MEGLEPETÉS

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Kedves Barátom,

 

Azért Meglepetés hírlevél, mert nekem volt a legnagyobb meglepetés, hogy a múltkori, a november eleji hosszú útra indulásom előtt utolsónak hitt hírlevelem után (amiben a 4 angol könyvem -Aranyasszony trilógia és a Szerelem terror idején – reményem szerinti amerikai megjelenéséről adtam hírt) még lesz miről beszámolnom.

 

És lett! Nem is akármiről!

 

Igazán jó hírként „tétetik közzé”, hogy amit már igen hosszú ideje, igazából, több mint egy éve várunk, hogy egyesületünk – ÉLETŐRZŐK – jogosulttá váljék az adó 1%-ra, nos, ez megvalósult! IME a hivatalos értesítés.

 

Minden további kérdéssel, csatlakozási szándékkal kérem Istenes Győzőt keressétek ( email: gyozo.istenes@gmail.com, FB ITT) .

 

Az ÉLETŐRZŐK hivatalos FB oldalán, amihez remélem, egyre többen fogtok csatlakozni, Cselovszki Márk várja a hozzászólásokat, és az érdekes híreiteket, ötleteiteket stb.

 

Nem „hivatalos” cikkem, véleményem az Életőrzők céljáról és arról a világképről, amit legalábbis jómagam, mint alapítótag vallok, ITT olvashatjátok.

 

A hírleveleim 3 különböző fiókból mennek ki a Mailchimp rendszerében, mivel egy-egy fiókból csupán 2000 címre tudok postázni, így előfordul, hogy a 3 levél egyikében nem élő link marad benn. Ebben az esetben kérlek ne jelezzétek, mert én is észreveszem és 24 óra múlva legkésőbb (amikor megismételhetem a kiküldést) kijavítva meg fogjátok kapni, valamint a honlapom MENÜJÉBEN ITT mindig megtaláljátok.

 

Ha már ilyen jó hírekkel hírlevéllel jelentkezem, megtoldom mondandómat egy konkrét kéréssel.

 

Mivel hihetetlenül sok visszajelzést kapok évek óta arról, hogy sokatok életében milyen hihetetlen változást okozott egy-egy könyvem és sokan kérdezitek, mivel tudnátok „viszonozni” azt a pénzzel ki nem fejezhető értéket, amit előadásaimból vagy könyveimből kaptatok, nos arra jutottam, van egy konkrét szükségletem és nagyon boldog lennék, ha ebben felülemelkedhetnénk a pénz szintjén és nem a piacon kellene keresnem valakit, aki egy nagyon egyszerű honlapot készítene nekem a 4 angol könyvemnek, hanem mondjuk lenne egy ilyen szakember egy olvasóm.

 

Ezért feladtam az Égnek, összehoz-e valakivel, aki szív-esen rám szán pár munkaórát és elkészít egy „angol” honlapot (illetve a struktúrát, amire én fel tudok tölteni szöveget, fotókat és videókat).

 

Várom azon  szív-es segítő jelentkezését, aki személyesen tapasztalt meg életében bármilyen pozitívumot, aki valóban kapott "tőlem" vagy inkább rajtam keresztül olyan "többletet", amibe belefér egy ilyen kölcsönösség. Tehát nem a barátok barátainak jelentkezését várom:), aki mondjuk nektek tenne ezzel egy szívességet...

 

Záró gondolatként ideteszem egy FB posztomat. Noha már lement a szüret, de most legalább van időnk kicsit merengeni ezen-azon. Például, hogy az ún, direkt termő szőlőfajtákat (pl. Otelló) miért is igyekszik az EU bürokráca érintett "részlege" (alias globális gyógyszer-vegyszer lobby európai "fiók" bandája) eltenni "láb alól". Vagyis kiírtani. 

 

Biztos ami biztos alapon idemásolom a hivatkozott források egyikét, mivel az egyik egy igazi KINCS, a Természettudományi Közlöny 1880-as kiadványában megjelent írást a szőlők magról való termesztéséről és az ettől való eltérés okairól! 

 

Szeretettel:

Ágnes

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom