ISTENI HÁTSZÉLLEL

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Kedves Barátom!

 

Ha te nem élsz a FB-n, akkor valószínű új hír számodra – és talán remélhetem, hogy kellemes meglepetés, - hogy immár itthonról üdvözölhetünk és ölelhetünk virtuálisan! Nem véletlenül nem kürtöltük világgá utazás előtt a tervünket (pedig a repjegyünk októbertől már a kezünkben volt), hisz van nem kevés ellendrukkerünk, nem hiányzott a felesleges és megspórolható negatív energia, gondolat, e nélkül sem volt egyszerű Gábornak 45 évnyi ottani élet felszámolása, becsomagolása és az elköszönések.

 

Március 11-én éjjel, szinte szó szerint az utolsó járattal érkeztünk Los Angelesből Budapestre, hiszen Gábort az amerikai útlevelével pár nappal később már nem engedték volna be.

 

 

És 18-án már a Fánál (az Időn Átnövő Fánál) voltunk.... bemutattam őket egymásnak, viccesen kérdeztem a Fát, ugye rá gondoltál? Érte kellett, hogy elmenjek Los Angelesbe?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legelső itteni napunkon azonnal elmentünk egy Kormányablakba, hogy elindítsuk a visszahonosítását, hiszen hazaérkezésünk, vagyis letelepedésünk itthon „végleges” (az idézőjel metafizikai okokból van, hiszen se az emberi tervünk, se a fizikai ittlétünk nem lehet végleges ugyebár), hát a mai napig még nem kaptunk időpontot sem.

 

Mindenkinek idegen ez az egész helyzet, de azt kell mondjam, egy ekkora döntéssel a szívünkben nekünk megrázó volt sok minden. A Kormányablak alkalmazottja először nem volt hajlandó megfogni az okmányainkat, mivel Amerikából jöttünk (felajánlottam, hogy hozok neki gumikesztyűt vagy fertőtlenítőt, ha már ő maga erről nem gondoskodik, vagy javasoltam, maradjon otthon, ha ennyire fél), majd miután elküldött egy iratért, amivel pár órán belül visszamentünk, már megtagadta az ügyünk intézését... ez egy kis faluban volt, jóindulatúan nem szerkesztem ki, hol, de a hölgy messze nem állt a helyzet magaslatán, nem tudta, mit kell elkérnie, és azt hova küldje, így sajnos nem a „rettegett” koronavírus, hanem dilettantizmus miatt csúsztunk le még az utolsó „normális” ügyintézési lehetőségről. Az Ügyfékapun át kérelmezett időpont foglalásunkra több mint egy hete válasz sem jött.

 

Hogy miért fárasztalak benneteket magánproblémákkal? Mert ezek nem azok.

Ez a kórkép egy teljes gondolkodási zárlat, lelki degeneráció, a teljes fél-elemben ragadtság tünetegyüttese.

Amit, természetesen, egy jól megírt forgatókönyv szerint generálnak és játszatják el az álomkórós színészekkel, statisztákkal. Persze, emberileg sem kellemes felkenődni.

 

Ha még egy kis személyes élményt leírok, remélem senkit nem fárasztok vagy untatok.

Mivel tavaly, amerikai tartózkodásom alatt, eladtam sümegprágai házamat , nem volt hova „hazaérkeznünk”, a nulláról, elölről kell kezdenünk. De ez jó, hiszen így valóban közös munkák gyümölcse lesz, amit most megteremtünk. És jó azért is, mert időközben a fiamék is elköltöztek, a Kiskunsági Nemzeti Park területén vettek egy szép tanyát (ahol, terveink és reményeink szerint majd nyári táborainkat is tarthatjuk) és a családi terv szerint majd mi is itt veszünk valami hasonlót. De addig albérletbe kényszerültünk.

 

Mit ad Isten, rossz volt a kis falusi házban, az albérletben (Kecskeméthez közel) a vízvezeték, így szerelőt kellett hívnunk. Hétfőn reggel a következő választ kaptuk a szakitól: a koronavírus miatt nem megyek ki. Ez emberi szinten is gáz volt, mivel ömlött a víz a fürdőszobában....

Hát, friss volt még ez az egész „járvány”, és arra bizton nem számítottunk, hogy egy pár száz fős faluban is ennyire eluralkodott a rettenet szerencsétlen embereken. Mondtam neki, hogy egy 3x hipózott fürdőszobába kellene jönnie és megígértem, hogy nem megyek a közelébe sem, de akkor sem volt hajlandó. És amikor ugyanez az ember azért mégiscsak elmegy kenyérérét a boltba, eszébe sem jut, hogy cselekedetei közt nincs logikai összefüggés.

                                         

No, ezzel együtt, örömünk határtalan, hogy itthon lehetünk!

Bizony – és sajnos – most a határtalan szót többes értelemmel ízlelgessük, mert a „szép új világhoz”, amiről azért jócskán írogattam és beszéltem már évek óta, ez nem fog feltételek nélkül hozzátartozni.

 

Gondolom, sokatoknak feltűnt, hogy itt a kialakult helyzet nem egészen arról szól, valójában, amiről szól.

 

Egy globális társadalmi kísérletben vagyunk.

 

Most, egy hírlevélben, pláne itt a rögtönzött kis lakunkban, ahol szekrény és egyéb alapvető kényelmi dolog híján vagyunk még egy darabig, az elemzésbe ennél mélyebbre nem tudok belemenni, de ígérem, készül idővel egy alaposabb összegzés a jelen helyzetre... tehát, a hírleveleim megszokott dióhéjában – és értő, pláne kékülő olvasóimnak ennyi is épp elég – szerény véleményem kiinduló pontja, hogy most az engedelmesség fázisát gyakoroltatják velünk, ami egy, az eddigieknél durvább elmeprogramozás alapvető feltétele.

 

A gondolkodás – és persze ezzel párhuzamosan még sok egyéb emberi képesség, társadalmi és érzelmi igény – a félelem hatására jelentősen módosul, megreked.  Majd megszűnik. Márt most sem fognak kezet egymással sokan, egyéb fizikai érintésekről ne is beszéljünk... az iskolások közösség nélkül maradnak, órákra számítógéphez kötve (ami nemcsak a szemüket gyengíti, de idegrendszerüket, sőt immunrendszerüket is!

 

TELJES IZOLÁCIÓ a cél. Még akkor is, ha lesz majd egy kis támeneti idő, amikor látszólag minden a „normális” kerékvágásba kerül vissza és fizikailag nem leszünk mindig egymástól elzárva. Csakhogy, az a „normális” sem volt már régóta normális, hisz akkor ez a jelen helyzet sem fordulhatna elő!

 

Pár hónap alatt rengeteg emberbe beleívódik a „másiktól” való félelem, a fizikai távolságtartás, ami igen hamar érzelmi, lelki, mentális stb. távolsággá alakul. Most kerülnek be azok az elmevírusok, melyek igen sok emberben a „járvány” megszűnésével IS működni fog, de legalábbis bármikor könnyűszerrel, jóval kisebb ráfordítással, újra aktiválható lesz.

 

Most adjuk fel emberi és társadalmi szabadságunkat.

 

Nem szeretnék belegabalyodni egy rövid hírlevélben komolyabban abba a kérdésbe, hogy egy „sima” influenzánál miért nem volt eddig soha ilyen, sőt a jelenleginél jóval szigorúbb fizikai-lelki-elmebéli karanténozás, hiszen a COVID19-nél jóóóóóval súlyosabb fertőzések, vírusok közepette élünk jó pár évtized óta. Pusztán azért, mert arra még nem készült társadalmi kampány, azt nem szajkózta a média. Ha most csend vette volna körül ezt a mostani vírust is, észre sem vettük volna!

 

Jól megvolt az emberiség évmilliók óta gyógyszer, pláne előre adott „védő oltás” nélkül. A helyzet az, a mai ember azért képes ellenállni megannyi betegségnek (nem az ún. Civilizációs betegségekre gondolok most), hogy elődeink immunrendszere önmagától leküzdötte és az információt beépítette. Az a helyzet, minden egyes „védőoltással” a jövő generációt gyengítjük, igazából a DNS-kódokba avatkozunk bele, hisz esélyt sem adunk az immunrendszernek a TERMÉSZETES, azaz ön-gyógyító folyamatokra! Ez az egész mai szemlélet pont megfelel annak, ahogy Ézsau eladta jogos jussát egy tál lencséért (lsd. Biblia)! A mai LÁTSZÓLAGOS, szemellenzősen rövidtávú „gyógyulásért” cserébe lemondunk a hosszútávú természetes , ismétlem, TERMÉSZETES megoldásokról, a jövőről.

 

Én a kétkedőknek, akik még mindig nem akarják elhinni, meglátni, felfogni és elfogadni, hogy itt egy előre megszervezett helyzetbe lettünk erőszakolva, azt szoktam mondani, hogy pusztán a fertőzöttek száma (és kb. 80%-ban, tünetmentes gyógyulása) és a „járványra” adott globális kormányzati válaszok („megoldások”) TOTÁLIS ARÁNYTALANSÁGA önmagában árulkodó jel, hogy itt mindennek tudatos oka és célja van!

 

Amit a tudatos ember ebben az erőszakos és emberi jogainktól megfosztó intézkedés-csomagban tehet, az a legtöbb: nem fél a vírustól.

 

Eleve, a spirituális ember nem fél a „rátörő” betegségektől, mert azok sosem törnek ránk! Mi engedjük be őket, legyen szó rákról, balesetről, szívinfarktusól vagy koronavírusról.

 

Azért szükséges a jelenlegi globális drámai színjáték, hogy szó szerint a frász törön ki bennünket.

A fél-elem (és ez már szinte unalmas nekünk) nem egész-ség.

 

A fél-elem a megtörtek energetikája. Amit TE magadért tehetsz, hogy nem félsz. Még akkor sem, ha komoly veszélynek tartod magát a koronavírust. Ugyanis SEMMITŐL sem félünk. Beleértve a halált!

 

Ám az idő előtti halált pontosan a folytonos aggodalmainkkal, félelmeinkkel siettetjük, koronavírus járvány nélkül is!

 

Nem vitás, átléptük a bűvös küszöböt, az élet, legalábbis a mostani generáció számára, már nem lesz olyan, mint amilyen volt. De ez már egy jó ideje így van, pusztán a kevésbé érzékenyek még nem érezték az elmúlt évtizedek alatt. De most már a rinocérosz-bőrüek is érzik a saját bőrükön, hogy ez a világ már nem az a világ, amibe születtünk.

Részemről tavaly októberben „kattantam be” és akkor még „indokolatlanul” legkésőbb március közepéig haza akartam jönni. Már akkor megvettük a repülőjegyünket! Döbbenetes volt átélnünk, ahogy március 5-től kezdett egyre jobban megnyilvánulni a „helyzet”, és mi, az utolsó pillanatban sikeresen hazaértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy aznap fejeztem be az új könyvemet, amikor szét kellett szednem a számítógépet, hogy a hajórakományba becsomagoljam (ami sajna még el sem indult Amerikából). Ha merünk megérzéseinkre, intuícióinkra (vagy nevezzük bárminek) hagyatkozni, teljesen jó úton haladunk minden egyes pillanatban-

 

Az Új Világrend első megnyilvánulásait „élvezhetjük” páholyból.

 

Eddig is életfontosságú volt egy léleknek, hogy milyen energiamezőt alakít ki magában, maga körül, de most aztán tényleg nem érdeme halogatni az egyre tudatosabb mindennapok megélését. Tényleg vegye komolyan az is, aki eddig nem tette, hogy minden gondolata, rezdülése, szava, cselekedete, álma erősíti avagy gyengíti személyes energetikai védőburkát.

 

Gondoljátok csak meg, sokan, akik tényleg, lelkükben rettegnek a vírustól, nagy valószínűséggel nem ebben fognak meghalni, sokkal inkább mondjuk balesetben, akár egy tégla is a fejükre eshet.... hát tényleg teljesen felesleges. Aki fél, nagy szívességet tesz azoknak, akiknek ez az érdekét szolgálja, hisz alapjaiban most rendezik át a színpadunkat. Ne könnyítsd meg a dolgukat!

 

Azonban, aki nem fél, az ne rekedjen meg itt, hanem lépjen feljebb és minden egyes nap tegyen egyre többet tudatosan és aktívan saját energiamezejének egész-ségessé tételéért, hiszen ez kihat a környezetre, segít másoknak.

Gondolajtok bele, mennyivel többen vagyunk „MI” azokkal szemben, akik kísérleti nyúlnak néznek minket! Miért nem kezdjük már olyanná formálni a saját bolygónkat, világunkat, életünket, amilyennek mi szeretnénk?

 

Bár karanténba zárhatják a testünket, a lelki és szellemei karanténod felügyelője te magad vagy.

 

Igazából egy kis kijárási tilalom jót is tenne sokunknak: végre nyugodtan ülnénk a popsinkon és sokkal többet foglalkoznánk a lelki dolgainkkal a folytonos rohangálás és fontoskodás helyett. Vegyük észre, még a látszólagos akadályokat is az előnyünkre tudjuk fordítani, ha egész-séges, tiszta azaz teljes, ép a fejünk és a szívünk.

Ahogy Jézus tanította: ki lehet ellenünk, ha Isten velünk?

 

Használjuk ki mindarra ezt az időt, amit oly régóta halogatunk: mélyedjünk el magunkban, ébresszük fel szunnyadó kozmikus potenciálunkat, szerezzük vissza kozmikus erőnket, tegyük egészs-égessé energiarendszerünket, és akkor nemhogy egy COVID19, de ennél durvább csinálmányok sem lesznek képesek hatással lenni ránk. Ellenben MI hatással, egyre erősebb hatással lehetünk a világra, „rájuk”, akik a színfalak mögött sunyultak eddig és onnan akarják rendezni az életünket.

 

Ilyen „éles” helyzetekben derül majd ki, kik a szájhősök, a mentális „spiritualitás” guruk, és kik azok, akik vérükkel „élik” is az Igazságot.

 

Hinnünk kell – mert ez az Igazság –, hogy KÉPESEK vagyunk befolyásolni a folyamatokat. Ha nem válunk gondolkodás nélküli végrehajtókká, szellemileg, lelkileg igenis ellene tudunk állni ennek az elmebajnak. (Hisz ez az egész elmebaj, mert akik mindezt előre eltervezték és most irányítják, elmebetegek, hisz képtelen magukat, az életet kozmikus méretekben értelmezni.)

 

Változtasd meg magad és megváltozik a világ.

 

Remélem, minden ellenére hamarosan személyesen találkozhatunk sokatokkal. Addig is olvassátok a könyveket, újra és újra, mert újabb és őjabb kódok nyílnak fel (szinte mindegy, melyiket olvasod, de kiemelten ajánlom a Kék vér sorozatot valamint az Aranyasszony trilógiát).

 

Részlet a Perui papnő kötetből:

 

A szív az a szerv, az egyetlen szerv, mely a magasabb, mennyei hullámokat
is képes fogadni és testedbe, lelkedbe, szellemedbe vezetni. Sok ember szíve már
automatikusan reagál ezekre az új erőkre. A szív sajátos frekvenciájáról a
kvantumbiológia is egyre többet megismer. Megdőlt az agy mindenhatóságának
téveszméje! Kísérletek bizonyítják, az agyba már a szívből továbbított jelek jutnak el.
A szíveden keresztül léphet be Lényedbe minden magas rezgésű kozmikus hullám,
melyet a szív továbbít a többi szervedhez, részedhez, így az agyhoz is. Nem észben,
nem tudásban kell gyarapodnod, hanem a szívedben kell változnod, mert nem az
agyad, hanem a szíved vezérel az Új Korban, a Helyreállítás Korában. Ő a vezérlő
csillagod saját kozmoszodban. Isten magasságossága, az Ő dimenziójának hullámai
nem az aggyal, hanem a szívvel érzékelhetőek.  
Minden manipulálható, minden átverhető, csak a szíved nem. A szívből
fakadó cselekedeteidet fogja Isten „mérlegre tenni”, a klasszikus tanítás szerint, és
nem az elméd logikázgatását, a tudásodat. Ha „nevedet” az Élet könyvében beírva
találják a Mennyben, akkor bebocsájtást kapsz. Kvantumnyelven fogalmazva, a
csakis rád jellemző rögzített frekvenciákat, mint jelek összességét, a szív sajátos
adathordozóként rögzíti, ami, ha rezgésszám alapján kompatibilis a „magasabb”
dimenziók rezgésével, mehetsz, ellenkező esetben nem tudsz oda „felemelkedni”. 
A szív az ősi tanítás alapján, a Szeretet központja. Csakhogy a mai ember
már nem érti, hanem félreérti a Szeretetet. Hogy is lehetne másként a
tudathasadásban? A szeretet nem csupán kedvesség, jóság, szép szavak, segítség
másoknak. Természetesen ez is! De, ennél jóval több. Amikor határozottan nem
engedjük a gyermekünknek, hogy olyat tegyen, amitől baja esik, akkor az ő
szemében mi egyáltalán nem vagyunk kedvesek és jóságosak, hanem ellenségnek
tart.
A Szeretet erő. Valóságos, működő ERŐ!

 

 

Továbbiakat ITT olvashatod.

 

Az ERŐ legyen veled, velünk :)

 

Szeretettel:

Ágnes

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom