ÁLOM ÉS RÉMÁLOM PERUBAN

» » események        

 

GOLENYA ÁGNES ÉVA

ÍRÓI ESTJEI

2017. ŐSZÉN

 

 

 

 

ÁLOM ÉS RÉMÁLOM PERUBAN

címmel

 

az ÁLMAIM VALÓSÁGA c. könyv szellemében

 

 

Emlékek, vallomások, tanítások, üzenetek, kérdések és válaszok

egy író... 

egy nő... 

egy Ember életéből,

a könyvei tükrében.

 

 

 

Amit a nyilvánosság eddig tudhatott, és amit meseszerűnek találtak sokan, hogy 2007-ben kiutaztam egy szál magam Peruba, ahol egy hétre rá egy rejtélyes földalatti mesterséges barlangba kerültem. Pont olyanba, mint a híres ecuadori Tayos-barlang, amit első regényemben még hihetetlenként említek. Ott változott meg az életem. Miért?

      Nos, nem mindennapi, amik velem történtek. Sok élményemet, rettegésemet és a szó szerinti csodákat egyaránt, még évekig nem tudtam feldolgozni. De most eljutottam egy pontra, ahol már nem kerülhettem meg, hogy világos válaszokat ne kapjak égető kérdéseimre: miért történt velem mindez? Mi a valóságos feladatom ezen a Földön? És egyáltalán, ki vagyok én valójában? E számadás során magam is döbbenten raktam össze a nagy képet a sok kis szilánkból. Miért lépett velem kapcsolatba perui utam előtt egy volt fedett ügynök, egy programozott katona? Milyen erők mentették meg ott az életemet? Mennyire áldás avagy súlyos teher, amikor átlépünk egy másik dimenzióba?”

 

Részlet az Álmaim valósága c. kötetből (kukkants bele)

 

Kérdések, témakörök, amiket én hozok:

 

 

1. Először is a halál misztériuma. A halálfélelem és a félelem-szeretet, mint látszólag ambivalens érzelmek összekapcso-lódásából keletkező energia minősége. Tudattágulások a félelem átélésekor.

 

2. A mindennapi beszorítottság, korlátozó élethelyzetek erőtere és üzenete


3. Kulcsot az elmédnek! – változtasd meg egy szempillantás alatt a nézőpontodat (rá-és belátás pozíció)! Beszorítottságból a teljes szabadság metamorfózisa.


4. Hogyan lehet az egész életem egy folytonos meditáció? Ötletek, tapasztalatok a mindennapok hullám-völgyeihez, azok megéléséhez, felhasználásához.

 

Manapság sajnos  egyfajta hurrá-optimizmus eufóriája lengi be a spiritualitást és  ha baj, korlátozás, akadály, tragédia történik, akkor "valamit nem jól csinálsz". Nos, az IS-IS csodálatos fényében fogjuk újraértelmezni mindezt, ami egyszerre pofon egyszerű - ha egy-szerűen rálátsz a Mindenre és ugyanakkor sok-sok élet kell ahhoz, hjogy eljuss mindezek be-látásra és ne az elme lineráis vonalán keress ok-okozati, felfogható, "logikus" magyarázatokat.

Nem hajtunk direkt a nehézségekre, természetesen, de igenis nem lehet túldimenzionálni az akadályok és korlátok óriási tudattágító és gyógyító erejét! Igyekezni fogok úgy beszélni mindezekről, hogy e metafizikai igazságoknak a hétköznapok során minél többen mind nagyobb hasznát vehessétek.

 

Hozd el kedvenc könyvrészleted, tedd fel legégetőbb kérdésed, oszd meg saját élményed bármelyik könyvemről!

 

 

Még van idő elolvasni néhány könyvet. Kölcsönzés a Kristálykönyvtár klubokból lehetséges, a helyszínen pedig kedvezménnyel ​megvásárolhatod bármelyiket a 9 kötetből. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuális helyszínek és időpontok:

                

 

EGER, november 6-án 18.00 órától 

KÁLVIN HÁZ, Markhot Ferenc utca 2.

 

SOPRON november 24, 18.00

Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat 
9400 Sopron, Várkerület 98. (a Lenck átjáróban)
 

GYŐR, november 29. szerda 18.00 

Bezerédj Kastély (Ménfőcsanak) Győr, Győri út 30.  

ITT

 

PÉCS, december 8 péntek 17.30-tól

a Pécsi Kulturális Központban ITT

 

 

 

Érdeklődésed IS minél előbb jelezd kérlek, hogy ennek függvényében szervezhessünk helyszínt! Immár megszokott együttműködéseteket előre is köszönöm.

 

Jelentkezés: kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu.

Kérlek a tárgyban csak a város nevét tüntesd fel, a levélben pedig min. egy név és a jelentkezők száma elégséges. Köszönöm!

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom