JANUÁRI HÍRLEVÉL

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

 

KEDVES BARÁTOM!

 

AZ ÚJ ÉVET EGY -LEGALÁBBIS SZÁMOMRA - ÚJ TALÁLKOZÁSI LEHETŐSÉGGEL KEZDHETJÜK!

 

AMINT ÍGÉRTEM, KIPRÓBÁLUNK EGY ÉLŐ ONLINE TALÁLKOZÁST, AMI EGY INGYENES KONZULTÁCIÓ AZ ELTITKOLT AMERIKA C. 4,5 ÓRÁS ELŐADÁSOMHOZ.

 

IDŐPONT: 2020 JANUÁR 21-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN 19.00-TÓL

 

A  YOUTUBE CSATORNÁMON LESZ AZ ÉLŐ BESZÉLGETÉSÜNK

 

 

 

 

 

A részvételhez semmiféle regisztráció nem kell, rákattintasz a fenti linken a videóra és elindul (reméljük, szokásos technikai ördögöcskénk nem lesz ügyeletes)

 

ÉRTHETŐEN, AZOKNAK SZÓL, AZOKNAK AJÁNLOM FEL EZT A LEHETŐSÉGET, AKIK MEGHALLGATTÁK EZT AZ ELŐADÁST ÉS - KIZRÓLAG - AZ OTT ELHANGOZTT TÉMÁKHOZ LENNE MÉG KÉRDÉSÜK.

 

AKI MÉG NEM TUDTA MEGNÉZNI, AZ MÉG A KÖVETKEZŐ EGY HÉTBEN MEGVÁSÁROLHATJA INNEN.

 

AZ ALÁBBI VIDEÓBÓL RÖVID ÍZELÍTŐT KAPSZ AZ ELŐADÁS "STÍLUSÁBÓL", AMI RENDHAGYÓ, HISZ A MAI DIVATOS "PODCAST" MIATT BESZÉLGETŐS, KÖZVETLENEBB ÉS EZÁLTAL SZEMÉLYESEBB.

 

 

 

 

 

RENGETEG FOTÓT ÉS EGYÉB FORRÁST IS BESZERKESZTETTÜNK, ÍGY REMÉLEM, VALÓBAN EGY NAGYON ALAPOS ÉS MÉLYRE HATOLÓ ŐSTÖRTÉNELMI IDŐUTAZÁST ÍGÉRHETEK.

 

 

MÁSIK HÍREM:

 

TUDOM, NEM MINDENKINEK FONTOS KÜLÖNÖSEBBEN AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKVÁLASZTÁSI SZÍNHÁZA, DE EGYFELŐL CSALÁDOM AZÉRT ÉRINTVE VAN, MÁSRÉSZT AZT GONDOLOM, NAGYON NEM ÁRT MEGÉRTENI AZ OTTANI FOLYAMATOKAT, A LÁTHATÓ ÉS LÁTHATATLAN ERŐK MŰKÖDÉSÉT, MIVEL TAGADHATATLAN, ÉS HA AKARJUK, HA NEM, AZ USA HATÁSSAL VAN A GLOBÁLIS FOLYAMATOKRA IS. TEHÁT SOK MINDENT MEGÉRTHETÜNK, HA MEGÉRTJÜK, MI MIÉRT TÖRTÉNIK.

 

ÉN NEM VAGYOK EGY POLITIKUS TÁMOGATÓJA SEM, DE VAN, AMIKOR AZ IGAZSÁG NEVÉBEN FEL KELL SZÓLALNI ANNAK IS, AKIT NEM ÉRDEKEL MÁR OLY NAGYON EZ A NAGY JÁTSZÓTÉR AVAGY INKÁBB CIRKUSZ, AMI A MAI VILÁGUNK (3D-S RÉSZE).

EZÉRT MEGKÉRTEM AZ ÖCSÉMET, ZSOLTOT, AKI KISKORA ÓTA AZ USA-BAN ÉL, HOGY FOGLALJON ÖSSZE KÉT KRITIKUS KÉRDÉST, AMI, SAJÁT TAPASZTALATOM SZERINT, ITTHON NEHEZEN ÉRTHETŐ ÉS A FB ILLETVE EGYÉB PORTÁLOKON A MEGNYILATKOZÁSOKBÓL ÍTÉLVE IGEN SOKAN TELJESEN FÉLREÉRTENEK.

 

EZ NEM EGYÉB, MINT 

1: MI IS TÖRTÉN JANUÁR 6-ÁN A CAPITOLIUM "ELFOGLALÁSÁSAKOR"? kINEK AZ ÉRDEKE IS EZ VALÓJÁBAN ÉS MIÉRT?

 

HANGANYAG ITT

 

2. MIÉRT, MILYEN BIZONYÍTÉKOK ALAPJÁN ÁLLÍTJA TRUMP ELNÖK A MAI NAPIG, HOGY KEMÉNY CSALÁSON ALASPZIK BIDEN NYERÉSE?

 

HANGANYAG ITT

 

TÉNYLEG NEM ÉRDEKEL A POLITIKA ÉS AZ SEM, KI MELYIK AKÓLBAN BÉGET (ÉN EGYIKBEN SEM) DE TÉNY, HOGY GUSZTUSTALAN, AHOGY A SZÉLSŐBAL MINDENT ÉS MINDENKIT ELTIPOR, ÉS AMIKOR ODAJUTUNK, HOGY EGY NYIKHAJ FB TULAJDONOS LETILTJA AZ USA ELNÖKÉT...NOS, IDEJE EZZEL IS FOGLALKOZNUNK.

 

A MAGYARORSZÁGI ELŐZŐ VÁLASZTÁSOK ELŐTT ÍRTAM EGY FB BEJEGYZSÉT, AMIBEN KIZÁRÓLAG AZ AKKORI VÁLASZTÁSOK KÜLPOLITIKAI  TÉTJÉT (MIGRÁNS-KÉRDÉS) SZEM ELŐTT TARTVA KIÁLLTAM ORBÁN VIKTOR MELLETT. SZÁZEZRES OLVASOTTSÁGA VOLT (AKARATOM NÉLKÜL ÉS TUDTOM ELLENÉRE RENGETEG PORTÁL FELKAPTA) NOS, ELKÉPESZTŐ, HOGY MÉG OLVASÓIM KÖZÖTT IS VOLT, AKI EGYSZERŰEN NEM ÉRTETTE A LÉNYEGET, AMIT ÜZENTEM! MOST EZT AZÉRT HOZTAM FEL, MERT AHOGY SE AKKOR, SE MOST NEM VAGYOK ORBÁN-ELKÖTELEZETT ÉS VILÁGOSAN LÁTOM A SÚLYOS HIBÁKAT, DE AZOK ELLENÉRE MONDTAM, AMIT MONDTAM, ÚGY MOST SEM TRUMP-HÍVKÉNT (SENKINEK NEM VAGYOK HÍVE AZ EGY IGAZ ISTENEN KÍVÜL) MONDOM, AMIT MONDOK. PUSZTÁN, MERT VAN AMIT KI KELL MONDANI FEKETÉN FEHÉREN.

 

3. HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG, ÍGY HARMADIK JÓ HÍR, HOGY MAI NAPON ELINDULT A

KÉK VÉR TRILÓGIA E-KÖNYVKÉNT VALÓ MEGJELENTETÉSE DE EZ KB EGY HÓNAPOT VESZ IGÉNYBE, HOGY MINDHÁROM KÖTET EPUB ÉS MOBI FORMÁTUMBAN ELÉRHETŐ LEGYEN.

EGYELŐRE KIZÁRÓLAG A BIGBANDI.HU WEBSHOPBAN LESZ KAPHATÓ.

MIND A FB-N, MIND HÍRLEVÉLBEN JELEZNI FOGOM, AMIKORTÓL ELÉRHETŐEK.

EZ SOK KÜLFÖLDÖN ÉLŐ ÉRDEKLŐDŐNEK JELENT NEM KIS KÖNNYEBBSÉGET, HISZ NEM KELL POSTAKÖLTSÉGET FIZETNI.

 

EZZEL EGYÜTT SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM AZ, HOGY A PAPÍR ALAPÚ KÖNYVEK EGÉSZEN MÁS REZGÉSŰEK, ÉS ÉN EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK HÍVE AZ ELEKTROMOS ESZKÖZT IGÉNYLŐ E-KÖNYVEKNEK. DE TÉNY, OLYKOR GYORSSEGÉLY...

 

SZERETETTEL:

ÁGNES

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom