KISZABADULTUNK!

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Kedves Barátom!

 

JELEN HÍRLEVÉLBEN 3 VIDEÓT NÉZHETSZ MEG, VALAMINT 2 ÜTŐS TÉMÁT JÁRUNK KÖRBE CIKKEIMMEL.

 

1. AZ IDŐMINŐSÉGEK ÉS AZ EGYÉNI FELELŐSSÉGÜNK DÖNTÉSEINKBEN

 

2. A NŐK ELLENI ERŐSZAK FELSZÁMOLÁSÁNAK VILÁGNAPJÁRA

 

Íme, a KISZABADULTUNK c.videónk Hári Richivel, egy podcast műsor, ami abszolút vágatlan.

 

Az első tíz percet az alábbi cikk alapján jobban megérted, mi miért tört fel bennem...utána viszont remélem, te is gurulni fogsz a nevetéstől:), de ha nem, legalább pár perc felszabadulást, kiszabadulást neked is hozunk!

 

Kellemes szórakozást kívánok – hisz humorosan IS lehet tanulni, sőt, egyre inkább csak így kellene tennünk!

 

IDŐMINŐSÉG ÉS FELELŐSSÉG

Mivel jóval kevesebb az aktívitásunk lehetősége, az események, előadások, találkozók, így havi egy hírlevéllel be kell érnünk, ám ebbe igyekszem majd minél több érdekességet beszerkeszteni.

 

Az időminőségekről, illetőleg azok planetáris leképeződéséről (amit akár azstrológiának is nevezhetünk), melyek a mindennapjainkat na és persze a jelenlegi Covid-őrületet befolyásolják, jókat és sokat olvashattok a Skorpió Stúdió FB napi bejegyzéseiben, ezért erre külön nem térek ki.

 

Más perspektívából viszont nagyon fontosnak tartom, hisz egyenes összefüggésben van a felelőségvállalással, döntésekkel, hisz a nagy többség két nézetet képvisel: vagy hárítja a felelősségét (az egész életére vetítve) mondván, úgyis a csillagok irányatanak, a másik homlokegyenest ellenkezőként szinte kikéri magának, mert már annyira „fejlett” spirituálisan,  hogy márpedig őt aztán nem befolyásolják ezek a „bolygóállások” (vagy annyira vak materialista, hogy ő ebben nem hisz- mintha hinni kellene, hogy ott vannak a csillagok és azoknak energetikai hatása van!)

 

Szóval, akárhogy nézem, én másért sem vagyok köztetek, minthogy kimondjak és ütköztessek egyenesen bármilyen, akár tabuként kezelt hamis szempontokat is – hisz ha folyamatosan szellemi átalakulásról beszélek, nem mehetek el szó nélkül, konfliktus kerülés végett a látszatok világa, az illúziók mindenapjainkba befészkelődése mellett, hisz az, hogy úgy mondjam, szétnézve manapság az utcán és a törvényhozásban egyaránt, az elmebaj felé halad!

 

Mivel nem tömegvéleményt képviselek, hanem kizárólag a kékülőknek vagyok hivatott segíteni, nem is várom, hogy ezek a nézetek ne legyenek még közületek is sokaknak első olvasatra-hallásra meghökkentőek. Tisztában vagyok ezzel. De ha nem így lenne, nem lenne dolgunk ugyebár, és a Föld úgy lenne jó, ahogy van…márpedig ebben egyetértünk, nincs jól!

És mi, emberek sem vagyunk jól!

 

Tehát, nagyon félrement, alapvető dolgokról IS beszélnünk kell, kendőzetlenül!

 

Elöljáróban a „bolygókra”, avagy inkább a kozmikus hatásokra visszakanyarodva, először is szögezzük le: amikről beszélek, beszélünk, az nem egyszerű bolygóállás, amik egyfajta – önkényes- rendszerbe, mondjuk egy asztrológiai rendszerben össze vannak valamiképp fésülve és ekként értelmezve. Ezek a rendszerek koronként változnak és hozzáteszem, félteke-függően változniuk is illene, de ez messze nem így van! A rendszerek, még a legjobb is, egy emberi elme-szűrőn át összerakott, szubjektív logikai rendszer, mely lehet ettől még igen közel a valósághoz, de soha nem az! A megkövesedett és bőven nemcsak idejétmúlt, de már kezdeteiben is hamis alapokra épült népszerű asztrológiáról Skoprió Stúdió hivatott és szinte minden nap szokott is tanítani, alig várom erről Marianna könyvét, amiben rávilágít ezen ész-közöket használók (ahogy nevezi) elferdült olvasatára (pl. a megannyi alaptalan riogatásra!)

Mindig hangsúlyozom, azok a tanítások, rend-szerek, amikről írok, azok valóságosak ám messze nem teljesek! Nem lehetnek, hiszen egy földi testű-elméjű embernek, nekem adták át, mindig hangsúlyozva, hogy a kozmikus teljesség ilyenkor bizony embernyelvre fordítódik, ami máris azt jelenti, szűkül.

 

Tehát a kozmikus időminőség, ami egy létező, pulzáló energiaminőség, és nem emberi konstruált rendszer, igenis befolyásol mindenkit, még a Földünk „legfejlettebb” gurujait is. Tekintve, hogy mindannyian elektromagnetikus lények vagyunk, összeszerkesztve, összekötve a Kozmosszal, tehát annak kozmikus láthatatlan elektromagnetikus terével.

 

A vízválasztó a tudatosságban tehát nem az, hogy téged befolyásol-e a Minden, hanem az, te, adott időminőségben, mihez kezdesz az épp rendelkezésre álló energiákkal, azaz erőkkel! Összenyomnak-e, mert ellenállásban vagy, avagy megérted, hogy minden a javadat szolgálja, akkor is ha te nem látod még át,  és ezek az erők egyfajta raktárak, melyekből vételezhetsz, tudatosságod, megértésed és képességed függvényében.

 

Nem szégyen tehát elfogadni azt, ami nekünk rendeltetett, ami lehetőség, sőt, ellenkezőleg, bölcsesség!

 

Miért kezdem ezzel? Mert egy szépséges paradoxont találunk mindig a színpadi jelenség, a helyzet fejtegetései és a Valóság között és e mellett sose tudok elmenni szó nélkül.  Ugyebár vannak, akik valahol szépen összerakják a képet és látják a színfalak mögött rendezkedő „láthatatlan” globális ördögöt, a háttérhatalmat, akik ugyan már évezredek óta írni igyekeznek a történelmet, de a közelmúlt pár évtizedében valóban drasztikus manipulációkkal igazgatják az életünket. Nemcsak a HAARP, a génmanipuláció, a mérgeket gyártó „gyógyszeripar”, a pofátlan adórendszer, a halálos vegyszerezés, de a társadalmi struktúránk, az intézmények (kezdjük az iskolával, ami butítja a lelket, letöri a kreativitást, engedelmességre nevelő tréningcentrum és legfőként egyen világnézetet, a materializmust avagy valamely vallás dogmáit nyomja le gyermekeink torkán és készít fel a beteg társadalomban elfoglalható pénzszerzési pozícióra. Avagy manipulálva kondicionálja lelkünket, szellemünket. Aztán szükségtelenek lehetnének a kórházak, a katonaság, rendőrség, egyházak, adóhivatal, bankok és a választott politikusok. Hogyan és mikor?

 

Nos, ha az „emberiség”, ami egyénekből áll, végre elkezdene tudatilag felemelkedni. Helyreállni. Erről szól a 3 Kék vér gyermekei kötet, így itt többet nem szólok.

 

Tehát ez a szemlélet egy külső erőt, a háttérhatalmat hibáztatja minden „igazságtalanságért”, bajért, „rosszért”.

 

Hát, most tegye fel a kezét az, aki úgy véli, ő teljes mértékben valóban „csak” áldozat, és semmivel nem járult hozzá ehhez a helyzethez. Például te miként értékeled magad, a döntéseid, az életed? Te úgy élsz, gondolkozol, cselekszel, hogy ezt a jelen hatalmat, társadalmat, világot nem építetted? Sőt, nemcsak nem építetted, de példamutatóan tettél is azért, minden nap, hogy egy merőben más világban élhessünk?

 

Nos, hallom mindannyiunk őszinte és tisztességes válaszát. Nincs ilyen ember, senki! Lehet, hogy egyesek közülünk „jobbak” mint a nagyon „rosszak”, de ez messze nem elég! Tehát, csak azt kapjuk, amit megérdemlünk. Álljon itt egy eklatáns példa, ami régóta hevíti a vérem, hát most a véleményem bizonyosan sokakét fogja, noha ellenkező előjellelJ)

 

Tehát, még mindig hallani a jajveszékelését a „szerető” együttérzőknek  az ún. svájci hitel áldozatai felett, és sokan még mindig rázzák az öklüket a szemét bankok és sunyi kormányzat felé. Ez tehát a színpadi jelenet, és a nézők is könnyes szemmel statisztálnak hozzá. Bizony, bizony sokan valóban csúnyán pórul jártak és akár a mai napig keményen törlesztik a tanulópénzt.

 

Én nem sírok, nem jajongok és abszolút nem mentek fel senkit ezen a színpadon! És nem azért mert egy megátalkodott gonosz, galád ember vagyok, ezt remélhetőleg nem kell bizonygatnom.

 

Hanem mert én nem a világ - e félrement világ - szemével és értékelésével figyelem a színjátékot- ezzel újat nem árultam el.

 

Márpedig azok, akik sírnak, akik pórul jártak pontosan ugyanannak a világnak értékmércéjében éltek és élnek, mint a velük látszólag szembenálló szemét bankok és sunyi kormányok.

Hát hogy lehet ez???? (Most van az első felháborodás pillanata:))

 

Ugyebár, másról sem szólnak a kék könyvek, mint a csiszolódásról és tanulásról. Ehhez profi kis edzőket kaptunk, akik folyamatosan csábítgatnak és tesztelnek (noha legtöbbször persze tudattalanul, ehhez olvasd el ismét a Kék vér 1. kötetet)

 

Minden, ami velünk történik, az tükör. Tükre saját döntéseinknek. Erről is kimerítően írtam – és most ezekkel a gondolatesszenciákkal kellően felidéztünk, remélem, egy merőben más értelmezést, logikai rendszert (amiről a 3 Kék könyv szól!) ahhoz, hogy kissé megcsipkedjük magunkat és felébredjünk-ismét.

 

Tehát, kevesen álltak ellene a bankvilág csábítgatásainak, messzebbre nyújtóztak sokan, tömegesen, mint ameddig a takarójuk ér. Bizonyos, hogy vannak a pórul jártak között olyanok, akik talán valódi anyagi kényszerből vettek fel anno hitelt. Ám, a megismert esetek tényszerűen azt mutatják, hogy a többség vagy ingatlan befektetés, tehát kvázi spekulációs, profithozó céllal, avagy luxus beruházásokra vették fel (ez anno sokaknak egy LED képernyőt jelentett, de akkor is!) Volt egy akár szorongatott helyzet (amit ugyebár „én” hoztam létre addig megannyi döntésemmel, akár azzal, hogy egész életemben mondjuk áldozat-szerepet játszottam és felelőtlenül sodródtam a hülyeség-folyamban) vagy, mint a többségnél, megláttak az olcsó pénz lehetőségben egy gyarapodási lehetőséget.

 

Én példa okáért, pont akkor voltam olyan de olyan kutyaszorítóban, amiről írtam az Álmaim valóságában is, hogy fiammal nagykabátban ültünk végig majd egy telet mert nem bírtuk kifűteni a házunkat! És háromszor kellett meggondolom, hogy 1 vagy fél kg kenyeret vegyünk a boltban. De legrosszabb pillanatomban sem gondoltam, hogy a nyomorból majd egy svájci hitel fog kihúzni!

 

Egyszerűen, sajnálom, de nem normális (és most a szó hagyományos értelmében, tehát még földi racionális esze sincs) aki ezt remélte! Márpedig az ilyen "nyomorult áldozatokért" jajongunk, nem? Vagy azokért, akik, mint fent írtam, profitot, előnyt reméltek? 

 

Pedig, én esküszöm nem hallottam-láttam, hogy a bankok bárki hátához fegyvert szegeztek volna és erőszakkal kényszerítették az olcsó – spekulációs – pénz felvételére! 

Hát ja, aki akár tőzsdézik avagy bankok által remél hasznot, az most tényleg csodálkozik, hogy esetleg erre rá is lehet fázni? Csodálkozik, hogy nincs (mert sose volt) olyan bank, aki garantálna megtérülést??? Látott esetleg olyan bankot az elmúlt évszázadokban, ami nem gázolna át könyörtelenül bármin és bárkin, ha a profitja úgy kívánja???

 

A fájdalmas igazság az, hogy abszolút nem tudtak ellenállni a kísértésnek, nem tették fel a legtöbben maguknak a racionális kérdést: tényleg hihetjük-e, hogy ilyen könnyen ennyi pénzhez jutunk, amiért nem dolgoztunk meg? Aztán most gyűlölik a bankvilágot, hibáztatják az atyaúristent is, csak önmagukba nem néznek.

Ők hol éltek eddig? Vagy most a saját csábulásukat, saját nyereség-éhségüket igyekeznek csökkenteni azzal, hogy ismét és ismét magukat felmentik és külső megrontók bőréért lihegnek? 

 

Szemét húzás volt ez a bankok és adott esetben a kormányok részéről? IGEN! És? De ez jelent bármit is??? Emiatt ŐK, az áldozatok nem hibásak??? Az egyén felelősségének nem pont olyan időkben, helyzetekben van jelentősége, amikor szemét rendszerek és emberek közepette kell tisztának megmaradni??? Jah, kérem, ha emberszerető kormányok jótékonysági bankokat működtetnének, és Mikulások hada lenne a háttérhatalom,  akkor nem lenne  nagy „vasziszdasz” nem ráfázni. Ugye? Ezek szerint csak ilyen feltétlek mellett lehetünk nyugodtak és boldogok...

 

És e hangzavarban évek óta senki nem meri kimondani, hogy mindenki ebben is pont azt kapta, ami sorsszerűen járt neki? Nem volt, nincs itt semmiféle tévedés és igazságtalanság!

Hisz a törvény – ami alapján elítélik a kormányokat és bankokat – köszönő viszonyban sincs, ugye kékülő testvéreim, az Igazsággal! Sat-Anával!

 

Több szót nem is érdemel ez a példa, és csak az alapjaiban új KÉK látásdmód felidézéséhez használtam (mert tudom, hogy ez achilles-sarok sokaknak. De hát fájdalom nélkül nincs újjászületés, de még ébredés sem.) És akit ez most felháborít, nos, az kezdje újra a kék könyveket… már amennyiben úgy gondolja, elege van az eddigi világból és változnia akar. Mert ha ez felháborítja, akkor még semmit de semmit nem értett meg a VALÓSÁGBÓL és az ILLÚZIÓBÓL.

 

De sorolhatnánk  sajnos tovább a talán kevésbé „látványos” és látszólag nulla hírértékű mindennapi apró döntéseinket: ha megvesszük az élelmiszeripar mérgeit, ha nem hisszük el, hogy létezik valóságos és nagyobb gyógyító erő, mint a gyógyszeripar és az általa képzett gyógyszeradagoló szakorvoslás, amikor megbetegítjük saját magunkat életmódunkkal, hitbéli erőtlenséggel, vagyis hitetlenséggel, mi vagyunk gyermekeink hajcsára, hogy belepréseljük ebbe a beteg világba őket és nem merünk az egyre hangosabban tiltakozó szívünkre hallgatni...nos, ezekről igen részletesen írtam a Kék vér 2-es kötetében, aki el kíván merengeni.  Manapság már senki nem meri kimondani a kemény szavakat: az emberek nagyrésze eladta a lelkét!

 

Másik nézőpont a jelen Covid-dal kapcsolatban, hogy ez a vírus, mivel elszakít bennünket egymástól, korlátoz, gyakorlatilag mutatja a szellemi betegesünket. Ez jól hangzik, hogy az emberiség szellemi betegségének testi megjelenése – csak nem igaz. Az lenne, ha ez egy „természetes” vírus lenne! De nem az!

És a társadalmi intézkedések IS természetellenesek! Nem listázom, részleteztem megannyi videóban, de szögezzük le: ha itt egy természetes és hátborzongató vírusjárvány lenne, a hivatalos intézkedések 99%a- nemhogy enyhítené, de fokozná a terjedést (gondoljunk bele, a rövidített bolt-nyitvatartások például azt eredményezték, hogy kisebb időablakban több ember volt ott egyszerre!) Ha itt valódi járvány tombolna, a kormányok be lennének rosálva, de nincsenek! Felesleges és időhúzó intézkedéseket hoznak.

 

Nos, száz szónak is egy a vége, vagy elhisszük a kozmikus igazságot, hogy a Kozmoszban rend van és így minden, amit átélünk a saját ébredésünket, fejlődésünket, tudattágulásunkat szolgálja avagy sem. Aki még rázza az öklét a „külső ártókra”, az még alszik!

 

Egy „ellenségünk” van, az pedig nem egyéb, mint a redukálódott elménk és az ehhez passzoló tudatosságunk. „Az ördög-urdug azt engedi átlépni a kapun, Hetedhét országon túlra, aki már ellene tud állni a kísértéseknek, az evilági káprázatoknak, szenvedélyeknek, aki ezért már nincs a hatalma alatt.” „ Lucifer a vezetője és megbízott felügyelője az emberek téridőbe való „zuhanásának, hogy megtapasztalhassák az Egytől való elszakadást, a megosztottságot, az elválasztottságot, a ki-válást és nemesedést. Megkísérteni pedig senkit nem tud egyébbel, mint saját belső hiányával.”

 „ (részlet a Kék vér gyermekei 1. kötetből)

 

A gyémántcsiszolás fájdalmas, de az eredmény csodálatos! Ezért tőlem, illetőleg az Égi Mesterektől senki ne várjon nyalogatást, mert nem ez a dolgunk. Amikor a gyereked vagy butaságból vagy „rosszaságból” bajba sodorja magát, mivel segítesz neki a jövőre nézve? Ha meghagyod abban a hitben, hogy ő vétlen volt? Vagy ha keményebb kézzel bánsz vele egy ideig?

Te döntesz, mint mindig.

A felszínes emberek a szép, negédes szavakat szeretet-telinek mondják és megbotránkoznak azon, aki őszinte szavakkal igyekszik meglátni a valóságod, rávilágítani az esetleges gyenge pontjaidra. Nem bántőón, csupán őszintén. De odajutottunk, hogy millióknak ez ma már "fülsértő". Elaltatták őket az Illuzionisták....

 

No, nem véletlen kerekedett ide ebbe a hírlevélbe ez a felvezető szerintem, hisz az elmúlt időszakban sokan rázták felém az öklüket, mivel nem tetszett a tükör, amit tartottam. Igyekszem is ezeket magamban mindig letisztázni, de van,– mivel még én sem lettem isten és én is a tanulás útján járok –, hogy emberileg besokallok, és nem bírok többet nyelni. Na és persze, fentiek tükrében, nem is feltétlen töröm magam ezért.

 

Ez történt a FENTI videóban is, amit mégis közzéteszek, mivel a dolgom nem az, hogy magam fényezzem, hanem megmutassam, milyen a tanulásunk rögös útja.

 

 

2. NŐK ELLENEI ERŐSZAK FELSZÁMOLÁSÁNAK VILÁGNAPJÁRA

 

Pár napja volt a nők elleni erőszak felszámolásának világnapja. Talán megérdemelne majd egy önálló adást is a jelenség, noha valahol én másról sem írok és beszélek, mint arról a gyökér-okról, mely ezt is lehetővé teszi ebben a jelenlegi világban (és e perspektívából a Covid-őrület igazán eltörpül!)

 

Minden kommentrá nélkül részemről az alábbi részlettel emlékeze meg arról, hogy temérdek még a teendőnk, ha ezt a világnapot ki akarjuk törölni az emberiség naptárából. A kék vér 1. kötenének Nemes legyek vagy nemtelen c. fejezetéből szedtem ki e részleteket.

 

Nemek: az EGYség tagadása

 

Nemes legyek vagy nemtelen?  Abszurdnak hangzik, ugye? Első hallásra kétségtelenül.

     Pedig pont kétségtelenül, azaz két-ség-mentesen, az Egységben nagyon is egyértelmű és logikus nemcsak e kérdés, hanem a válasz is. Íme, ismét egy bizonyíték, hogy bármerre is induljunk kifelé (avagy felfelé) e téridőből Hetedhét országon túlra, már az első lépésnél kiderül, hogy a hétköznapi szóhasználat épp az ellentettje annak, amit a „túlvilágban” jelent. Bizony, ez a tükör-kép szabálya.

 

Hazánkban és az európai vagy bármely keresztény országban, nyugati társadalomban is hihetetlen mennyiségű és minőségű zaklatásnak vannak kitéve lányok, asszonyok, amikről – milyen furcsa – a legritkább esetekben számolnak be nyilvánosan. A kőkemény „rasszizmus” a női nem ellen – ha a már külön nemként, azaz rasszként definiáltuk magunkat – ami nem feltétlenül fizikailag erő-szakos, csupán hátrányos megkülönböztetés a társadalmi folyamatok megannyi szintjén, gyakorlatilag teljes a hallgatás. Ez a hatalmas „csalás” a legnagyobb tabutéma. Ezt az aránytalanságot tartja erőben a zsidó-keresztény vallás jó néhány tantétele is kizárólag a Jézus utáni „apostoli”, főleg a páli tanítások alapján. Nézzük, hogy kétezer év óta, átlag IQ-val rendelkező papok, teológusok sokasága mit tudott rezzenéstelenül befogadni, elfogadni és rákényszeríteni embermilliókra az 1. Korintus 3. igehely alapján: „Szeretném azonban, ha megértenétek, hogy a férfi feje Krisztus, az asszony feje a férfi, Krisztus feje pedig az Isten. … A férfi nem köteles a fejét befödni, mert Isten képmása és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dísze. Nem a férfi lett ugyanis az asszonyból, hanem az asszony a férfiből. S nem a férfit teremtette Isten az asszonyért, hanem az asszonyt a férfiért. Ezért viselje az asszony annak jelét, hogy hatalom alatt áll, az angyalokra való tekintettel”.

 

"A nemesség ma egy kívánatos és sóvárgott emberi jellemvonás. A magukat a pórnéptől megkülönböztető és elhatároló „kiváltságos” arisztokraták modoros viselkedését az alacsonyabb rétegek sóvárogták, ezt tartották kifinomultnak, azaz nemesnek, az ő „faragatlan”, egy-szerű modortalanságukkal szemben. Minél kényesebb, minél modorosabb volt egy hölgy, annál nemesebbnek mondták. "

 

"Milyen érdekes, az egyszerű ellentéte a nemes. Bingó! Csak a bedugult, elektroszmogos fülünk már nem akarja meghallani az átszűrődő igazságot! Vagy egy-szerű vagy, vagy két-es, kettős, azaz nemes. Ahogy csökevényesedett az ember és aggatta magát tele külső csecsebecsével, az egy-szerűségtől elszakadt hamis aranyokkal, modorossággal, kivagyisággal, földi értékekkel, javakkal, birtokkal, földdel, palotával - úgy lett egyre nemesebb. Ennek arányában került egyre messzebb az egy-szerűségtől.

 

"Előadásaimat e témában gyakran azzal kezdem, hogy megkérem, jelentkezzen, aki úgy véli, ő csak és kizárólag vagy nő, vagy férfi, tehát ha lelke öröklétére gondol, minek véli magát? A teljességben vajon egy pólusban ragadtnak? Elárulom, eddig sok ezer hallgató közül még senki se tette fel a kezét."

 

"Az emberi nemiség, nemesség, nem-ség, azaz tagadásban létezés megértése tehát egyrészt alapvető, e nélkül semmit nem tudunk még csak megközelítően sem megérteni a Világról, tehát nem a mi téridőnkről, hanem a Teljességről. Ez a legnagyobb misztérium. A nemekre hasadt embert nevezem tört-én-elemnek, és a már „nemesedett” földi lény nemzetekre hasadt csoportjainak földi jelenlétét nevezzük történelemnek. Hasítás, felezés: meg-osztás. Oszd meg és uralkodj – e jól bevált módszer működik világunkban.

 

Az emberi nemesedés a téridős káprázatok fundamentuma, melyre az összes többi épül. Ha egymástól elvagdossuk, elválasztjuk a Teljességet, felszeleteljük (a hasadt tudat működése elvével) darabokra magunkat és világunkat, akkor mi a létünket egyfajta rajzfilmkockák egymás utániságában érzékeljük a helyett, hogy tudatában lennénk annak, hogy ebben a másodpercben is létezik „vala-hol” az én örök Egységem. Az nem tűnt el, nem semmisült meg azáltal, hogy tudatom egy részecskéje alászállt egy sűrűbb rezgéstartományba, formát, azaz testet öltött, ami energetikailag már csak egyféle minőséget képes megrezegtetni: vagy nőit, vagy férfit."

 

"A dualitás látszatvilágából kezdjünk végre felülemelkedni, mert e nélkül semmit, de semmit nem leszünk képesek befogadni a továbbiakból. A mai összes jelenség, hasadás-szakadás, harc, társadalmi betegség egyetlen egy gyökér-okra vezethető vissza: a földi lény változására, hasadására, azaz nemesedésére. Végső soron, ha lenne kedvünk humorizálni, azt mondhatnánk: nemi beteg az egész világ."

 

"Az ismert tagadószó a NEM, és lám, pontosan ez jellemzi a mai embert, a nemisége, és a mai emberiséget, a nemzetekre szakadása.

A nemek illetve a nemesedés témája nemhogy az egyik legfontosabb az emberiség számára, de egyenesen életbevágó."

 

"Választhattuk volna azt is, hogy nem engedünk a hasításnak, elutasítjuk a növekvő elektromosságot, nem engedjük „kizárni” az anyai forgást. De nem ezt választottuk. Még napjainkban is eltűrjük a megannyi iszlám országban, Afrika egyes törzseinél tomboló férfiuralmat, eltűrjük, hogy nők és leánygyermekek legyenek érzelmi, szexuális rabságban, kiszolgáltatottságban, jogi bizonytalanságban. Senki nem vétlen, aki akár némán ehhez asszisztál!"

 

 

3. EGÉSZSÉG, MIKROBIOM, FERMENTÁCIÓ

Egy más szempontból fontos téma következik, mely egészségünket érinti.

Hári Richi beszélget Bóday Ádámmal, a Herbaferm készítmény feltalálójával egészségünkről, melynek alapja a mikrobiom.

 

 

 

 

Ha valaki szívesen kipróbálná a Herbaferm terméet, ezen a linken tájékozódhatsz, sőt azonnal vásárolhatsz is belőle!

 

Remélem, találtál jót, hasznosat, szépet e hírlevelemben!

 

SZERETETTEL - EGY KIS TÉLAPÓ-AJÁNDÉKKAL!

 

Tél-apót is remélem várod...hadd ajánlajk egy igen régi Lélek-tv felvételt, emlynek címe a Tél-apó és a Belső Föld.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom