NOSZTALGIA-HETEK: PERUI HÚSVÉT-2010

» » ajánló        

NOSZTALGIA-HETEK:

2010-ES BESZÉLGETÉS PERURÓL, AZ ARANYKAPURÓL, HÚSVÉTRÓL

 

Kedves Barátom! Tisztelt Olvasóm!

 

Remélem jó hírként fogadod, hogy lassan elkészül újabb könyvem, amit a legnehezebb volt mind közül megírnom. Hogy miért? Nos, mert se nem regény, se nem elbeszélés, még csak nem is vers, és nem is kutatási anyag avagy spirituális "kisokos". Ez bizony rólam szól! Márpedig kinek könnyű maszk és szerep nélkül, önvalóját megmutatni? Még ha szent lennék... na de az bizony nem voltam, és még mindig nem vagyok:)

 

Ugyanis "feladatul" kaptam Mestereimtől, hogy mindent takarítsak ki, tisztítsam meg magam, azaz váljak egész-ségessé. Itt volt az ideje, igen. Így szembe kellett nézni olyan történésekkel, döntésekkel is, amiket igyekeztem egy darabig a szőnyeg alá seperni. Na de, kedves kékülő barátom, tehetjük ezt? Bizony nem, pláne ha szimbólumokkal nagytakarítunk, ugye? (idézet, tudod, a "kék" könyvből:))

 

Szóval, átrágtam magam az elmúlt hónapokban megannyi jegyzeten, levelezésen, archív anyagon, és így megannyi olyan kincsre is bukkantam, amik ugyan megjelentek, elhangzottak a médiában, de nem kerültek fel még a honlapomra, a youtube csatornámra és szerintem nagyon kevesen hallhatták hat évvel ezelőtt. 

Egy ilyen felvételt találtam és ezt adom most közre (minő "véletlen", ugye, hogy húsvét előtt pár nappal bukkantam rá, és épp a perui húsvétról is szó van benne:)

 

 A riportból kicsit jobban megismerhetsz engem is, a perui húsvétot és Az aranykapu kötetem születését.

 

Ezzel a nosztalgia-műsorral kívánok neked és minden szerettednek áldott Tavaszi Napéjegyenlőséget, mely bizony a HARMÓNIÁT, a szent HAR-OM, azaz a teremtő hármasságot (hari-om- ld. A kék vér gyermekeiben) pulzálja és erősíti mindazokban, akik élni szeretnének ezzel a csodás mennyei energiával.

 

Nevezzük ezt Hús-vét ünnepének, vagy a teremtés HARMÓNIÁJÁNAK és pillérének: legyenek áldottak napjaink!

 

https://www.youtube.com/watch?v=l4_NPfg1JD4

 

 

 

Szeretettel:

Ágnes

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom