MI A CSUDA AZ EGÉSZSÉG? - ELŐADÁSNYITÓ PROGRAM 09.23-ÁN

» » életőrzők        

ELSŐ NYILVÁNOS PROGRAMUNK!

 

SZEPTEMBER 23-ÁN A MARGIT-SZIGETEN

 

KÉT FIATALUNK, HÁRI RICHÁRD ÉS CSELOVSZKI MÁRK AZ ŐSZTŐL BUDAPESTEN INDULÓ "MI A CSUDA AZ EGÉSZSÉG?" C. ELŐADÁS SOROZATUKAT ISMERTETI AZ ÉRDEKLŐDŐKKEL.

 

HELYSZÍN:

 

Danubius Grand Hotel előtt

14.00-TÓL

RÉSZLETEK 

 

A Kékéletmód csapat első ingyenes nyílt napjára várunk sok szeretettel, ahol megismerkedhettek személyesen Hári Richárddal, és Cselovszki Márkkal, az ősszel induló életmód váltó programok vezetőivel, valamint találkozhattok a program inspirálójával Golenya Ágnessel. Könnyed sportos, beszélgetős napra készüljetek, ahol minden kérdéseteket feltehetitek a TNT- Teljes értékű Növényalapú Táplálkozásról, és a kékülő életmódról. Kényelmes öltözéket válasszatok, mert lesz lehetőség jógázni, és egy picit sportolni is. Aki kedvet érez rá, itt az alkalom, hogy készítsetek bármilyen vegán, cukormentes apróságot,amit megoszthatunk egymással.

 

AMENNYIBEN ROSSZ IDŐ LENNE, AKKOR:

 

mint ahogyan ezt Ti is érzékelhettétek az időjárás nem igazán kegyes most hozzánk, és mivel minden nap más előrejelzést olvasunk szombatra, lehetetlenség megjósolni, hogy milyen idő lesz. 


 Amennyiben szombat reggel szakadó esőre, szeles, és hűvös időre ébredünk, úgy nem látom értelmét, hogy elinduljatok, és úgy ebben az esetben a szombati nyílt nap elmarad, de várunk az októberi -Mi a csuda az egészség?- előadásunkra, aminek az időpontjáról hírlevélben értesítünk minden feliratkozót vagy jelenrtkezőt.
Ellenben ha kellemes min 16-18 fok, és napsütés, vagy csak felhős idő lesz, mi ott leszünk mindenképpen a megbeszélt helyen, időben. 

u.i.: ha annyira nem egyértelmű a reggel számotokra szombaton az idő miatt, interaktív leszek emailen, és ha rákérdeztek azonnal válaszolni fogok a kekeletmod@gmail.com -on, illetve akik regisztráltak nálam, nekik mindenképpen küldök egy " Biztos Elmarad" emailt, ha nem lesz.
Üdvözlettel 
Életörzők Egyesülete
Érdeklődés, regisztráció: kekeletmod@gmail.com

 

 

AZ ESEMÉNY INGYENES!

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom