ajánló

IDŐLABIRINTUS - részlet

» » ajánló

„Álom vagy ébrenlét, valóság, illúzió vagy mese? Mindezek csupán szavak, amik ugyanazt jelölik: a fixált tudathoz képest eltérő létsíkot. Hogy épp melyiket használod, az egyes egyedül a pillanatnyi tudatszintedtől függ, mennyit vagy képes befogadni a Mindenségnek abból a szeletéből, amiben éppen most csücsülsz és olvasod e sorokat.”


A PERUI PAPNŐ - KÖNYVRÉSZLET

» » ajánló

– Hogy élhettek ti a föld alatt? Mi az a Belső Föld? Az Alvilág?
– Hát, attól függ, melyik alvilágra érted. Én nem foglalkoznék azzal a fajta „alvilággal”, amit pokolnak állítottak be. De nem is az az alvilág, ahol a „halottak” lelkei vannak. Merthogy az élet annyira örök, hogy a léleknek teljesen mindegy, hol van! A lélek nem várakozik akkor sem, ha nincs földi testben, hanem „él”.


A PERUI PAPNŐ - KÖNYVRÉSZLET (ÉVA BESZÉDE)

» » ajánló

Most egy végső nagy leckéhez érkeztünk: kinyílhatunk világunk többi dimenziója felé még testben. Vagyis, szinte genetikai ugrást hajthatunk végre: az ember ismét olyanná válhat, mint hajdanán. Még mielőtt „megismerte volna a jót és a rosszat". Innen kezdve már csak dualitásában képes az ember felfogni a világot, elvesztette eredendő egységtudatát. Csak a duális világban van egészség és betegség, szépség és jóság, kezdet és elmúlás.


AZ ISZLÁM ÉS AZ ISTENNŐ-FORDÍTÁS

» » ajánló

Olyan gyakran ábrázolták kizárólagosan férfiközpontú, patriarchális hitként az iszlám vallást, hogy sokan sosem sejtették benne a női minőség központi fontosságát, és döbbenten fedeznék fel, hogy az a kezdetektől fogva benne rejlik. Részben talán a női minőség metafizikai értelemben vett bensőséges jellegének betudhatóan, az iszlámnak ez az aspektusa meglehetősen rejtetten létezett - de ettől még nem kevésbé fontos számára.


AZ ISZLÁM ÉS AZ ISTEN-NŐ

» » ajánló

Az Iszlám és az ISTEN-NŐ Szép estét mindenkinek! Kaptam egy lebilincselően érdekes cikket angol nyelven az Iszlám ős-eredeti Istenanya tanításáról, amit feltétlen szeretnék magyar nyelven közzétenni. Szerencsére máris jelentkeztek páran, akik segítenek lefordítani, így napokon belül mindenki olvashatja magyarul! Addig is elöljáróban pár felvezető gondolat.   A cikk lényege, nagyon-nagyon pici dió héjában: kiderült (láss csodát), hogy az iszlám...


ÚJÉVI FOGADALOM?

» » ajánló

Jeles napokon bizonyos, hogy fogadalmunk kap egy erős égi „hátszelet”, hisz a jeles napok (az eredetiek és nem a művi vallásokhoz utángyártottak) nem véletlenül akkor vannak, amikor (és nemcsak azért, mert véletlenek nincsenek), hanem a konkrét kozmikus mozgások egy adott időminőségében. Mi azt hisszük, az időpont fontos, de bizony az idő minősége, amit a lineáris világba zárult ember ma már nem is ért.
ERDÉLYI ÉLMÉNYEIM

» » ajánló

Az elmúlt két hétben végre sikerült régóta halogatott-tologatott utazásomat valóra váltani és eljöhettem Erdélybe. Nem a legjobb időpontban, köd, eső, hó időszakában, de azóta rájöttem, miért ez adatott. Ez mind víz! A kék vér gyermekei megírása után lassan egy éve eléggé visszahúzódtam, begubóztam, mert a kékülés folyamatában ez alapvető. Meditációk, lelkiség, önmagammal való még mélyebb szembesülés, az elme lecsitítása, a szívem vizsgálata: mind


JÓL ÉLSZ, BARÁTOM? - TUDATOS ÉLET, MINT AZ ARANYKORBAN - 2. RÉSZ

» » ajánló

A kék tartomány a zöld után van, a fehér irányába haladva. Ezért kékülni akkor kezdünk, amikor rájövünk, hogy még mérgek és vegyszerek nélkül sem kellene annyit termelünk, amennyit ma termelünk, és nem a jelenlegi gazdasági mechanizmus rendszerében kellene mindezt tennünk. Egyrészt, mint alaptézis, nem kellene annyit fogyasztanunk, másrészt, ha már fogyasztunk, hát fogyasszunk egyre többet Isten asztaláról, a mezők és erdők, avagy kertünk minden munka és fáradság


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom