VILÁGOSSÁGOT NE CSAK FÉNYT!

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

BÉKÉS ÜNNEPEKET!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manapság már azt se tudja a gondolkodó ember, hogy mit is „lehet”, „kell” ünnepelni így december vége felé. Az ezoterikus „felszabadulás” mindent hozott, csak megvilágosodást sem – ahogy a felvilágosodás kidobta az „istenit” és e humanista világ korszakindítója lett (ld. elsősorban Utazás az aranykorba kötetemben a részleteket erről). Könyveimben, ezer oldalakon keresztül boncolgatom azt a hihetetlen mértékű manipulációs réteget, ami már a szavainkat is fedi, így bizony már közös nyelv is alig van, amin minden ember pontosan ugyanazt értené.

 

Ami miatt klaviatúrát ragadtam előzetes szándék nélkül (most kivételesen nem akartam „karácsonyi” hírlevelet kiküldeni) az, hogy a „fényes” kívánságok áradata önti el ilyenkor a virtuális teret, bebizonyítva, hogy vannak, akik még nem olvasták a Fény fényezése fejezetet A kék vér gyermekei 1. kötetéből (ez itt elvileg a humor helye volt, de mégsem viccnek szántam - teljesenJ)). Viccet félretéve, egyik vesszőparipám a mai fénykultusz, mivel ez rávilágít arra, hogy alapjaiben ismétlem ALAPJAIBAN nem értik sokan az Univerzum metafizikai megnyilvánulásának,létének alpjait.

 

A naptárrendszerünk totál manipulált, a mesterséges napmennyiuségből összedobált hónapoknak semmi közük semmi természetes égi ritmushoz, legfőként a holdciklusokhoz.

 

Sok természeti nép számára a téli napforduló volt az év vége és egyben év eleje, amiben bőven van logikus és egy természetes ciklust alkot. E világlástásban a sötétség felöleése volt az egyes ceremóniák központjában (ahogy a mellékelt ben olvashatod részletesen: a sötétségben regenerálódunk, alvás, álom, stb napfényben nem lehetséges ill. nagyon zavart alvásként, hisz melatonin kizárólag éjjel termelődik pl.) 

 

Mára viszont a sötétségből gonosz lett. A Fényből pedig a jó, sőt a Minden. 

A keált fény-és Naplkultuszok már a látható világra fókuszolás korszakában keletkezett.

 

"A dualitásban a fény a „jó”, a sötétség a „rossz”. De merengtél már azon, hogy mi van a dualitáson túl?" (Kék vér gyermekei trilógia 1. kötet)

 

A téma mélységéhez karácsonyi ajándékként ajánlom ezt a teljes fejzetet a fenti könyvemből. LINK ITT.

 

 

Másik hírem kissé borongós. Pár hónapja egyik napról a másikra eltűnt az akkoriban készített angol nyelvú új Facebook oldalam, tegnap este pedig a szemem láttára a jó tíz éve készült Golenya Ágnes Éva könyvei FB oldalam, a társoladalakkal együtt (mint Táltosok Barlangja, Álmaim Valósága, Perun innen és túl).

 

Az elmúlt hetekben több bejegyzést tettem közzé a kaliforniai spanyol missziók szó szerint áldatlan működéséről és az őslakosok tömeges kivégzéséről. Ezt fejelte meg a minap a téli napfordulós cikkem, mivel december 21-én szerencsénk volt részt venni egy chumas napfordulós szertartáson (Malibu, Kalifornia).

Én meg vagyok győződve most már, hogy a mostani FB fiókom eltüntetése ezekkel a hírekkel van kapcsolatba és nem nehéz megtalálni, kiknek nem áll érdekében semmiféle mélrétegű igazság-feltárás.

Sajnos a szertartásról szigórúan nem készíthettünk felvételeket. Amikor a kinti ceremónián voltunk, én már azt hittem, hogy ott klehet, így pár kockát sikerült kis videókkal, míg meg nem tiltották azt is. Nyilvános fórumra nem tehetem fel, de itt  és kizárólag itt -megoszthatom veletek. (Természetesen minden hírlevelemet továbbküldhetitek ismerősöknek).

 

 

 

 

VIDEO: 

 

 

További fotók és videók ITT megtekinthetők. 

 

 

Aki hírlevél olvasóim közül ezekenn az oldalakon volt eddig velem kapcsolatban, az egyelőre (!!) még működő másik FB oldalamon jelölhet be ITT, ha szeretne további kapcsolatot tartani velem ezen a virtuális hálón.

 

A jövőre nézve megmarad ez a hírlevél, az email elérhetőségeim (a fizetős kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu, ami remélhetőleg nem tud elveszni mint akár a gmail fiókok) és a honlapomon használható blog felületek (golenya-agnes.hu), amiket ez évben szeretnék jelentősen tovább fejleszteni és akkor hátha ki is zárhatjuk a Face-t majd!

 

Amúgy nagyon érdekes élmény volt tenap megélnem, átérzenem nagyon-nagyon szó szerint sok-sok rétegben, hogy milyen is a fullasztó virtuális háló, amin az életünket éljük, ahol ennyire ki vagyunk szolgáltatva egy totális kontrollnak. A bőröm pillanatok olyan érzékeny lett, hogy a lenge póloanyag is fájdalmat okozott. Ennyiben nem bánom, hogy energetikaliag ismét átélhettem az elektromagnetikus holohálónak ezt az alacsony szintű rétegét, mert egy emlékeztető fröccs volt, hogy a hangsúlyt az életünkben erőteljesebben és tudatosabban át kell onnan helyeznünk a valóságba.

 

Nos, ezzel a pár gondolattal kívánok minden kedves olvasómnak év végi elmélyülést, számadást, előrevivő döntéseket a naptári új évre (érdemes esetleg erről az Éldott szíriuszi napokat c. pár évvel ezelőtti cikkemet elolvasni ITT).

 

Szeretettel

Ágnes

 

KÖNYVEIM MEGVÁSÁROLHATÓAK TOVÁBBRA IS ITT

 

(TUdom, hogy vannak kalóz másolatok a neten, amiket nyilvánvalóan nem az engedélyemmel töltöttek fel, de olvasóim azzal támogatják munkámat, az új könyvem kiadását, ha megvásárolják. Köszönöm szépen!

Köszönöm!

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom