Első ARANYOS tábor

» » események        

ELSŐ ARANYOS TÁBOR
2013. JÚLIUS 10-14 SÜMEGPRÁGA

 

 

EZ EGY BOLDOG HÍR! 

 

A SZERVEZŐK RÉGÓTA DÉDELGETETT ÁLMA VALÓSULT MEG ELSŐ ARANYOS TÁBORUNKKAL, DE HISSZÜK, TUDJUK, NEMCSAK A SZERVEZŐKÉ, HANEM MÉG SOKAKÉ!

MINDEN ARANYOS EMBERÉ, AKIVEL EGY ÚTON MEGYÜNK, AKIKKEL (DIÓHÉJBAN)

- EGY "ISTENI" ÉRTÉKREND A MÉRCÉNK

- AZ ISTENI TUDÁST MEG AKARJUK ÉLNI A HÉTKÖZNAPOKBAN IS

- MERT NEM AKARJUK, HOGY AZ CSAK AZ ELMÉNKBEN SZUNNYADJON

- VALLJUK, HOGY A SZERETET MŰKÖDŐ ERŐ, MELY AKKOR GYARAPSZIK, HA HASZNÁLJUK - EGYMÁS ÉLETÉBEN

- EHHEZ EGYÜTTLÉTÜNK ALATT SEGÍTSÉGET ADUNK-KAPUNK, ERŐSÍTJÜK, FEJLESZTJÜK EGYMÁST

 

TÁBORI MOTTÓNK:

 

„Tudni, hogy Isten szeret, avagy Isten szeretetében élni – hatalmas különbség! Ma tudáskereskedelem folyik, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust! És? Közelebb kerültünk Istenhez? Lucifer gyártja a másolatokat, ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit, az illúziók világától az Életet. Vele nem versenyezhetünk az elme porondján. A csatát a szívben nyerhetjük meg, mely számára idegen terep. Szívbéli átalakulás nélkül a tudás egyre nagyobb salakká válik. Ez a mennyei alkímia titka.”

 (Részlet A Perui Papnő c. könyvből)

 

SZERVEZŐK:

 

Purisaca Golenya Ágnes író, kutató (az aranyos tábor és aranyos kör alapítója)

Lakatosné Dörnyei Katalin, az alapvető emberi értékekért alapítvány alapítója, szellemi kutató, oktató

Istenes Győző "hivatásos" világjáró és segítő

Baranyai Márta festőművész www.cork-painting.hu

Gulyásné Szalai Gabriella "szellemi" író, asztrológus

Győri Tünde (www.lelekkut.eoldal.hu/ http://www.eresztveny.eoldal.hu/

Botka Zsuzsa Valéria a belső barlang vezetője (www.belsobarlang.hu)

 

a tábor elérhetősége: aranyoskor2013@gmail.com

 

 

A TÁBOR SPIRITUÁLIS ESZMEISÉGE ÉS CÉLJA:

 

ARANYOS LELKÜLET:Természetesen nem a szó hétköznapi "kedves, bájos" attitűdjét értjük rajta- bár ez sem hátrány! - hanem a kipróbáltságot, az egyre nemesebbé válás szomjazó életigenlését. Régen az ARANYOS-ságnak volt egy erős metafizikai, szellemi-alkímiai felhangja is, mint az átváltozás útján járás. "Aranycsináló" életet élő lélek. Különösen örülünk majd azoknak, akik megtalálták A Perui Papnő "extra" ajándékát és netán még viselik is! 
Ez az alaphangja a táborunknak. Tematikailag pedig az Aranyasszony-trilógia 3 kötetét dolgozzuk fel a 3 "törzsnap" alatt (Az Aranyasszony útja, Az Aranykapu és A Perui Papnő). Így nem okozhat meglepetést a feltételünk, hogy a kedves jelentkező olvasta mindhárom könyvet, sőt, ezen felül, életéből kötődik a tanításokhoz valamilyen meghatározó élmény.

A táborral egyidőben szerveződik az ARANYOS KÖR, melyről hamarosan szintén hírt adok és ahová hasonló embereket várok, akikkel egyébként is már biztosan találkoztunk előadásaimon, de legalábbis olvasták a regénytrilógiát. 

Ezen túl, a szállás- és étkezés igen egyszerű. A szobák tiszták, de sokágyasak. Melegvíz, teakonyha van. Az étkezés szigorúan vegetárius. Mindez a "szent egyszerűség" energiát erősíti majd bennünk. 
 

A tábor ötlete egyébként úgy merült fel bennem - és Baranyai Mártiban szintén - mint egy állandó életmód-központ, egy állandó ott élő közösség Magkezdeménye (Márti MAG-HÁZA). Célja, hogy bárki, aki szükségét érzi, eljöhessen hozzánk megpihenni, feltöltődni, az életén változtatni amihez mi minden tőlünk telhetső segítséget megadunk. 

 

 

MIT KÍNÁLUNK NEKED A TÁBORBAN?

 

ELSŐSORBAN A VÁLTOZÁSHOZ SZÜKSÉGES BIZTONSÁGOS LÉGKÖRT ÉS SZELLEMI TÁPLÁLÉKOKAT: ELŐADÁSOK, TANFOLYAMOK, ÖNKÉPZŐ KÖRÖK ÉS EGYÉB SPIRITUÁLIS PROGRAMOK FORMÁJÁBAN - MINT PL. MEDITÁCIÓ, JÓGA, LELKIGYAKORLATOK, ZENE, SZABAD-TÁNC, FESTÉS, GYÓGYÁSZAT, KÖZÖS MUNKAVÉGZÉS STB.

TERVEZZÜK MAJD VEGA FŐZŐTANFOLYAM BEINDÍTÁSÁT, KERTÉSZKEDÉSI LEHETŐSÉGET (E NYÁRON MÉG NEM VALÓSZÍNŰ).

MIVEL EDDIG IS MENNYEI VEZETÉST ÉS SEGÍTSÉGET KAPTUNK MUNKÁNKHOZ, ÉLETÜNKHÖZ, TOVÁBBRA IS RÁBÍZZUK MAGUNKAT ZSENIÁLIS ÉGI "MENEDZSEREINKRE", ÍGY BIZTOSAN FANTASZTIKUSAN ALAKULNAK MAJD AZ EGYÜTTLÉTEINK!

 

A TÁBOR ALAPPROGRAMJA:

 

1. AZ ARANYASSZONY REGÉNYTRILÓGIA ÉGI TANÍTÁSAINAK  FELDOLGOZÁSA (ÍGY NYILVÁNVALÓAN AZOKAT VÁRJUK, AKIK OLVASTÁK, ÉS ÉLETÜKBEN EZ VALAMILYEN HATÁST VÁLTOTT KI), ÉS MEGTALÁLTÁK, ELFOGADTÁK, VISELIK A PERUI PAPNŐ C. KÖNYV EXTRA AJÁNDÉKÁT IS:). EZT ELÉGGÉ NEM MEGLEPŐ MÓDON JÓMAGAM VEZETEM.

 

SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB  JÉZUS ÜZENETE: A SZENTLÉLEK ELVEZET A TELJES IGAZSÁGRA! 

 

MI NEM AKARUNK SEMMIFÉLE ÚJDONSÁGOT KITALÁLNI, NAGY MESTEREK ISTEN ÚTMUTATÁSA ALAPJÁN EZT MÁR RÉG MEGTETTÉK! A MI FELADATUNK, HOGY AZ ÉLŐ MENNYEI-ISTENI ERŐT ELFOGADJUK, HAGYJUK MAGUNKAT EZÁLTAL ÁTALAKULNI ÉS EZZEL AZ ERŐVEL ÉLNI, DOLGOZNI ITT E FÖLDÖN. ÍGY NEM ADHATUNK MÁST, MINT EGY PICI SEGÍTSÉGET, ÚTMUTATÁST, LELKI MOTIVÁCIÓT AZOKNAK, AKIK MÉG NEM "CSATLAKOZTAK ONLINE" FORMÁBAN A SZENTLÉLEKHEZ, ISTEN ÉLŐ ÉS MŰKÖDŐ ENERGIÁJÁHOZ.

EZ AZ EGYETLEN CÉLUNK ÉS FELADATUNK: SEGÍTENI MINDENKINEK EZT A LÉPÉST MEGTENNI, EZT A KAPCSOLATOT ELFOGADNI ÉS SEGÍTENI, AMIBEN TUDJUK, AZ ELSŐ LÉPÉSEKNÉL.

 

2. AZ ALAPVETŐ EMBERI ÉRTÉKEK OKTATÁSA.

 

KATI EGY IGEN JÓ OKTATÁSI ANYAG-ÉS MÓDSZERTAN ALAPJÁN EGYÉNI- ÉS PÁROS GYAKORLATOKKAL, (NEVEZZÜK JÁTÉKNAK) SEGÍTI, HOGY A VÁLTOZÁSOK MEGINDULJANAK ÉS AKTIVIZÁLÓDJANAK BENNÜNK. 

 

AHOGY KATI VALLJA:

"Sokan beszélnek a spirituális tudásukról, de a legfontosabbat elfelejtik, azt, hogy a spirituális fejlődés csakis a belső átalakulás útján érhető el, vagyis az önmagunk  „megtisztítása” által. Ezt nevezhetjük a jellemünk formálásának is. Testesítsük meg azt amiről olvastunk, vagy beszélünk másoknak! Legyünk erkölcsös életet élő, igaz, békés, szeretetteli, erőszak nélküli emberek!    Ez az igazi önismereti munka lényege, mert aki Önmagát megismeri, az Istent ismeri meg. "

 

 

A TÁBOR RÉSZTVEVŐIEK LEHETŐSÉGÜK VAN FELVÉTELÜKET KÉRNI A MOST SZERVEZŐDŐ ARANYOS-KÖRBE.

 

AZ ARANYOS-KÖR TAGJAITÓL A KÖNYVEIMBEN, ELŐADÁSAIMON KÉPVISELT SZELLEMISÉGGEL VALÓ AZONOSULÁST VÁRJUK, VALAMINT AZT, HOGY ÉLETÉBEN IMMÁR AKTÍV SZELLEMI MUNKÁS KÍVÁN LENNI. (NEM SZÍVESEN HASZNÁLOK NAGY SZAVAKAT, MINT PL., HOGY SZOLGÁLATRA KÉSZ...DE IGAZÁBÓL NAGYJÁBÓL ERRŐL VAN SZÓ, ÉS AKIT EZ ÉRINT, AZ PONTOSAN ÉRTI, HOGY ITT MIRŐL IS BESZÉLÜNK) MÁR NEMCSAK MAGÁT KÍVÁNJA ÉPÍTENI A TUDÁSBÓL, HANEM AZT SAJÁT ÉLETÉBE BEÉPÍTVE HASZNÁLJA, MÁSOKNAK SEGÍT AZ ÚTON VALÓ HALADÁSBAN.

AZ ARANYOS-KÖR EGYÉB TAGSÁGI FELTÉTELÉRŐL ÉS AZ EZZEL JÁRÓ LEHETŐSÉGEKRŐL MAJD HAMAROSAN HÍRT ADUNK FÓRUMAINKON (EZ A HONLAP, HÍRLEVÉL, FACEBOOK STB.)

 

AZ ÚJ JELENTKEZŐKET VÁRJUK 2014-BEN IS TERVBE VETT TÁBORUNKBA.

Érdeklődésed kérlek mielőbb jelezd: aranyoskor2013@gmail.com

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom