Elektromos égi drámajáték és egyéb hírek

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Kedves Barátom!

 

Az első nyári hónap végi hírlevélben kicsit eklektikus hírekkel tudok szolgálni. Egy hangoskönyv videóval, egy budapesti elektromos viharról készült saját felvétellel, egy jászberényi előadás beharangozásával és egy örömteli augusztus végi esemény, egy kecskeméti alternatív óvoda és iskola bemutatkozó napjának hírével.

 

Remélem minél többen kihasználjátok a karantén-időszak utáni nyaralási lehetőséget, annál is inkább, mert már készül az őszi „meglepetésük”. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne akarjanak ismét bezárni minket és bár ne lenne igazam ez alkalommal!

A nyaralás legyen valóban kikapcsolódás, szó szerint, ezért lehetőleg sok időt töltsünk nagy vizek partján (Balaton, tenger), mert a jelenlegi elektromosságban ez egy igazi tisztulási lehetőség (a valóságos elektroszmogtól), a sejtszintű regenerálódás feltétele. Aztán töltsünk rengeteg időt nagy fák között, fűben-homokba mezítláb sétálva, hasonló célból és lehetőleg minél kevesebbet szórakozóhelyeken! Kékülők gondolom tapasztalták saját bőrükön, hogy az ilyen alacsony energetikájú helyeken egyre többször „majd szétmegy a fejük” pedig nem fáj, vagy egyfajta idegesség jön rájuk. Ez jó! Azt jelenti, már nem neked való hely! Az italozók (és részemről, a húsevő közönség) energiája köszönöm, nem kell!

Én évek amúgy sem óta nem tudok már éttermekben enni (persze néha kénytelen vagyok, ilyenkor rendszeresen már rosszul leszek utána), ezt azok fogják érezni, akik egyre „tisztábban” étkeznek otthon. Ez egyfelől az alapanyagoktól függ (friss és bio), az elkészítési módtól (nem zsiradékban sütünk, hanem párolunk, illetve sok nyers étel inkább és gyümölcs), de nagyon fontos a lelkület, amivel készül! Na ez utóbbi javarészt erősen kétséges a vendéglátóhelyeken, pláne, ami nem vegán.

 

Szóval, legyen okos készülődés a jövőre ez a nyaralás, tisztulás és testi-lelki feltöltődés!

 

A szellemi töltéshez pedig remélem, könyveim jelentősen hozzájárulnak!

 

HÍREK:

 

1. IDŐLABIRINTUS Az Időn Átnövő Fa c. misztikus novelláskötetemből

p> 

 

A kötet 2. kiadásban jelent meg a napokban, egyelőre korlátozott példányszámban, azonban már nem kemény kötésben hanem papírborításban, ám ezálétal lejjebb is ment az ára.

 

Beszerezhető:bigbandi-hu

 

2. ÍRÓI ESTEM JÁSZBERÉNYBEN augusztus 28-án 18.00-tól (helyszín hamarosan!)

 

Kedves és megtisztelő felkérésnek teszek eleget Jászberényi olvasóim és érdeklődők körében. Az esten egy-egy könyvrészlet felolvasása lesz a bemelegítő és felvezető a várhatóan izgalmas és MASZKolás NÉLKÜLI beszélgetéshez. Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel.

 

Természetesen, ha érkeznek máshová felkérések (vagyis lenne szervező) igyekszem eljutni mindenhova, ahol szívesen látnak, hallgatnak.

 

3. ELEKTROMOS ÉGI SZÍNJÁTÉK, (VIDEÓ LINK) drámajáték Budapesten június 26 (saját felvétel, Óbudai hegyekről kb. Észak-kelet Pest irányában). Semmi dörgés, villámlás. 

Érzetem szerint itt a HAARP általi elektromos háló (ami alá évek óta be vagyunk záva már és ami többek közt az időjárást manipulálja - hisz nem a Föld természetes felmelegdése és/vagy az üvegházhatás okozza a változásokat!) valamint az álvírus-helyzet alatti légkörbe felvitt több mint 20 ezer műhöld (lsd Alan Musk) közti kommunikációs próba IS lehetett, vagy persze bármi egyéb disznóság, de NEM TERMÉSZETI JELENSÉG!

 

4. GYERMEKLIGET Alternatív Óvoda és Általános Iskola (Kecskemét, LINK ITT) bemutatkozó nyár végi eseménye augusztus 29-én egész nap. Részletek hamarosan! Annyi biztos, gyereknek sok-sok játék, kézműves foglalkozás, táncház, sport program, felnőttnek sok érdekes előadás, köztük Szafi (LINK). Én délután (kb 14.00) óra kezdettel tartok itt a szülőknek és érdeklődőknek előadást illetve beszélgetést, mégpedig arról, miért merje a szülő (aki persze már önmaga levált avagy szívesen leválna a jelenlegi beteg társadalmi struktúráról) úgyneveztt alternatív iskolába adni gyermekét az államiak helyett. Tapasztalatom szerint sok szülő, aki önmaga már másképp gondolkodik és netán él, még ódzkodik attól, hogy gyermekét ne a megszokott -és tegyük hozzá, sok esetben személyiség-romboló, képesség-visszafejlesztő állami intézményekbe adja, mondván, de hát a jelen világhoz kell idomítani őket. Őket szeretnénk segíteni abban, hogy merjék a gyermeket, unokát másként nevelni, úgy, hogy majd ők megváltoztassák ezt a beteg világot! Ne a gyereket deformítsuk a jelenlegihez, hanem a változást segítsük azzal, hogy a gyermek egészséges szemlélettel, közösségi neveléssel azzá, olyanná váljon, aki felelős felnőttként egy új, egészséges világot épít (ha már mi, mármint generációnk, így deformáltuk...)

Arról nem beszélve, nagy félreértés az, hogy az alternatív intézményekből kikerült gyermekek később nem tudják megállni a helyüket a nagyvilágban! Nos, mindkét gyerekem ilyen "alternatív" intézményben tanult, egyikük sikeresebb mint a másik, miközben ezt nem a megszokott módon, maguk, családjuk és a környezet kiszipolyozásával érték el, hanem valóban "alternatív" módon. Erről is szívesen mesélek aznap az érdeklődőknek.

A kecskeméti Gyermekliget óvoda és iskola egy ilyen hely, aminek életében én magam személyesen is egyre nagyobb szerepet szeretnék vállalni, márcsak azért is, mert per pillanat kettő, de hamarosan 3, illetve 4 unokám is ide jár! 

A hely szó szerint paradicsomi, nagy, árnyas fák közt a kecskemét melletti Szarkás tanyán! Modern épületekben, szép játszótérrel, csendes, egészséges környezetben, csodálatos nevelőkkel. 

 

Csodás nyaralast kívánok és hamarosan találkozunk az érdeklődőkkel személyesen akár Jászberényben akár Kecskeméten. Addig is marad a hírlevél, aminek következő számában újabb hangoskönyv-részlettel kereslek meg.

 

Szeretettel:

Ágnes

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom