» » ajánló        

 Kedves Olvasóm, barátom!

 

Óriási örömömet, és tudom, nagyon sokak örömét osztom meg veled a hírrel, hogy február 25-én megtört a jég! Évek óta mondogatom, hogy egyszerűen nem vagyok hajlandó beletörődni, hogy a közmédiában még egy mondat sem hangozhatott el hosszú évek óta „alternatív” őstörténelemről, rejtélyes, ismeretlen ősi civilizációkról, melyek kézzelfogható hagyatékai a mai napig látogathatók Földünkön. Persze teljes mértékben értettem, értem én, hogy bizonyos tények a Földünkön óriási tabuk. Ám manapság egyre több témában tapasztalhatjuk, hogy azért a „szigetelésen” olykor-olykor át lehet törni, innen-onnan megszólalhatnak kutatótársak, sőt celebek, és olyan élményeiket oszthatják meg, vagy olyan "tiltott" informáiókat hoznak nyilvánosságra, mely sokáig elképzelhetetlen volt. Miért? Nos, sokféle elmélet, még több spekuláció született erre, én nem szoktam ezekben részt venni. Egy tény: egy nagy ciklus végén és egyben kezdetén vagyunk, és ahogy A kék vér gyermekei könyvemben írtam: ez olyan, mint egy "idővákuum",  az átfordulásban "elszakadnak" az eddigi bekötések és van egy "időrés", amikor az újak még nem stabizlizálódtak. Ezek a "bekötések" persze nem egyebek, mint hiedelmeink, gondolataink metafizikai valósága, elektromagnetikus jelek formáiban a holohálóban. Szó szerint megváltozott az elektromagnetikus mező körülöttünk és ilyenkor elhalványulnak vagy megszűnnek a régi energiaminták, melyeket hitrendszerünk szőtt hosszú évek, évtiezed, évszázadok, évezredek, évmilliók...vagy ki tudja mily rég óta, tán az utolsó Aranykor óta! Dióhéjban lezárom most azzal: csodák márpedig vannak! Mert csoda az igazából az a fajta valóság, melynek mögöttes mechanizmusát még nem értjük... Mi, akik már az új éra új minőségében igyekszünk élni, azon munkálkodunk, hogy a csodákat ne csak megértsük, hanem mi is teremteni tudjuk:) Ehhez az út ismert: a kékülés, a kék tudati tartományba való felemelkedés. Nos, vissza a hírhez.

Semmi ráció nincs abban, hogy február 23-án késő este kaptam egy sms-t egy ismerős újságírótól, hogy be tudnék-e menni vasárnap reggel az M1 délelőtti műsorába egy rövid beszélgetésre az Utazás az aranykorba c. előadás sorozatom kapcsán.

Ez költői kérdés volt részéről – hisz erre a pillanatra vártam évek óta. Semmit nem sikerült megtudnom arról, ki, melyik szerkesztő figyelt föl rám, mire és miért kíváncsi, így nem volt miből felkészülnöm, pedig tudjuk, pár percben sokkal nehezebb besűrítve elmondani a mondandónkat mint egy 3 órás előadás keretében (és még ott is csak a felszínt kapargatjukJ). Biztos, ami biztos, egész éjjel a videó archívumomban keresgéltem és összeállítottam egy úgynevezett „bejátszót”, hátha beszerkesztik háttérként a beszélgetés alatt.

 

Mikor vasárnap reggel megjelentem az M1 csatorna épületében, az utolsó percig ugyanebben a légüres térben voltam. A szerkesztő hölgy egy pillanatra odajött hozzám, így annyit megtudtam, hallott már ismerőseitől rólam és nézegette a honlapomat, megragadta az alkalmat, hogy az izgalmas előadás sorozat kapcsán meginterjúvoljanak. Hálám jeléül megajándékoztam két könyvemmel (Perun innen és túl, Táltosok barlangja), abban a reményben, még egy lélek hozzánk csatlakozott.

 

Talán nem bánod, hogy megosztottam e rövid és személyes kulissza titkot, hisz kit érdekelne jobban mindaz, amikről írok, beszélek, mint Téged, hírlevél olvasómat?

 

Nem tűnik látszólag soknak, pedig nagyon is „sok” ami ott a stúdióban történt, persze nem mennyiségben, hanem jelentőségében, hogy mindezek elhangozhattak az M1 műsorában!

 

Persze, a világ semmit nem változott, de a média által elfoglalt éteri hálóba tuti, hogy felkerültJ, mi pedig már tudjuk, hogy ennek bizony jóval nagyobb a hatása és ereje, mint racionálisan azt gondolnánk! Ez mindenképp olyan minőségi eredmény, mint a 2012-es körmendi „Móricz János” Nemzetközi Őstörténeti Konferencia: nem a tartalmi rész volt elsősorban a legfontosabb, hanem az, hogy egyáltalán nyilvánosan összejöhettünk, eszmét cserélhettünk egy olyan témakörben, amit addig sűrű homály és mindenféle manipulációs réteggel igyekeztek bevonni. Ezzel a rövid éterbe kerüléssel is jóval többet nyertünk, mint elsőre hinnénk.

Számomra, de remélem még sokak számára legyen ez a váratlan lehetőség példa és megerősítő jel: sosem szabad feladni – csak FÖLADNI! Teljesen két dolog e két kifejezés.

FÖL(felé) ADOM AZ ISTENI ERŐTÉRNEK, és nem emberi számítgatásokkal tervezem, mi lehetséges és mi nem (vagyis nem korlátozom be magam máris), hanem egy más lelkülettel, más erőtámogatással, más tudatállapotban működöm és akkor igenis megtörténnek a csodák! Minden lehetséges annak, aki ezt a szívével elhiszi!

Nos, ezek után már biztosan szívesen megtekintenéd ezt a csodálatos 7 perces 7 másodperces (!!!) ajándékot (döbbentem láttam magam is a leadott műsor időtartamát, tényleg ez látható a képernyőn: 7'7mp).  Hetedhét országon innen és túl, ugye? Mint a mesékben…

Íme, szeretettel: M1 TV interjú 

 

Ha még nem jelentkeztél valamelyik UTAZÁS AZ ARANYKORBA előadásomra, még megteheted, az egyes időpontok és helyszínek a fenti címre kattintva elérhetőek. Előadásaimon könyveimet kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Köszönöm eddigi kitartó érdeklődésedet és remélem, a jövőben is figyelemmel kíséred, mit üzennek nekünk a Mesterek, égi barátaink, testvéreink:)

 

További friss "hírek", műsorok:

PÉCSRÁDIÓ- ÁLMAIM VALÓSÁGA: RIPORTSOROZAT 1 - Riporter: Völgyesi Nikolett

Pécsrádió-Álmaim valósága 2. rész

CMM - CIVIL MULTIMÉDIA: UTAZÁS AZ ARANYKORBA 1 ÉS 

YOUTUBE CSATORNÁMRA FELIRATKOZVA ITT, MINDIG ELSŐKÉNT LÁTHATOD A LEGÚJABBB  FELVÉTELEKET.

Naprakész információkat, egyéb érdekességeket olvashatsz Facebook oldalamon

Szép napokat, a személyes találkozás reményében, szeretettel:

Ágnes

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom