ÚJ VILÁG - BENNED!

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

 

KEDVES BARÁTOM!

 

Évtizedek óta sulykolják belénk az abban érdekeltek, hogy új világrend készül. "Jól értesültek" (de még nem IO-L) fel is fedik az NWO, New World Order (az Új Világrend) szándékait.

Ezzel aztán kreatívan sokkoljuk magunkat és jajongunk, hogy hű de borzalom...

 

De ki mondta, hogy ez így is lesz? Hol a kő, amibe be lenne vésve mindez? SEHOL!

 

MI NEM azt az új világot akarjuk, amit ők!

 

Mi van, ha a MI ÚJ VILÁGUNK van születőben?

 

Te beállsz közénk, hogy az legyen, amit MI akarunk?

 

Erről szól legújabb videóm (és persze szinte valamennyi könyvem 2008 óta!)

 

AZ IGAZI ÚJ VILÁG - EGY HELYREÁLLT REND-SZER - BENNED!

 

 

 

 

Februári hírlevelemben jó néhány további videót küldök neked, remélve, hogy a kellemes a hasznossal ismét rendesen egybe lett szerkesztve!

 

Adjuk meg, ami a szellemé, ami a léleké és ami a testé!

 

Ajánlatok, tanácsok, információk testnek, léleknek, szellemnek.

Egészségedre!

 

A kék vér gyermekei 3. kötetében, az Utazás aranykorba egyik mondata (a lenti videó zárómondata):

 

"Magarul a metafizikai rend szóalakjához találtam egy érdekes értelmezést, mégpedig a legelterjedtebb orioni nyelv, az angol tükrében: R-end, vagyis az R (Re, Ra=látszólagosság) vége (end)! De találunk egy hasonlót a latin-alapú orioni nyelvekben, mégpedig a fin-finis, mint vég, végződés, határ értelemben: az r-rel összekap-csolódva a r-end logikájában maradva a r-fin (end=fin), azaz rafinált jön ki! Ez azért aranyos, nem?

      Mi lenne, ha itt üzennénk, hogy ezzel a kozmikus új ciklusunkkal a rafinált/ravasz rend vége jött el számuk-ra? Ez lesz az ő „új világuk”, melyben bevégzik. Nekem tetszik!"


... Ez lesz az ő világuk, amelyben bevégzik" nem csak a könyv írásakor jött "sugallatként", de ma egyértelműen az Égiektől megállapításként.
Most tényleg a zsigereimben érzem, hogy ez az elmebeteg mód és a bűnös cél, amit képesek voltak véghez vinni, mindezzel a saját sírjukat ássák. Sokat írok a harmónia pontról valamint a "point of no return" (légiközlekedésben dolgoztam, ott azt jelenti, egy határ, pont, ahonnan semmi indokkal már nem fordulhat vissza egy repülő) tehát annyira kibillentik az elviselhetőség-elviselhetetlenség "aránynát", hogy visszafordíthatatlanul saját dugájukba dőlnek. MInden egyes arcátlan hazugság, nem beszélve a nem csak felelőtlen de messze a bűn kategóriájába tartozó cselekedetükkel (vakcinázás, majd kevésbé tragikus de valahol mégis, a gazdaság totál tönkretétele, aminek célja a totális eladósítás, banki megerősödés és aztán a készpénz megszüntetése, hisz a totális kontrollhoz, ami a Bibliában is le van írva, ez kell) naponta maguk alatt vágják a fát.
Ez tény! Így lesz!
Sajnos a 2006-ban leírtak (Aranyasszony-trilógia) az "implantátumok, melyeket egy mondvacsinált pandémiára találtak ki, mindegy, hogy nem vírus volt, teljesen mindegy, az elmevírus IS ugyanaz sőt gyilkosabb, mert nem csak a testet de az energiatestet és aztán lelket-szellemet IS fertőzi).
Lesz még itt színjáték, készüljetek fel, (jön hamarosan a földönkívülekre hárítás nyilvánosan) de látni kell, hogy a VÉGE egy ismét emberi világ, nem olyan, mint volt! Sokkal-sokkal szebb!
Én azt mondom a gyerekeimnek, hogy dőljünk hátra és kényelmes fotelből nézhetjük a metafizikai változások testet öltését.
Aki össze van kapcsolódva a holohálóval, az isteni erőhálózattal, annak semmi félnivalója nincs (ez a kék könyvekben le van írva részletesen) Sőt! Ezért a nagy tanulásért vagytok itt.

 

És íme akkor a videó minderről:
 

 

2. UTAZÁS AZ ARANYKORBA videó

 

 

Szellemi és lelki egészég után jöjjön egy kis testi.

 

 

FERMENTÁCIÓ. A JÓ ÉS ROSSZ BACIK VILÁGA.

 

MONDHATNÁM KIS FEKETE HUMORRAL, VÍRUS UTÁN EGY KIS BACI-TÉMA:)))

 

FERMENTÁCIÓ- AZ EGÉSZSÉG ALAPJA. A Herbaferm cseppek az egészséghez alapvetően fontos FERMENTÁCIÓT biztosítják. Ma nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy bélflórája tökéletes, márpedig ha az antibiotikumokkal, a gyorskajákkal, a feldolgozott élelmiszerekkel kellőképpen tönrktettük, és felborult a „jó bacik-rossz bacik” aránya, ehetsz bármit, fel sem tud szívódni. Minden gyógyulás alapja a bélflóra rendbetétele, a jó bacik visszaszaporítása. E cseppek és a kapszula egyedisége a hatékonyságuk! Minderről az alábbi videóból BÓDAY ÁDÁMTŐL, A HERBAFERM cseppek és PREFER kapszulák feltalálójától tájékozódhatsz:

 

HA VÁSÁROLNI SZERETNÉL A HERBAFERMTŐL, EZEN A LINKEN MÁRIS MEGTEHETED! 

 

 

ÉS VÉGÜL EGY ÚJ PODCAST VIDEÓ HÁRI RICHITŐL, AMIBEN SZINTÉN BÓDAY ÁDÁMMAL A PLACEBOHATÁS TITKAIRÓL BESZÉLGETNEK.

 

 

 

Egy jó hír: Richitől most hallottam, hogy tervben van egy általa "kitalált" VEGÁN PREFER kapszula (tehát nem állati csontokból készült zselatinnal!), amit majd a KÉK ÉLETMÓD-on keresztül meg tudsz vásárolni. Erről amint kész a kapszula, külön értesítést küldök, de ti is kérhettek közvetlen értesítést Richitől.

 

Ez pedig a mai BRUNCH, azaz "villásreggeli", amihez nem kell villa. :)) Vagyis én nem korán eszem, a korábbi délhez képest kb egy órával előbb, hogy a vacsora és a másnapi első evés között kb 16 óra elteljen (emésztés, feldolgozás, tisztulás folyamata és egy úgynevezett kisböjt!)

 

                     
hajdinakása chia maggal, 2 db aszalt füge, pár karika banán, 1 ek inulinpor, egy ek folyékony inulin (akinek nem kell, lehet méz, stevia, ízlés szerint), hajdinapehely, kis kókusz chips, nyers kakaópor, fahéj, chlorella (alga) por. Ez a fotó még a végső összekeverés előtt készült, hogy lássatok néhány alkotórészt is. Ez aztán ízlés szerint bővíthető pl. áfonyával vagy egyéb gyümölccsel.
Bélflóra, gyomor, máj, hasnyálmirigy...mindezek a szerveink igazán boldogok ilyen él-elem bevitelkor:))

 

Remélem ennyi hírrel, gondolattal hozzájárulhattam testi-lelki.-szellemi megújhodásodhoz, erőnlétedhez!

 

Szeretettel:

Ágnes

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom