ajánló


EGY ÚJABB AKTUÁLIS TABU

» » ajánló

AKTUÁLIS TABU: A VILÁG KONTRA MAROKNYI IZISZ

Sikeresen megtartóztattam magam attól - a mai napig -, hogy nemcsak ne formáljak véleményt arról a színjátékról, ami Évezredünk Első Nagy Migrációs Játéka címmel zajlik, egyelőre nem tudni hány felvonásban, de ha netán keletkezik bennem bármi gondolat, még véletlenül se tegyem nyilvánossá. Miért?
Szíriusz (teljes film magyar felirattal)

» » ajánló

Csaknem kétórás ez az összeállítás, de hűen tükrözi az emberiség fölé helyezett hatalomgyakorló bura jellegét, a valóságtól való elzárás módjait. Már 30 évvel ezelőtt beszélt egy munkatársam az amerikai UFO megfigyelésekről és kutatásokról, de az itt látható arasznyi...


Móricz: 20 évvel egy tudós elindulása után

» » ajánló

Móricz János szakított az élenjáró tudósok által meghatározott iránnyal, és túlcsorduló géniusza elvezette őt minden nyelv ősének, a magyarnak a valódi amerikai eredetének, e kontinens földalatti világának, a prekolumbián népek óceánok közti hajózásának, a vízözön előtti kultúrák bölcsőjének és az amerikai és a Föld kultúrái elterjedése központjának a felfedezéséhez, amely a mai Ecuadori Köztársaság területére tehető.Oszd meg és uralkodj!

» » ajánló

Imádkozom hatalmas szeretettel azért a népért, akit Yehova a mai napig fogságában tart! Merjen az ő szemük, lelkük, szívük megnyílni és ismerjék fel ők is, hogy elsősorban őket manipulálják, pedig testvérek vagyunk, és a saját szabadulásuk útja pont ugyanaz, mint a miénk: a szeretet.


A helyreállítás kora

» » ajánló

Odajutottunk, hogy ma normálisnak tartják milliók, hogy egy olyan istenhez imádkoznak, kinek megszólítása a hímnemű Uram. Fel sem tűnik, hogy a Föld több mint fele, a nő, nincs „képviselve” imádott istenségükben! Atyjuk van, de Anyjuk nincs. E nemzedék legjobb esetben is félárva. Ekkora megvezetettség, ilyen vakság korában csoda talán, ha elhazudható a népek, az emberiség valós történelme?


Az igazság csarnoka

» » ajánló

Az emberek tömik magukba válogatás nélkül a jótanácsokat. Merthogy megkezdődött a világvége tanácsadás – szólalt meg Éva – attól félnek, nem fogják tudni, mit kell tenni. A sokezer éves csapda. Azt hiszik, információ szükséges majd az új világrendben való továbbéléshez. Persze, jó tudni, hogy ha például sugárzás vagy egyéb energiahatás lesz, legyen üvegekben tárolt vizünk legalább 3 napra való. De ahogy a Mennyországba sem lexikális tudás visz, úgy


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom