életörzők

Életőrzők egyesülete

» » életörzők

Az Egyesület célja a környezettudatos, felelős szemlélet és életmód megismertetése a társadalom minél szélesebb körében. Ez magában foglalja a környezet óvását, ökológiai tudatosságot, egészséges és kiegyensúlyozott életmódot a közösségi életforma elősegítését, biogazdálkodást. Tudatos életmódbéli példamutatással szolgálni, minden lehetséges csatornán tudatosítani az emberekben, hogy felelősek vagyunk az életünk minőségéért, a Földért.


SZEMÉLYES HITVALLÁSOM

» » életörzők

  Kedves tagtársunk, barátunk, érdeklődő!   Egyesületünk a megalakulástól kezdve mérsékelten volt aktív. Ez egyfajta "róka fogta-csukta" effektusnak is értelmezhető, csak egy negatív spirál mentén: az adó 1% és bizonyos komolyabb támogaátosk előzetes anyagi helyzethez illetve az azon alapuló tevékenységhez, eredményekhez kötöttek. Vagyis amikor a gazdag ember képes elérni, hogy még több pénzt kapjon a szegény meg csak asszisztál ehhez...MI A CSUDA AZ EGÉSZSÉG? - ELŐADÁSNYITÓ PROGRAM 09.23-ÁN

» » életörzők

ELSŐ NYILVÁNOS PROGRAMUNK!   SZEPTEMBER 23-ÁN A MARGIT-SZIGETEN   KÉT FIATALUNK, HÁRI RICHÁRD ÉS CSELOVSZKI MÁRK AZ ŐSZTŐL BUDAPESTEN INDULÓ "MI A CSUDA AZ EGÉSZSÉG?" C. ELŐADÁS SOROZATUKAT ISMERTETI AZ ÉRDEKLŐDŐKKEL.   HELYSZÍN:   Danubius Grand Hotel előtt 14.00-TÓL RÉSZLETEK    A Kékéletmód csapat első ingyenes nyílt napjára várunk sok szeretettel, ahol megismerkedhettek személyesen Hári...


ÜLTESS TE IS ŐSHONOS MAGYAR GYÜMÖLCSFÁT!

» » életörzők

Nem tudom, ki mennyit merengett már azon, vajon a mai vegyipar előtt mi a csudával permetezték őseink a gyümölcsfákat- na és persze összes veteményüket?
Ha az a tipped, hogy biztos valami gyógynövényes lével, arra azt mondom "langyos", és ami persze a mai "irtószereknél", amik igazi mérgek, sokkalta jobb.
De a helyes válasz: semmivel!


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom