ADJUNK HÁLÁT! KALIFORNIAI KALANDOZÁSUNK FOLYTATÁSA

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Téma: Solvang, dán falucska

            Szent Ágnes Misszió

            Hálaadás ünnepe

 

 

Folytatjuk kaliforniai történelmi barangolásunkat.

 

 

Akkor is, ha van, akinek ez nem tetszik... amint ez megtörtént a múltkori hírlevelem után.

 

Kaptam egy névtelen levelet – persze én jól tudom, ki írta, mert elárulta magát két dologgal is – egy nevét nem vállaló „itteni”, azaz kaliforniai magyar „szomszéd”, ahogy ő utalt magára és kikérte  (nem tudom kinek nevében), hogy ne „szarozzam az új hazám”. (Elnézést, de az illető szavait idéztem csak...)

 

Nos, írt ehhez többet is, de ahogy ez is sántít, a továbbiak még inkább, az alpári stílusról és a tévedések garmadáról nem is beszélve.

 

Ugyanis, én az égvilágon nem írtam egyebet, mint amit bárki elolvashat itteni könyvekben és a Santa Barbara Misszió múzeumának tablóin! Még a hírlevél konklúziója, hogy „véren vett ország” sem egyéni meglátás, mert ez egyszerűen: tény. Aki nem így gondolja, hogy több millió őslakos kiirtása nem jár vérrel, nos az inkább meg se szólaljon, pláne engem ne igazítson helyre. Ehelyett mondjuk, ha már annyira „hazafi”, és itt él több évtizede, illene legalább ennyit a „saját” védelmezett amerikai hazájáról tudnia. De nem tud semmit, ezért kötözködik.

 

Másfelől nekem az USA nem volt a hazám, nem az, és nem is lesz az. Még ha itt akarnék letelepedni végleg (amiről soha szó nem volt), akkor se vettem volna fel az állampolgárságot! Ennek több oka van, megfelelő időben erről is fogok szót ejteni – otthonról.

Ezt persze nem kell tudnia, ám épeszű és tiszteletteljes ember arról nem mond véleményt, amit nem tud.

 

Nos tehát, folytatom a tényfeltáró és ismertető híreket.

 

Az elmúlt héten 4 napos ünnep volt az Egyesült Államokban, az ún. Hálaadás ünnepe miatt.

 

                                       

 

 

Most ide fogom írni, és megint én leszek a véresszájú, hogy ha azt hiszi valaki, ez valami vallási vagy lelki ünnep, hát óriásit téved, és ez megint nem az én személyes rosszindulatom miatt van így, hanem ismét tény. Van a hivatalos humbug, amit ma már itt is sok történész támad.

 

Egy tény: a hálaadás az 1600-as években ideérkező ún. angol puritánok (mint pilgrims, azaz zarándokok) háladása volt, hogy „békésen” megszerezhették a földet. A békés maximum az erőfölényben lévő fehéreknek volt az, mert alulszámolva is sok-sok ezer, tízezer, ha nem több, különböző őslakos kiirtásával történt a földfoglalás.

 

Álljon ITT egy szakmai írás a  sok „ellenvélemény” közül, melyet egy őslakos történelemtanár írt. Dióhéjban a mondandója magyarul:

 

kezdésnek olvassa el az érdeklődő Francis Jennings „The invasion of America”, azaz Amerika inváziója (lerohanása és elfoglalása) c. történelmi munkáját. A „puritánoks” nem a szent vallási puritánok voltak, hanem egy angliai ellenzék, akiket az angol király és egyház nem vallási nézeteik miatt üldözött, hanem akik meg akarták, és 1649-ben meg is döntötték az angol kormányt. Nemcsak mese, de haztugság, hogy egyetlen hajóval, a Mayflowerrel érkeztek az észak-amerikai partokra. Több száz (!!!) hajóval özönlötték el az „újvilágot”,  konkrétan és előre megfontoltan azzal a szándékkal, hogy az őslakosoktól bármi áron megszerezzék az itteni földeket. A szerző szavaival: „New England Puritans used any means, including deceptions, treachery, torture, war, and genocide to achieve that end”, magyarul: az új-angliai (értsd: észak-amerikai) Puritánok bármilyen eszközt felhasználtak céljuk elérésére, a csalástól az áruláson át a kínzásokig, harcokig sőt népírtásokig elmenve”. A “sima” materialista földfoglalkótól azonban valóban különböztek abban, hogy gyakorlatilag vallási fanatikusok (is) voltak. Nem egy közülük “szent háborúnak” élte meg az “új világ” megszerzését, amit Isten nekik készített és adott. Az első hálaadás valójában erről szólt. Ékes bizonyíték erre egy 1623-ból fennmaradt hálaadási ceremónia leírása, amiben az egyik “vén”, azaz hitbéli elöljáró, elder, név szerint Mather, e szavakkal adott hálát Istennek: köszönjük, hogy himlővel verted meg az ellenségünket - értve ez alatt az általuk Európából behurcolt himlőt, amivel ők fertőzték meg az őslakosokat. A mai hivatalos verzióban alapkőként hivatlozott “első hálaadás” valójában egy szerződéskötési "ajánlat", hivatalos procedúra volt a földfoglalók részéről, és a ceremoniális vacsorára az “indiánok” hozták az ételt…mit sem sejtve a tervekről.

 

Ezért elhiszem, hogy hálát adtak a gyarmatosítók “ősatyái”! Gyakorlatilag az őslakosok rabszolgaként való tartása vezetett később a szintén elsőként ezen “Zarándok atyáknak” köszönhető “szokáshoz”, hogy Afrikából fekete rabszolgákat hozzanak Amerikába, megalapozva az amerikai rabszolgakereskedelmet. Nos, ez cask egy újabb ízelító, és aki alaposabban akarja megismerni az egészet, nyzugodtan elindulhat a belinkelt igaz forráűson és nem a hivatalos hazugságon.

 

Persze lehet ezért is majd engem nem szeretni, és számon kérni, miért nem szebb amaerikai történelemről írok.. de ezt nem is válaszolom meg! Nemcsak azért mert ez az igazság, akkor is ha fáj, hanem mert ez a vállalt dolgom!

 

Szóval, természetesen mi nem vettünk részt semmiféle Hálaadási ceremóniában sem lelkileg sem más formában. Ellátogattunk viszont egy tőlünk kb. Két órára lévő “történelmi” falucskába, Solvangba (az idézőjelet az európai olvasóim miatt teszem oda, mivel nekünk az itteni maximum 100 éves teleülések a jelenhez és nem a múlthoz tartoznask ugyebár…). Ez egy dán település alapjaiban, illetve vegyesen éltek itt hollandok, belgák, dánok. Valóban nagyon szépen helyreállított műemlék városka, amiben élnek és mai módon üzemel is.

 

 

 

Szégyen avagy sem, nem tudtuk, hogy az egyik kaliforniai misszió (ahova terveztünk majd ellátogatni valamirok, de még nem néztünk utána hol is van), történetesen ott volt Solvangban. Épp kávéztunk, amikor egy helyi kulturális brossurát olvasgattunk, és kiderült, hogy tőlünk gyalog 5 perce van Santa Ines Mission, azaz Szent Ágnes misszió. (Szent Ágnesről ITT olvashatsz, és emlékezz, amit a meggyalázott női szentekről írtam előző hírlevelemben!)

 

Nosza, hétmérföldeset sem kellett lépnünk, és ott termettünk!

Maga a misszió nem olyan különleges, mint a Sanata barabarai, ám egy mellbevágó emlékműbe sajnos belefutottunk: a már hivatkozott Juniperro Serra püspök szobrába, aki Mexikóban és Kaliforniában sok-sok ezer ártatlan nő, gyermek és “nem-keresztény” kegyetlen, inkvizíciós haláláért felelős.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tábla Kalifornia apostola emléke előtt tiszteleg...

Én nem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos, most ismét azt kell mondanom, Amerikában NINCS olyan történelmi mozzanat és emlékmű, ami ne a fehér ember véres és kegyetlen rablásáról szólna, ne azt ünnepelné. Lehet ismét engem megdobálni kővel, de sajnos, ez az igazság. És következő hírlevelemben a keleti partokról fogok bizonyítékot mutatni, ahol a kegyetlen ültetvényi élet maradványait volt alkalmunk Floridában végiglátogatni októberben.

 

Miért kell erről tudnunk? Mert még az itt élők SEM ismerik a múltbéli és persze jelenlegi amerikai hatalom valóságos és tervszerű programját, amivel nemcsak az “ősi” embert, mint őslakost kívánták likvidálni, hanem anblok egy már-már szinte le is tűnt “régi” világot, értsd ezalatt az elmúlt pár évitezedben még azért valamelyest jelen lévő emberséges világot és a "mi" emberséges nézeteinket, lelkületünket.

 

Ugyanaz a “banda” működteti a globalizmust, akik itt a mai USA területén megvetették a lábukat. Ezen belül is Kalifornia, mint minden írásomban hagnsúlyozom, központi helyet foglal el, mivel jól tudták, hogy itt egy nagyon ősi matriarchális világ volt, és ahogy kétezer éve az új vallásuk (melyben egy férfi isten, YHWH váltotta az igazit), úgy az azt megtámogatandó politika (ugyebár itt a "Soros"-központ!) és gazdaság (Hollywood központi szerepe ennek a pénznek alávetett világnak a "reklámozása") minden eszközével a női energiák kizárására, ne adj isten likvidálására készülnek (nem véletlenül Sorosék a mai vallások közül melyiket használja fel céljaira, azt, amelyiket elferdítettek már annyira, hogy gyakorlatilag nőellenesen működik és Európát épp most itatják át vele).

 

Erről IS fogok majd írni, de nem hírlevélben, hanem komolyabb tanulmányban, de részleteiben már összerakhatták az érdeklődők, miként megy ez és miért fontos a női energiák kizárása (emlékeztető: kék vér kötetekben, metafizikai szinten a mágneses erők gyengítése és az elektromos növelése … ezt a célt szolgálja többek között, most tényleg csak példaként kiragadva az 5G, de az egész rádióhullámú világ, a gondolkodásmód formálása az iskolákban na és persze a hazug történelem fabrikálása.)

 

Tehát, akár tetszik, akár nem, folytatni fogom, fogjuk a kis mozaikok megkeresését és nagy képpé formálását, mert cask így lesz elég erős a KÉP-ZELET által megszült új és igaz világ KÉP, ami a teremtés alapvető mozzanata ugyebár.

Akinek van füle (az a bizonyos, amiről Jézus IS beszél), az érti a tiszta beszédet…

 

Van azonban miért hálát adnunk! Őszinte hálát!

Részemről azért, hogy a "sors" idehozott, hogy férjem mellett feléledhessenek azok a női energiák, amik eddig nem éltek bennem... és épp itt, ahol bár pillanatnyilag szeretteimtől, unokáimtól távol vagyok, de így időm és alkalmam van felfedezni mindezt az apró, de annál fontosabb mozaikot a nagy képhez. Most érzem magam is, mennyire fontos, hogy mindannyiunkban teljes energiakészlet működjék és miért voltam "féloldalas" sok tekintetben, és csak itt, épp itt, a volt Fekete Amazonok földjén teljesedhettem ki e téren is!

Hálásak vagyunk, mert tudjuk, sokan vannak, akiK másutt és másként, de ugyanúgy az igazság felszínre hozatalán fáradoznak! 

 

Nagyon fontos minden egyes ember felismerése, mert a szívbéli rádöbbenés, a szavakba foglalás, mind felkerülnek a holohálóra és minél többen "töltjük", annál erősebben fog rezegni! Ezért fontos mindezekről beszélnünk! Fontos, hogy megszülessenk benned a gondolatok, ezek átmossák sejtszintig a tested és aztán valamilyen "külső" formát is adj mindennek, szavakban, tettekben, mert így lesz erős az "infó", a jel, ami építi új világunkat!

És nem azt az Új Világot, a New World Ordert. az Új Világrendet, amit e gyarmatosítók elterveztek... hanem az igazán ÚJAT, a valódit, és azt nelkünk aktívan kell építenünk! Nem elég ráébredni, formát is kell adnunk.

(Az Új Világrendről ITT olvashatsz).

 

 

 

Folyt. köv tehát.

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom