mint a (kívánatos, tiszta) lélek: fehér; se nem hideg, se nem meleg (komolyan ilyen a hó... amikor megfogod, nem hideg... csak ha ráfagy a kezedre); megfagyhat, és akkor jégkristályos, vagy elolvad és akkor víz; minden nyomot hagy benne. A jógik útján tanított érzelmektől megtisztított tudat ilyen: semleges. Nem hevül, nem keményedik. Pihe-puha, ugyanakkor szép kristályformákból áll és ezért építkezésre is alkalmas. Nem mellbevágó gondolatok, de ha rá tudsz hangolódni egy havas er-

dőben tett séta alatt, nagyon lélekemelő energia fog elárasztani, garantáltan! Amúgy pedig, az igazi beavatódáskor nem lexikálisan új infót kapsz, hanem átéled az utolsó sejtedig a létezés pillanatát... (Az archivált Kék Életmód hírleveket ITT olvashatod). 

 

 

  1. 2, A másik gondolat, amiben napok óta élek (mivel legújabb regényem, a Szerelem terror idején-t írom, melynek ha nem is fő szála lesz e gondolatsor, de megjelenik - és ezen remélem már te nem is csodálkozol), hogy ugyebár a migráns kérdés – aminek remélhetőleg legalsó szintjén tartunk már, és ennél mélyebbre nem süllyedünk a választási időszak lezajlásával – egyik, természetesen agyonhallgatott elsődleges mozgatója és mögöttes szándéka, a totális patriarkális világ stabilizálása. Ebben minden benne van természetesen: a hadiipar és annak bezsebelhető költségvetési hányada, a profit amit ezen át szerezhetnek, és anblokk a gazdasági világhatalom szélesítése, ami minden újkori politikai erőre, mint végrehajtó marionett bábura, kiosztott ukász. Ezt a gondolatfonalat nem részletezem, az Utazás az aranykorba, legutóbbi kötetem egyik nagy része erről szól, hogy mindezt a női energiával, erővel nem lehet véghezvinni, ezért előbb a vallások „lágy” módszertanával a nőket csak a kispadra ültették, majd a keresztény boszorkányüldözésekkel és egyre nyíltabb módon – ld. „migráns” azaz terror-kérdés – a nőket most már fizikailag is tömegesen likvidálni akarják. (Zárójelben: tehát nem szóbotlás ból tettem a migránst idézőjelbe, mert ilyen kérdés nincs. Azokat, akik az ide áthajtott „migránsoknak” egy kis részét kiteszik, a valódi elüldözöttek és háborús menekültek, azokat a terrorizmus üldözi idáig! Tehát itt kizárólag egy kérdés van, a terrorizmus kérdése, és a találós kérdés csak az, ki is az igaz terrorista!? Nyilván, aki pénzeli az operatív szinten terrorizálókat). Ehhez most e jelenkorban a legújabb nagy vallást, az iszlámot használják. (Persze, ahogy Jézus tiszta igéjének sincs köze a keresztény dogmatikához, úgy az iszlám ősi forrása a nőket nemhogy elnyomta, de gyakorlatilag az „emberhez”, a férfihez képest az isteni magasságokba emelte, isteninek nevezi, lásd nagyon részletes forrásokkal alátámasztva fentebb említett könyvemben).

Nos, tehát, amiben napok óta vagyok és amiről úgy érzem, nem tudunk elegen, de kellene, az egy 2016-os dráma, tragédia, mely az iraki yazidi nők esete címmel vonulhat be a történelmünkbe, melyre aztán büszke egy földi ember sem lehet! A kozmosz szégyene, ami történt, és aminek orvoslására a világ kvázi semmit nem tett-tesz. Itt vannak a cikkek, de csak erős idegzetűeknek. Hogy miért említem? Mert a kimondott szó is energiát ad, minél többen tudunk róla és minél többen imádkozunk, óhajtjuk ennek az elmebeteg folyamatnak a végét, annál előbb bekövetkezhet a fordulat!

CIKK 1

CIKK2

A többit szerintem aki akarja, megleli!

 

3. Harmadik hírem, hogy tervbe vettem egy tavasszal induló új programot, melynek egyelőre munkacíme: Beszélgetés a kék kapcsolatokról. Szintén legutóbbi könyvem záró részében elmélkedek vagy inkább merengek néhány különleges nehézségről, ami azoknak az életében jelentkezik, akik jelen életükben nagy ugrást, átalakulást hajtanak végre, ám az addigi társuk nem változik semmit. Ez azért nem semmi élethelyzet, és ezzel nem foglalkozik semmilyen platform, tekintve a Dunányi pszichológus vagy bármilyen lélekbúvár nem tud a paradoxon-ponton túli nem-emberi dimenzióval, energiákkal, tudatosságal  IS foglalkozni.

 

Úgy érzem, nekünk erről beszélgetnünk kell!!!

 

Ehhez fogadd tőlem a könyvből a legfontosabb részt e témáról, gondolat-ébresztőnek. ITT olvashatod.

Természetesen, aki komolyan el akar indulni az általam közzétett kék úton, az olvassa el nemcsak ez utóbbi könyvet, hanem mindhárom kötetet. Ez nemcsak neked "jó" (ha még nem olvastad eddig esetleg), hisz teljes komolysággal ennek hiányában szerintem egyik előadásom vagy írói estem sem látogatható, hanem mert ezen a kölcsönösségen van áldás, hisz én akkor tudok írni, ha olvasóim megveszik a könyveimet. 

 

Az előadásaim megszokott útvonalán tervezek eljutni a már ismert városokba (Budapest, Veszprém, Sopron, Miskolc, Győr, Eger, Pécs), valamikor tavasszal. Nem biztos, hogy mindenhova sikerül, mivel tényleg rengeteg időt elvesz három unoka, majd lassan a tavaszi kerti munkák és nem utolsó sorban az új könyvem befejezése, szerkesztése és kiadása, tehát ez egy remény, de nem számon kérhető ígéret egyelőre. Jó lenne azt is tudnom, egyáltalán, hány embert érdekel… ezért ha elvileg a téma téged érdekel, kérlek jelezz egy egysoros emailben KÜLÖN, ÉS NE ERRE A HÍRLEVÉLRE VÁLASZKÉNT! Csak annyit írj: kék kapcsolatok és a város, ahol élsz vagy ahová a felsoroltak közül el tudnál jönni. Ez alapján látom, hova érdemes szerveznem. Köszönöm!

 

4. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, hisz három a magyar igazság egy pedig a ráadás, ez a ráadás pedig a sarokpont… ajánlani szeretném egy nagyon kedves ismerősöm,  (amúgy „házi” asztrológusom) három napra vonatkozó (tegnap-ma-holnap) rituáléját a Facebook-ról, amit MOST ITT olvass el, mert a mai részéről még nem maradsz így leJ.

 

Hírlevélre feliratkozás ITT

Kövess a Facebookon ITT

Levelet a kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu címre írhatsz.

És erre a levélre tényleg NE válaszolj se kérdéssel, se jelentkezéssel, mert a rendszer (vagy én) kitörli, miután megbolondul a beözönlő válaszoktól. Köszi!

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom