MEGNYITOTTTUK A KRISTÁLYVILÁGOT!

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM        

 

KÉT HÍR:

 

1. MEGNYÍLT A KRISTÁLYVILÁG.HU WEBSHOPUNK

 

2. VÁLTOZÁS A BUDAPESTRE MEGHIRDETETT KÖNYVBEMUTATÓ DÁTUMÁBAN ÉS HELYSZÍNÉBEN!

 

 

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOM!

 

 

 

Igazi híráradat lesz a mai hírlevelem! Ez persze jó, de részemről már várom, amikor ismét tematikus cikkel vagy egy videóval tudok jelentkezni. Decemberben mindkettőre készülök!

 

Amiért novemberben sem tudtam egyikkel sem elkészülni, annak földi oka, hogy egyrészt a legújabb kötetem, a 13 HOLD VÁNDORAI kéziratát szerkesztettem és készítettem elő a nyomdának. A másik, hasonlóan örömteli, de sok időt, energiát igénylő nagy „munka” a családi webshopunk (elektronikus boltunk, egy kicsit szebben és magyarabbul) előkészítése volt, amit menyemmel, Anikóval, - aki a webshop egyszemélyes üzemeltetője is lesz egyben,- gyakorlatilag ketten állítottunk fel. Hát, mit ne mondjak! Élesben tanultunk-tanulunk! Még fogunk rajta sokat fejleszteni, lesz több szállítási opció is, de immár örömmel jelentem, hogy a mai naptól megnyílt és lehet rendelni!

 

KÉRLEK NÉZZ BE A KRISTÁLYVILÁGBA!

 

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

 

1. DEDIKÁLT PÉLDÁNYOK, AMI SEHOL MÁSUTT

Máris van olyan könyv, a 13 HOLD VÁNDORAI, amit dedikálva (első 2000 példány) csak nálunk szerezheted be (felár nélkül, nem úgy, ahogy más boltokban szokás!)

 

2. RAKTÁRUNKBAN LÉVŐ KÖNYVEK MÉG RÉGI ÁRON

A legtöbb kötetem „kifutó”, azaz még a régi árral nyomott megmaradt példányai csak nálunk beszerezhetőek (kivéve 1-2 „kallódó” darabot itt-ott valamelyik üzlet polcán). De nálunk még időben megrendelhetsz akár több példányt is, mondjuk, az Aranyasszony-trilógiából még van max 100 darab, a többiből kevesebb)  Az újabb nyomások (pár héten belül) már mind közel 30%-al magasabb áron lesznek elérhetőek! Én gyakorlatilag 2010, tehát több mint egy évtizede nem emeltem a könyveim árát, miközben minden folyamatosan drágul, ám ez évben, most novemberben, harmadszorra emelkedett 10%-al csupán a papír és januártól megint fog! Az egyebek árának folyamatos emelkedéséről nem is beszélve, ami egy kiadó és egy író számára szükséges, a munakeszköztől az élelemig, hogy megszülessen és eljusson az olvasókhoz egy könyv. Én eddig minden erőmmel tényleg tartottam a sok évvel ezelőtti árat, de most már sajnos elkerülhetetlen, hogy kövessem a szomorú trendet. 

 

 

3. "KLUBTAGÁSI" ELŐNYÖK

A KRISTÁLYVILÁG sokkal több, mint egy online bolt. Nemcsak velem, de majd az üzemltetővel, Ancsival is lesz alkalmatok személyesen találkozni egy-egy rendezvényemen a jövőben. Ő egyébként, amint az egymás után született 3 unokám időt ad neki, azonnal kiadja a 3/4 részben kész vegán receptes könyvét és tervezzük majd vegán főzőtanfolyamok beindítását is, elsődegesen szem előtt tartva, hogy a mindennapok rohanásában egy többgyerekes anyukának mire is van reális kapacitása! Vele is sok fontos, az egészséges életmódot érintő kérdésben tudtok majd konzultálni, a gyerekek étkezéséről nem is beszélve, ami még sok vegán szülőnek is sokszor egy nagy "kérdés", hogy akkor most mit igen, mit nem, tiltsuk vagy mit csináljunk, amikor közösségbe kerülnek a kis vagány vegánok? Ancsinak hihetetlen tapasztalata és rutinja van mindezekben, hisz az óvodában többek közt az étkeztetést is ő oldotta meg:)))

 

Ahogy tehát már jeleztem, jövő évtől kiépül egy „klubrendszer”, aminek rengeteg előnye lesz a fent felvázolt személyes kapcsolattartáson túl. Már januárra tervezek különleges, elsősorban perui gyógynövényeket is beszerezni, amikről alapos és részletes tudnivalókat is mellékelek majd, hiszen mindegyik igen komoly gyógyító növény! Tehát a könyveim mellett „egyéb” különlegességeket is be lehet szerezni és azon leszünk, hogy ezt is folyamatosan bővítsük majd, valamint tervezett KRISTÁLYVILÁG porgramjainkon be is mutatjuk. 

 

A leendő klubtagág érdekében javaslom,  MÁR MOST REGISZTRÁLT vásárlással rendelj, biztos, ami biztos alapon, hogy könnyen visszakereshető legyen minden vásárlásod. (A regisztrációs lehetőséget a fizetési folyamat során ajánlja fel a rendszer, ne keresd külön!)

 

4.KÜLÖNLEGES AKCIÓK

Mindig lesznek különleges akcióink, most például a KÉK VÉR GYERMEKI trilógia 3 kötete egyben per pillanat 11.000 forint helyett csak 8250,- Ft. Ezt a kedvezményt még kb. 200 példány határáig tudjuk tartani, ezt követően újra nyomással kötetenként 4.900 ft lesz (persze a trilógiák vagy több egyben vásárláshoz mindig felajánlunk majd a jövőben is kedvezményt, de az áremelés az sajna áremelés)

 

Talán mindannyiunknak fontos, hogy ha tőlünk vásárolsz, teljes mértékben engem és családomat „támogatod”. Olyan, mint az adó 1%-a, így is úgy is ki kell adni, de van lehetőség „terelni”, és dönetni abban, mégis kihez jusson. Ugyanis így nem kell a 40-50-53 sőt 58 % jutalékot más kereskedőnél hagynunk. Persze, nekünk ők is igen fontosak, mert van, aki továbbra is a hagyományos kiskereskedői könyvesboltokban szeretne vásárolni, ezért tesszük ezt a módot is továbbra lehetővé és igyekszünk minél több partner könyvkereskedővel együttműködni.

 

VÁRUNK TEHÁT NAGY SZERETETTEL A

 

KRISTÁLYVILÁGBAN!

 

 

________________________________________________________________________________________

 

________________________________________________________________________________________

 

 

 

MÁSIK FONTOS HÍR

 

Elmarad a budapesti, december 10-re meghirdetett Könyvbemutató,

 

mivel a november 20. után életbe lépett természet-ellenes intézkedések miatt csak maszkban enge-délyezett az esemény. Nagyon reméltem, nem ismétlejük meg a tavalyi könyvbemutatót, amit szin-tén az utolsó percben el kellett halasztanunk.

Hát megismételjük! Így legalább a bőrünkön érezzük ezeknek a napoknak az abszurditását....

 

Több napos dilemmázás után úgy döntöttem, ehhez mi nem adhatjuk magunkat! Tudom és hallom, hogy sokan most azt mondjátok, hogy mindent kibírnátok a találkozás érdekében. Persze, hogy kibírnánk!  Az ember iszonyú sok mindent kibír. De van, hogy nem ez a lényeg.

Hanem, hogy mihez adjuk az arcunkat:). És MI nem ülhetünk szájfogóban, mi maszkos jelenlétünkkel nem keltjük azt a látszólagos hatást, hogy ezt el lehet fogadni. Nem lehet elfogadni és nem veszünk igénybe e feltétellel semmiféle kulturális intézményt. Nem idomulunk a hülyeséghez.

 

Tudjuk, hogy nincs olyan, hogy "csak formalitás", itt az elveknek metafizikai súlya van!

 

Szóval, a lényeg, hogy egyszer már teljesen szuperül össze tudtunk futni a Margit-szigeten. Most is ezt ajánlom fel, és erre jelentkezni sem kell, aki jön jön, aki nem tud, az sajnos nem. Én illetve MI, Gáborral és Hári Richivel ott leszünk, mégpedig

 

december 12-én vasárnap délelőtt 11.00-12.00 között,

ahol legutóbb, 

a THERMAL HOTEL 

előtti parkoló és a füves rész kezdeténél

    (kb a két hotel "közötti" parkolónál)

 

 

Természetesen az ÚJ könyveket visszük! KÉREK SZÉPEN MINDENKIT, HA LEHETSÉGES A KÖNYV ÁRÁT - 4.450 FORINTOT - PONTOSAN KISZÁMOLVA HOZZA!

Ez az ár még az áremelés előtti ár, de mi már a megemelkedett papír árat fizettünk, és ezért további kedvezményt most nem tudok adni. 

 

Más könyvet jelen helyzetre tekintettel nem tudunk megfelelő mennyiségben most vinni, de valamennyi KÉK VÉR kötet, Hollywood, meta-szerelem lesz! Gondoljatok a karácsonyra is, érdemes most még a régi árakon beszerezni a KRISTÁLYVILÁGBAN.

 

Sajnálom ezt a helyzetet, de azért mégis látjuk egymást, ha egy rövidebb időre is. 

 

A KECSKEMÉTI PROGRAM NEM VÁLTOZIK, OTT MEG TUDJUK OLDANI.... még van korlátozott számban férőhely, ha jó az idő 18-án, kevesebb mint egy óra autóva az út... csak egy ötet:)))

 

Szeretettel várok mindenkit, aki tud jönni akár a MARGIT-SZIGETRE, illetve KECSKEMÉTRE!

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom