SZÍRIUSZ-FÉNYES HAJNALCSILLAG. 2018. JÚLIUS 5-6

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

NAP-SZÍRIUSZ EGYÜTTÁLLÁS!
Sziasztok, holnap reggel a híres HAJNALCSILLAG esemény, amiről elég kimerítően írok (Táltosok barlangja plusz Kék trilógia), az a bizonyos Szíriuszi napfelkelte. Tehát amikor egy évben egyszer a Szíriusz valamivel a mi Napunk előtt kel fel! A legerősebb energia reggeltől fél 21-ig lesz. 
Ilyenkor haza tudunk találni könnyebben..a "szíriuszi" felső Tudatunkkal kapcsolódni és erősíteni, netán állandósítani a kapcsolatot, átjárót. 
Ehhez én személy szerint mostantól a következő 3 napban azt fogom tenni, hogy minden rutint mellőzök, és erősen növelni kezdem azokat a "cselekedeteket", teendőket, amik a felsőbb tudat "növekedését" szolgálják, erősítik. Ilyen lehet: szóböjt; sokkal több meditálás, kifejezetten ezzel a céllal; minél több szokásunk átszínezése azzal a fejünkben tartott gondolattal, hogy helyesli.-e ezt most vajon a szíriuszi "énünk?" ITT AZ IDŐ a kvantumugrásara azoknak, akik már érzik egy jó ideje, hogy nagyon lépni (repülni) kellene! A kicsitől a nagy átalakulásig a lehető legcsodálatosabb idő MOST van. Az átalakulásunk célja (kinek-kinek hány élet alatt, de mindenkinek ez a cél), az itteni dimenziónk, világunk "uralása" (nem térek ki a könyveimben agyonrágott uralmi állapotra itt, röviden teljes erőben levés). Akkor képesek leszünk bármit materializálni-feltéve, ha még ez fog minket izgatni, (de sejtésem szerint már akkor nem). Tehát az a "fajta" épülés, gyógyulás, helyreállás nem, vagy egyáltalán nem feltétlen új lexikális infó, hanem amikor vérré tesszük azt, amit eddig halogattunk. Elkezdünk a mindennapjainkban minél többször láthatóan-hallhatóan úgy és akként élni, gondolkodni, viselkedni, rezegni, amint a Szíriusz-tudatunk ezt "elvárja".
Földi teendőinkben röviden a helyes sorrend: múlhatatlanért való munkálkodás aránya kontra múlandókért munkálkodás. Ennél nem bonyolultabb. (lsd Jézust Mártával és Máriával: http://szentiras.hu/UF/Lk10,38-42)
A Szíriusz kozmikus otthonunk Napja, naprendszerünk Napjának "felsőbb oktávja". kapcsoldj hozzá, kérd az erejét, minőségét, segítségét, áldását DE NEKED KELL MEGVALÓSÍTANI. Tenni kell mindezért, nemcsak kérni.
És legfontosabb, sőt kulcsszó: hálát adni minden apróságért. A hála ereje "gyorslift" a spirituális tengelyen (Életfán) felfelé. Minden egyéb benne van a Kék vér trilógiában.

 


A fotón egy számgépes szimuláció az ie 2000-ben egyiptomi Szíriusz Napkeltéről! Áldott holnap találkozást kívánok minden útra indulónak!

 

Ajánlom még szeretettel a 2014-es Szíriusztól a Kárpát-medencéig előadásomat, hol konkrétan a Szíriuszról az 59. perc után beszélek.

ITT megnézhető.


 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom