MÁRCIUS-2021

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

Kedves Barátom!

 

Elérkeztünk márciushoz.

 

Ez a dátum elég kiemelt az életemben: születésnapom, házassági évfordulónk, valamint egy éve, 11-én költöztünk haza Magyarországra, amikor is hivatalosan is kezdetét vette az elmebaj. Másnap Gábort már nem engedték volna belépni magyar okmányok híján...

 

És ekkor van március Idusa, kokárdás Nemzeti Ünnepünk.

 

És persze a „hivatalos”, ún. csillagászati tavasz is, bár szerintem a valós időjárás alapján lassan elég nehéz behatárolni az évszakokat. Persze, nem az „üvegház” hatás miatt, sokkal inkább a mesterséges elektromágneses búra, a HAARP által előállt frekvencia-háló, ami tényleg egy hálóként veszi körbe bolygónkat.

Ha már kemikáliákra hivatkoznak, onnan rendre kimarad a chemtrailek mérgei, a mezőgazdasági vegyszerezés, a légiközlekedés.

Figyelem a híreket, amikből elég szépen lehet prognosztizálni, mire készül a globális maffia.

 

Most a levegő megadóztatására és/vagy a városok „beburkolására”.

 

És ez nem egy sci-fi film forgatókönyve, még ha ugyanúgy nem akarjuk elhinni, ahogy ezt az előkészített pandémia-őrületet és a „mesterséges megváltást” ígérő betegség-megoldásokat (ezt most nem sorolom, a  könyveimben sokat ismertetek, az a vakcinázástól – ami nem normális „megoldás” önmagában sem, az implantátumok – amik  a közvetlen beavatkozáson túl a transzhumanizmus irányába lökik a társadalmat.)

Ez persze így még nincs sehol kimondva, de a sok „aggódó” NGO, a reklámok, a projekt-filmek mind-mind elkezdtek ezerrel sopánkodni a levegőnk szennyezése miatt.  

 

Tehát visszakanyarodva az évszakokhoz, amik ugyebár egyben időminőségek IS. A tavasz IS nekem egy paradoxon, mert egyszerre szeretem és „nem szeretem”, egyszerre várom és nem várom.

Van egy zsigeri „élvezet” az első melegebb napsütésben, amikor szinte isszuk magunkba az arany energiát. De - legalábbis bennem – az „elmúlás fájdalma” is tavasszal jelentkezik a legerősebben, mert naponta egyre erősebben múlik el a téli behúzódás olyan istenien kuckós világa!

Egyszerre élvezem a gyerekzsivalyt az utcáról és ugyanakkor „fáraszt” minden aktivitás és hang. Persze, ez „bolondság” a világ forgatagába szerelmes embereknek, de akik megízlelték már az elvonultság végtelen meghittségét (pláne, ha ezt fizikailag is egy jó messze kieső tanyán gyakorlod)

 De, paradoxon-érzés ide avagy oda, megállítani még – egyelőre! – én sem tudom az idő kerekét. (De rajta vagyok, ahogy az időutazást is elkezdtem gyakorolni:)))

 

Milyen márciusi hírekkel tudok előrukkolni?

 

Most nem túl sokkal, de azért van egy: mégpedig, felkerült a

 

Kék vér gyermekei összes 3 kötete e-könyvben végre!

 

Ez is egy paradoxon-érzés számomra, mivel egyfelől tudom, hogy - pláne ebben az őrült utaztás-korlátozott időszakban - sokan nem tudnak hazalátogatni külföldről és így a könyvek beszerzése is nehézség sokaknak, a postázás másik kontinensre meg nem olyan olcsó mulatság, így sokan örülnek ennek bizonyára.

Ugyanakkor, lássuk be, mégsem propagálhatom teljes mellbedobással, mert nem kedvelem és nem támogatom az elektromos környezetben való olvasást. A papírnak „szaga” van, tapintja a kezem, és nem elhanyagolható módon a szememet sem rontja, és az idegrendszerem sem károsodik tovább a napi számítógép előtt töltött munka után ( és az otthoni mozizással... jajjj!!!).

 

No, ilyen jóra sikerült reklám után azért idemásolom a linket, hátha valakinek tényleg „életmentő” lesz ily formában gyorsan hozzájutni.

 

Tehát ITT a link 

 

Most nagyon kevés időm van videót készíteni, de azért készülünk Kadnár Mariannal egy adással még márciusban. Tervben a NEMEK vannak, de ez az utolsó percig még változhat, én erősen kacsintgatok a „mágia, misztika, beavatás” témakör felé is.

 

Azonkívűl, talán március vége felé készen leszek az AMERIKA sorozat következő részével is, azon belül az önmagában kétrészes  MÁGIKUS AMERIKA első körével.

No, nem mintha tömegesen várnátok, hisz alig 300 érdeklődő volt az első részre, ami nagyon sajnálatos. Nemcsak azért szomorított el, mert ez a 4,5 órás anyag, az összeállítás, a technikai lebonyolítás, az utazás-felvétel nem kis energiát-időt igényelt és szent meggyőződésem volt, hogy tömegek várják már:)))), hanem mert tényleg különösen jól egybe lett szerkesztve és új témákkal kiegészítve mindaz az igen fontos, mondjuk ALAPVETŐ kérdéskör, az elhazudott múltunk és örökségünk, ami nélkül úgy gondolom kiművelt, igényes spirituális-metafizikai gondolkodás nem igazán tud kiforrni. Évek óta tapasztalom, hogy akik megfelelő „kulturális” előképzettség nélkül találkoztak a ránk ömlesztett, nemcsak híg, populáris, ebből adódóan bugyuta és igénytelen de igen nagy részben fertőzött, hamis és félrevezető new-ages maszlagokkal, azok sokszor a megzavarodás állapotába is eljutnak. Ha nincs őstörténelmi, metafizikai műveltség, akkor lehetetlen a szelekció, annak a torkán bármilyen végtelen ostobaság lenyomható, ami persze szétesettséghez, alaptalan félelmekhez sőt rettegéshez vezet. A „hiszékenységnek” van oka: ez a műveletlenség, tudatlanság.

Tehát, szívből ajánlom azoknak is az 1. részt, akik láttak-hallottak régebbről előadásaimat, mert itt másként és kiegészítésekkel van egy csokorba szedve mindaz, amit hosszú évekig kutattam. Erre épül aztán a további 3 rész, a Mágikus Amerika, benne a „kígyó-tudás”, mágus-tudás, mág-ia azaz a mag-erővel való bánás, ami folytatódik a MAG-AR mágiával (vagyis mi köze is van a magaroknak MU-hoz, mag-ussághoz, mágiához), és zárjuk azzal, miért is lett az amerikai kontinens illetve azon belül az északi része kiszemelve az új-korhoz.

 

Az 1. rész még letölthető INNEN 

 

Visszakanyarodva márciushoz: 20-án lesz (és egészen 2047-ig március 20-án) a Napéjegyenlőség. Hatalmas HARMÓNIA energiában fürödhetünk, hisz a Földön ekkor a nappal és éjjel hossza egyenlő!

Talán így jobban érthető, miért áll a szívemhez-lelkemhez sokkal közelebb a hosszú SÖTÉT időszak, hisz a lélek ekkor pihen, ez az álmok, mediciók, átlépések fázisa a NAP aktív, kifelé fordító LÁT-VÁNY fázisához képest. Aki még imád sütkérezni a világi forgatagban, az a napon isJ)) és semmi baj ezzel, én is imádok rövidebb ideig, de lássuk be, a szellemi magasságokat nem forró időszakban éljük-érjük meg leginkább. Az anyaméh-szerű sötét visszahúzódásban. A "sötét" energiában nem a biológiai szemünké a főszerep... ez azért világos.

 

Na de pulzáció és ritmus az Élet, ezért én is valahol örömmel szedtem elő az elvetendő magokat. Apropó, láthatjuk, a magokat a lelkünkbe-szívünkben a „téli” de mindenképp tavasz-előtti fázisban készítjük (elő), hogy a megfelelő időben elvessük. De ha télen nem készítjük (elő), akkor mit vetünk majd el?

Remélem sokatoknak „készült” el a MAG-ja, elő vagytok készítve  a növekedéshez.

És remélem továbbá, hogy a könyvek és előadások megfelelő „tápanyagot” biztosítanak, amit igény és szükség szerint fel tudtok használni a magocska növesztéséhez.

március 2021

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom