ÁLMAIM VALÓSÁGA: ÉLETEM EGY PROGRAMOZOTT KATONA MELLETT

» » ajánló        

 

ÁLMAIM VALÓSÁGA:

 

ÉLETEM EGY PROGRAMOZOTT KATONA MELLETT

 

 

 

Az elmúlt időszakban egyre behatóbban kezdtem foglalkozni az ún. globális elme-kontrollal. Jó ideig hárítottam – mint oly sok mindent az életemben – mert sajnos túl sok ferde, felszínes és félrevezető információ forog közkézen az  „összeesküvés elméletekről”. Bizony, és sajnálatos módon, ezeknek az úgynevezett ébresztő és felvilágosító híreknek javarésze pont ugyanazok által manipulált, akikről terjesztik. Miért is tennének csupán egy csavart a ferdítésbe, ha lehet többszörösen csavarintott is a kész átverés show?

    A dezinformáció dezinformálása - már szinte komplett paranoia önmagában is. És ha olykor csak kiszivárogtatnak valamit, ügyelve, hogy az alapja mindig tényszerű legyen (ez azért ugye világos, miért fontos? A nagyot ütő hazugság sosem teljesen hamis, mert azt azért kevesen nyalnák be – az optimális ponton kell csak tekerni egyet, kettőt, valahányat…), a végén ember Legyen a talpán, aki ki tudja csomagolni a valóságot a sokrétegű hazugságból.

     Ezért magára valamit is adó művelt polgár csak legyint az egyre sokasodó leleplezésekre. Divat lett. Na, ja, ez is a társadalmi megvezetési terv része, hogy egy idő után, látva a káoszt, ezt tegyük! A leleplezők legtöbbször maguk is beépített emberek, akiknek feladata mindent összezavarni. 

        Ám nyomós okom van utánajárni annak, mi és mennyi igazságtartalma lehet az egyre szaporodó leleplező írásoknak, beszámolóknak egy durva, sőt horrorisztikus jelenségről: a globális elme-kontrollról.

       Nagyon dióhéjban (mert akit érdekel, annak „kötelező” alaposan a téma mélyére ásnia) arról van szó, hogy a II. Világháborút követően ijesztő irányt vettek és mértéket öltöttek az ún. pszichológiai kísérletek. A legvadabbnak tűnő beszámolók és dokumentumok szerint az USA vezet ebben is, ahol polgárai közül lassan senki nem érezheti magát biztonságban (még szerencse, hogy iszonyú költséges a kutatás, a technika, így a szegényebb országokban egyelőre aránylag biztonságban lehetünk még egy jó darabig). Az egész lényege, ahogy sejthető, a hatalmi elit azon törekvése, hogy:

 

1.) az emberiség egyre nagyobb rétegét fizikai, lelki és szellemi függő viszonyban tartsa, jó munkaerővé nevelje, és akként alkalmazza épp annyi bérért, amiért hajlandóak az igát húzni – és számukra profitot termelni. Ehhez elsősorban jó propagandára, politikai „izmusokra”, minőségtelenséget és negatív életérzést sugárzó tömegmédiára és vallási dogmákra van szükség, a megfelelő értékrend és hit kialakításához. A vallások eleve kitűnő táptalajai a tekintélyelv belénk sulykolásának és a gondolkodás nélküli vak hitben való fanatizálódásnak. Az évszázadok óta folyó tömegbefolyásolás hatására ma milliárdok meggyőződése, hogy a Föld nevű bolygón elkerülhetetlen a profitnak alárendelt élet és ezen semmi és senki nem tud változtatni. Az egész élettér kialakításának célja a stresszes, sőt félelmet (fél-elemet) keltő mindennapok, a küzdelmek sora, a hatóságoktól való függés-rettegés, melyben eleve csak megnyomorodott lelkű emberekké válhatunk. Itt se a testünk (lsd. pl. védőoltás-rendszer), se a lelkünk (izmusok, vallások, hatósági befenyítések stb), és most már a szellemünk felett sem  rendelkezhetünk szabadon. Milyen világ az, ahol egy anya, a szülők nem dönthetnek szabadon, megengedik-e, hogy gyermekükbe amúgy számukra teljesen ismeretlen anyagokat fecskendezzenek védőoltás címén? Hol van itt az agyonhangoztatott alapvető szabadságjogunk az élethez??? Sehol!

 

2.) E függőség azonban már nem elégséges, totális elme-kontrollt akarnak kialakítani, és az eddigi (fentebb sorolt) „szoft”, vagyis enyhe módszereket egyre durvább elme-kontroll beavatkozások váltják fel. Ezek arzenálja olyan nagy, hogy még felsorolni is hosszú lenne: a mesterséges elmeprogramozásoktól (fizikai agyi beavatkozások és/vagy technikák), a bennünket körülvevő elektromagnetikus rádiójelek kavalkádján (HAARP), a mesterséges sőt mérgezett élelmiszereken át a drogokig, "gyógyszerekig", agystimuláló eszközökig. Ezekről én is említést tettem már A kék vér gyermekei könyvemben. Kvázi engedelmes biorobotokká kéne már válnunk a tervek szerint.  

 

Ilyen anyagokban se szeri se száma olyan beszámolóknak, hogy évtizedek óta alkalmazzák már katonákon és titkos ügynökön a személyiség teljes átprogramozását. (Erről, többek közt, Drábik János írásaiban olvashatunk elég részletesen illetve olyan emberek könyveiből, akik csodával határos módon szabadultak ebből. A legtényszerűbb film Az irányított elme című, Adam Baldwin főszereplésével, Nelson McCormick rendezésében).

Természetesen a jelenség, a folyamat távolról sem, nemhogy évszázadok óta létezik, hanem az elhazudott előző civilizációk idejében is! Hogy e rövid cikkben ne nézzünk távolabbra, a legtöbb, ma beavatásnak titulált erőszakos tudatmódosítás ugyanúgy elmeprogram volt, melyet finoman szólva kétes szekták, felekezetek, "misztérium" iskolák végeztek. A hasítási program a Földön nem újkeletű... (lsd. Kék vér gyermekei könyvemben). A mai ezoterikus tanok javarésze ezekre a sokszor perverz, de mindenképpen erőszakos, minimum irányító, befolyásoló jellegű, a személyes szabadság és döntés teljes feladását követelő dogmarendszert és "megvilágosodási" technikákat kínál az "ártatlan" bárányoknak. (Hányszor de hányszor hallom naív útkeresőktől: az Ég, a "Mester" ezt és ezt akarja tőlem... Nem, az Ég nem vár el, nem "kényszerít" még szép szavakkal sem senkit semmire! Az Ég, Isten és egy igaz Mester senkit nem foszt meg kozmikus szabadságától, maximum javasol, vagy figyelmezet, de azt is kizárólag óriási veszély esetén. Az egész nem így működik... de erről egy cikkben nem lehet mélyebben írni).

 

    Soha de soha nem hittem volna, hogy nekem valaha bármilyen szinten, bármilyen módon közöm lenne a globális elme-kontroll szörnyűségeihez. Aki ismer, jól tudja, azon kisebbséghez tartozom, akik az utolsó percig képesek voltak kétkedéssel fogadni mindezen borzalmakat. Így utólag is azt mondom, nem vagyok hajlandó táváltozni és mindenkit gyaníús elemnek tekinteni...nem! Igenis meg óhajtom tartani jóhiszeműségemet, ami már ugyan távolról sem naív, hanem értően nyitott, ám engem nem irányíthat se félelem, se paranoiás gyanakvás.

 

Ám 2007-ben, első perui kiutazásomkor, akkori tudatosságommal, nem sejtettem, hogy egy titkos ügynök, egy programozott katona karjaiba futok. Bár fizikailag túléltem az életem ellen elkövetett két szörnyű gyilkossági kísérletet, a mélyre száműzött emlék-képsorokat még sokáig magam előtt sem mertem újra lepergetni.

 

Ez évben azonban elérkezett ennek is az ideje. Spirituális íróként nem dughattam homokba a fejem: szembe kellett néznem önmagammal, fel kellett dolgoznom az emberileg nehezen feldolgozhatót, sőt, ezen túlmenően, beszélnem kell minderről, meg kell mutatnom az embereknek, mi a kiút mai világunk embertelenségéből, manipulációiból, az életellenesség irányába változó társadalmi formációkból, milyen egyéni és társadalmi válaszok adhatók ezekre a kísérletekre, direkt és indirekt hatalmi erőszakokra, az emberek mentális rabszolgasorba való taszítására, hogy továbbra is megőrizzük függetlenségünket, azt a kozmikus szabadságunkat, mely nem embertől adatott. Ezáltal, ember által el sem vehető!

 

Ahhoz, hogy erről beszélni, írni, tanítani tudjak, át kellett élnem, milyen szemtől szemben állni egy iszonyú erővel rendelkező programozott „szörnnyel”. Ehhez meg kellett találnom és tapasztalnom a saját erőmet, amiről azt hittem addig, hogy nincs.

Van erő, van neked is erőd! 

 

Ezt írtam le az Álmaim Valósága c. könyvemben.

 

A programozásról illetve a programokon való felülemelkedésről, valamint a manipulált ezoterikus/spirituális programok/"üzenetek" felismeréséről fogok a elkövetkező időszakban előadásokat tartani. (Aki kapja hírlevelemet, ezekről az alkalmakról elsőként értesülhet.

 

A legtöbb beszámoló megáll ott, hogy feltárja a nehezen hihető globális folyamatokat. Ez is nagy dolog, ám ez önmagában csak még nagyobb káoszt szül a lelkünkben és növeli a félelmünket. Én úgy kívánok minderről beszélni, hogy rögtön megmutatnom: nincs senki emberfiának hatalma feletted, amennyiben hajlandó vagy testedet, lelkedet, szellemedet egy bizonyos frekvenciaszint fölé emelni. Csiszolt gyémánttá válni - mely mindennél erősebb (ez egy konkrét energaminta!) . Márpedig erre képesek vagyunk, és nem is túl nehezen, de tény: ennek ára van. Életmódunkat, gondolkodásunkat, döntéseinket mind ebbe az irányba kell változtatnunk.

 

 

 

 

 

http://golenya-agnes.hu/konyvek/535-almaim-valosaga

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom