ELŐADÁS SOROZAT: A GLOBÁLIS ELMEKONTROLL

» » ajánló        

Kedves Barátom!

 

A nyár utolsó napjaiban járunk, aminek, bevallom, a magam részéről mindig örülök. Számomra igen fárasztó a hőség, az elme, a szellem ilyenkor tényleg vakációzni tud csak! :) Bár tény, mágikus hatása van a vízfürdő és a Nap kombinált erejének, szerintem nagyszerű, hogy négy évszakban élünk és most egy ezerszínű nyugalmas ősz közeleg. Én mindig óriási örömmel készülődöm a télre, az elmélyülés és elcsendesülés csodálatos időszakára.

Szeptembertől el is kezdem előadás sorozatomat, bár távolról sem olyan mennyiségben, mint néhány évvel ezelőtt. Ahogy sok helyütt elmondtam, ennek egyik az oka az, hogy az őstörténelem témája még igen sokakat bevonzott a programokra, a belső átalakulás témái, az IS-IS tudat, a kékülés, már csak igen keveseket. Érthető, a keskeny úton kevesen járnak – fogalmazta meg Jézus találóan. Mindig kevesebben vannak egy-egy ciklusban azok, akik már a téridős körforgásból kivezető utat keresik. És ez így teljesen helyén van.

A következő nagy tanítási témakör, ami saját életemben is egy nagy lépcső, az elmeprogramozásról szól. Amikor megírtam és kiadtam legutóbbi könyvemet, az Álmaim valósága c. önéletrajzi kötetemet, még magam sem sejtettem, hogy miért pont most teszem. Szó szerint a június 13-i budapesti könyvbemutató estjén döbbentem rá, hogy miért is kellett átélnem azt az emberileg tekintve megannyi rettenetet, amit 2007-ben átéltem, amikor egy perui fedett ügynök, egy programozott katona kezei közé futottam. A könyvben részletesen megfogalmaztam, hogy ma én nem lehetnék, nem lennék az, aki vagyok, ha ott, a halál szorításában nem tör elő belőlem rejtett erőm. A Rejtély c. amerikai sci-fi sorozatban (kiemelten a 3. évad 15. epizódjára) pontosan megfogalmazza dr. Walter Bishop, hogy a félelem, rettegés és a szeretet egy különös kombinációja az, ami az agyat olyan kémiai vegyületekkel árasztja el, amivel egy dimenzióátlépés következik be.

Érthető, hogy az elmúlt években azon igyekeztem, hogy feldolgozzam a velem történteket, és most, amikor minden előzetes tervem ellenére egy könyv lett belőle, amit ráadásul közzé is tettem, belevettem magam a globális elmeprogramozás titkos világába, hogy megértsem másként is, ami azzal a perui férfival történt, hogy összeálljon az a sötét tudomány, melynek erejével farkasszemet kellett néznem a „világ végén”.

Ebből a személyes tapasztalatból és kutatásaim eredményéből áll a most szeptemberben kezdődő előadás sorozatom első része (minden tanítással párhuzamosan én is egyre több infót kapok, így még magam sem látom, mikre derül fény időközben, ami a folytatásban lesz).

 

Az előadás címe:

 

ÁLOM ÉS RÉMÁLOM

– Életem egy programozott katona mellett. A globális elmekontroll világa.

 

A tervezett időpontok:

Sopron: szeptember 30.

Pécs: november 18.

Budapest: október és/vagy november vége

(A pécsi előadáshoz elő- regisztrációval tudunk csak termet bérelni, ezért kérlek, ha téged vagy ismerőseidet ez az alkalom várhatóan érdekel majd, küldj egy érdeklődési szándéklevelet a kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu e-mail címemre PÉCS megjelöléssel. Nagyon szépen köszönöm segítséged!)

 

Az előadás témájához kapcsolódó legutóbbi cikkemben írok az elmekontrollról ITT

Videó-ajánló: ITT 

Ha még nem hallottál az Álmaim valósága könyvről, itt bele is olvashatsz:   Álmaim valósága

 

 

                    

 

Egyéb hírek:

 

1. Az Aranyasszony regénytrilógia immár e-könyv formában is olvasható! Ha szeretted a könyveket, segített egy élethelyzetben vagy netán még gyógyultál is vele, amint rengetegen beszámolnak erről, ajándékozd meg vele külföldön élő barátaidat. A folyamatosan bővülő Kristály Könyvtár E-könyvekről itt tájékozódhatsz. 

 

2. KK- azaz Kristály Könyvtár klubhálózatunk hála Istennek egyre bővül! Talán hallottál már róla, ez egy olyan klub, ahol egyrészt a könyveimet ingyen kikölcsönözhetik, akik pillanatnyilag nem tudják megvenni őket. Másrészt, a klubokban időszakosan, a helyi KK klubvezetők vezetésével lehetőség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a könyv tanításainak hatásairól, egyéni tapasztalatokról, sőt nagyon sok esetben gyógyulásokról. Eddig Budapesten, Marosvásárhelyen, Pakson, Miskolcon, Mencshelyen (Balaton-felvidék) működnek klubok, most van indulás előtti szervezés alatt Gödöllőn,  és keressük, hívjuk továbbra is az erre vállalkozó, kedvet és indíttatást érzőket. Már működő klubok, nagyobb baráti társaságok jelentkezését várjuk elsősorban. Bővebben a Kristály Könyvtárról és a jelentkezés feltételeiről ITT  olvashatsz.

 

3. Ismét elindul egy csoportunk Peruba, október 13-án. A 3 hetes túra a Perun innen és túl könyvünk alapján lett  összeállítva (PERUI ÚT). A csoportot Istenes Győző, a könyvem társszerzője vezeti. Perun innen és túl (hamarosan e-könyv formátumban is!) A tavaszi útra már most érdemes jelentkezni. Továbbra is szívből tanácsolom, ha valaki egyszer már rászánja magát, hogy a „világ végére”, netán régóta hőn áhított Perujába utazik, akkor ne csak 3 hetet, hanem minimum 5 hetet szánjon rá, és a távolabbi helyekre (pl. Chachapoyas) is jusson el, ami a 3 hétbe nem fér bele. A Peru-, ill. Dél-Amerika kedvelőinek külön FB oldalt indítottunk, amihez itt csatlakozhatsz: Kedvelem Perut! Folyamatosan érdekes cikkeket közlünk oldalunkon.

 

Zárszó:

Nagyon sokan olvassák cikkeimet és hallgatják előadásaimat az interneten és továbbra is célom, hogy ingyenesen minél több emberhez eljussanak alapvetően fontos üzenetek. Ám egyelőre még én is emberi módon élek, a könyveknek, az előadásoknak, az internetnek, számítógépnek és az időmnek van egy anyagi aspektusa. A majd százezres videó nézettséghez mérten én eléggé meghökkentőnek tartom, hogy egy-két ezres példányszámú könyveimből még mindig rengeteg van raktáron.

Ha még nem vásároltál egyetlen példányt sem 9 könyvemből, de kedveled, netán fontosnak tartod, amit eddig megismertél tőlem, munkáimból, és megengedheted anyagilag, hogy legalább időszakosan megvásárolj egy-egy könyvemet, akkor azzal hozzájárulsz a további munkámhoz. Másfelől, a kölcsönösség épít és jó érzés, mert az maga a harmónia. Köszönöm szépen. Könyveimet itt tekintheted meg: Könyvek

 

Egy kis kulisszatitok-előzetes: régóta töprengek azon, miként lehetne a legegyszerűbben olyan rendszert működtetni, ahol az előadásaim törzsközönsége és a Hírlevél olvasóim valamiféle kedvezményt kaphatnak az előadásokra illetve a megrendelt könyveimre. Biztos, hogy hamarosan kitalálok valami jót , úgyhogy szerintem érdemes minél több barátodnak, ismerősödnek javasolni, iratkozzon fel hírleveleimre ITT, hogy azon a napon, amikor kilistázzuk a hírlevél olvasókat, már ők is benne legyen a kedvezményre jogosultak körében!

 

 További kellemes nyárvégi napokat kívánok, szeretettel:

 Ágnes

 

Kövess a Facebookon itt!

Hirlevélre feliratkozás: Feliratkozom

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom