ÁLDOTT SZÍRIUSZ-NAPOKAT - Miért január 1-jén van a naptári Újév?

» » ajánló        

ÁLDOTT SZÍRIUSZ-NAPOKAT

 

Miért január 1-jén van a naptári Újév?

 


Sokáig gondolkodtam, miért lett az agyonmanipulált Gergely naptár szerint a téli, bezárult, hideg, alvó időszak csúcsán, december-január határán az Új Év? Hisz "mióta világ a világ " mindig a tavaszpont, a zöldellő és zsendülő új élet születése volt a naptári új év napja is.

 

     Nos, mindig mondom: a manipuláció mesterei sokszor nagyon is tudják, mit miért tesznek. Így igenis egy ősi tudás az alapja a december-januári Új Év napjának is. Hiszen ekkor van a Szíriusz legközelebb a Földhöz. Ekkor érezhetjük legjobban csodás erejét ISIS-anyánknak (vagy nevezzük Máriának, MA-RE, azaz a látható „Nap”, Re „mögötti kozmikus szülőerő, az Eredő). IS-IS, mely a magyarul tökéletesen érthető is-is egybefoglaló rendszerét nyújtja a szétválasztó vagy-vagy ellenében. Isis, Mária: e nevek csupán egy-egy aspektusát emelik ki a mögöttes szubsztanciának, a kozmikus energia minőségének.

Szilveszter = Sili-Us-Ter.

Sili (Silli, Shilli) = Siri, Sciri (lsd. őstörténelmi fejtegetéseimet Táltosok Barlangja c. könyvemben, és előadási anyagaimban. Egy példa: Ecuadorban az ősi kara nép Sirinek avagy Sillinek nevezi beavatottjait, ősidők óta fenntartva, hogy ez azt jelenti: Szíriuszról való. A kara nép gyakorlatilag az euskara avagy eskitus néven, szkíta.)

E formán talán nemcsak játék a szavakkal:

Sili-Us-Ter: Szíriusz-Ős-Tér.

(Ter:a Teremtő szavunk gyökere is! Ős-Tér, a teremtés téridő dimenziója)

Az ősidők óta ünnepelt Szíriusz-közelséget – mely valóban így egy „új” kezdetet, egy erővel feltöltött egyéves periódust ad minden évben az emberiségnek – emelte be naptári újévként a Gergely naptár. Ez a jelenség féltekéktől, eltérő klimatikus” viszonyoktól, éghajlattól független, nem úgy, mint a „tavaszpont”, mely igencsak eltérő „évkezdet” a Föld különböző pontjain (hisz a déli féltekén a mi tavaszunkkor éppen az elmúlás ősze köszönt be).

                                                                                                                              A Szíriusz azóta a legfontosabb „csillaga” az embernek, mióta e bolygón élünk. A kettős naprendszerünk központi Napja. ISIS pedig a Szíriusz „képviselője” az emberi tudat által is felfogható tudásban. Minderről többet A kék vér gyermekei c. könyvem két kötetében olvashatsz.

Kis ízelítőt ITT találsz a a könyvből.
 

Az emberiség történelmében a váltakozó kozmikus ciklusokban mindig más-más földrajzi ponton volt az éppen aktuális „Szíriusz-központ”, ami elsősorban egy szellemi centrumot jelent, de e dimenzióban természetesen megjelent földi, intézményesített struktúrákban is. E legutóbbi történelmi érában ez a mai Szíria területén foglalt helyet (ún. „sumer” korszak).

     Nyilvánvalóan nem a (nem létező) véletleneknek köszönhető, hogy e legutóbbi ciklusunkban, amikor az Egység hasítói előbb „eltávolították” az EGY ISTENBŐL az „anyát” (női energia), és kreálták a szixtusi kápolnára festett hímnemű „fél-istent”, annak félelem-alapú vallásával együtt,  most teljesen nyíltan és brutálisan egy olyan vallási mozgalom álarcában igyekeznek a félelmet és egymás ellen fordulásunkat a csúcspontra juttatni, mely vallás a nőt már rég az állatnál is kevesebbre értékeli.  (Félre értésben senki ne legyen: ezeket a vallásokat ugyanazok a kezek írják, és ugyanazon ujjak mozgatják! A látszólagos másságuk csupán arra jó, hogy az orruknál tovább nem látók jókat vitatkozzanak és vallásháborút folytassanak egymás ellen. Így belátható, egyik sem a szeretet és az Egység aranykori tudásán alapul. A vallásokat teljesen szabadon váltogatják és használják fel az adott korszaknak és aktuális céljuknak megfelelően. Az elv mindegyiknél ugyanaz: a személyes szellemi kapcsolat helyett egy megengedő-büntető Isten kreálása, melyhez bonyolult ceremoniális szabályok tartoznak. Mindegyik önmagát kiáltja ki az egyetlen igaz vallásnak, így igazán nem nehéz a vallás álarca mögé bújva folyamatosan az EGYség ellen dolgozniuk és háborúságban tartani a Földet). Ezek az erők e legújabb alantas és embertelen háborújúk bázisaként kaparintották meg az utolsó „szír”-bázist Szíriában (lsd. könyveimben a szír-asszír elnevezés kozmikus magyarázatát, mely a szíriuszi EGYség rendszer és annak ellentettje) és adták maguknak szégyentelenül és arcátlanul az ISIS nevet! Ennél már nem lehet nagyobbat a pofánkba röhögni emberek!

     Ez a befejeződő ciklus „urainak” utolsó tombolása. Nyíltan lábbal tiporják kozmikus Ősanyánk, ISIS nevét, hogy a „szíriuszi” egyesítő tudatot teljesen elfeledtessék velünk fél-elemünkben, félelmünkben.

 

 

 

Adjunk hálát ISIS anyánknak az erejéért, (melyet január első napjaiban ráadásul fizikailag  is a legerősebben érezhetünk a Szíriusz B Napunk közelsége folytán) szeretetéért, és foglaljuk imáinkba nevét, melyet a legújabb korban ennyire meggyaláztak, hogy e mostani háborút, melyet a világ feletti hatalom újraosztásáért indítottak a manipulátorok, ne tudják végképp a félelemmel egyenlővé tenni! A kimondott szónak is nagy ereje van! Mondjuk hát ki hálatelt szívvel ISIS nevét, ezzel is gyengítve az azt illetéktelenül bitorlók erejét és szándékát.

     Legyen a naptári új év egy új lehetőség, hogy ha nem is mindent, de minden nap egyre többet megteszel te magad is a valóságos, kozmikus béke érdekében itt a Föld nevű bolygónkon. A béke pedig a te bensődben kezdődik!

 

„Békét hagyok rátok, az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék szívetek és ne féljen. Hallottátok, hogy azt mondtam nektek: Elmegyek, és visszajövök hozzátok.”- mondta Jézus.

Kívánom, merengj el és bontsd ki e szavakat. 

Fentiek szellemében kívánok minden kedves barátomnak, olvasómnak kozmikus értelemben vett BÉKÉS esztendőt, napokat, perceket… ÉLETET!

 

Ágnes

 

Szeretettel ajánlom még megtekintésre:

 

1. A kék vér gyermekei előadás videó felvételét

http://golenya-agnes.hu/eloadasok/510-a-kek-ver-gyermekei-avagy-a-nemek-es-nemzetek-folotti-egy-seg-tudatuak-koz-ossege-eloadas

 

2.    Szíriusztól a Kárpát-medencéig II.

http://golenya-agnes.hu/eloadasok/380-sziriusztol-a-karpat-medenceig-ii

 

3.    A Szíriusztól a Kárpát-medencéig (körmendi előadás)

http://golenya-agnes.hu/eloadasok/379-purisaca-golenya-agnessel-beszelget-eory-szabo-ferenc-sziriusztol-a-karpat-medenceig

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom