UTAZÁS AZ ARANYKORBA - ELŐADÁSSOROZAT

» » esemenyek        

 

GOLENYA ÁGNES ÉVA

 

UTAZÁS AZ ARANYKORBA

 

 

 

 

 

 

UTOLSÓ ELŐADÁS!

 

 

 

Budapest

 

2. rész  

Időpont: 2017. április 23. 17:00-20:00

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza, 1119 Bp., Fehérvári út 47.

Regisztráció: kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu, tárgyba kérem beírni: Budapest

Belépő (költség-hozzájárulás): 2000,- ft, melyből a helyszínen 500 ft könyvvásárlásra fordítható!

 

 

                                                                                    

       MIRŐL SZÓLNAK AZ ELŐADÁS EGYES RÉSZEI?

 

                                  

1. A vetítéses előadás sorozat 1. része nagyrészt a perui éveim alatt végzett kutatásom anyagából történt válogatás alapján mutatja be ismeretlen ősi civilizációk még ma is kézzel fogható hagyatékait. Erre épül a fellelhető ősi iratok, illetve egyéb szellemi forrásból érkező információk alapján őseink istenképének, tudásának feltárása. Mindezekből rekonstruálható az a „korszak”, melyet manapság Aranykor néven emlegetünk.

  Kiderül, voltak olyan előző civilizációk, melyek technikailag is fejlettebbek voltak (őskori high-tech), és többek közt a hangrezonancián alapuló építkezési módot is használták. Kozmikus tudásuk is jóval a mai emberiségén túli volt, melynek nyomait ma is fellelhetjük.

  A témában megjelent könyveim: Perun innen és túl, Táltosok barlangja.

 

Itt meghallgatható a felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=WKI9fP3ArE8&t=3283s

 

Az előadás nagy vizuális anyagot ölel fel és megannyi elgondolkodtató kérdést generál, amelyekre természetesen vannak válaszok!

 

      2. Az előadás sorozat második részében „felemeljük” a földi, kézzelfogható és e minőségében is megdöbbentő leleteket és megidézzük azt az Embert, azt a társadalmat, amely egészen másként élt, más volt az istenképe, más volt a Földhöz, a Kozmoszhoz való viszonya. Az „aranykori” ember nemcsak szemléletében, életmódjában, de természetesen képességeiben is eltér tőlünk. Végig gondoljuk az evolúciós elméletet és összevetjük az ennek ellentmondó tényekkel, melynek eredményeként kiderül, itt nemhogy "fejlődésről" nem beszélhetünk, de komoly képességvesztéssel kell szembenéznünk. Természetesen, mindezekre nem azért ébredünk rá, hogy végképp elkeseredjünk, sőt! A mai ember számára – ahogy évezredek óta ezt magas tudatosságú Mesterek mindig is tanították, és amit csak kevesen hallottak és értettek meg – van visszaút! A telepátia, az intuíció magasabb szintjei, a keleti kultúrákból jól ismert ún. harmadik szemmel történő látás nem mesék: igenis visszafejleszthető, hajdanvolt képességeink! Ehhez persze felébredés, majd tudatos életmód és gyakorlás szükséges.

 

 

3. A sorozat illetve a tudatosság 3. lépcsőfokára nem a megszokott előadások formájában lépünk (interaktív együttlét illetve nyári táborok alkalmával).

Ahogy haladunk a konkrétumok irányába, elsősorban a mindennapi életünkben szükséges ún. életmódbeli változtatásokról szól. Mire jó a meditáció? Milyen egyéb gyakorlatok, életmódbeli változások segítik, hogy visszaszerezzük aranykori képességeinket? Vajon egy aranykori tudatosságú emberiség hogyan és milyenné alakíthatná a Föld nevű bolygót, melyet tönkretettünk?

E záró résszel minél több embert kívánok ráébreszteni, hogy a jelenlegi emberi szemlélet, életmód kiszipolyozza a bolygónkat, rabszolgává teszi az embert, elsilányítja az életünket. Továbbá motiválni a változásra, hogy egyre többen legyünk, akik sokkal harmonikusabban és boldogabban tölthetik azt az időt is, melyet emberként, hús-vér testben töltünk a 3 D-ben. Az aranykori ember és életmód nem herdálja túlzott igényei kielégítésére az erőforrásokat,  felelős a saját életért, a másik emberért és a környezetéért, a bolygóért. 

 

Archív előadások:

 

II. rész

 

Az előadás sorozat 2. részének központi témája az „aranykori” ember, aki nemcsak szemléletében, életmódjában, de természetesen képességeiben is eltér tőlünk. Végiggondoljuk az evolúciós elméletet és összevetjük az ennek ellentmondó tényekkel, melynek eredményeként kiderül, itt nemhogy "fejlődésről" nem beszélhetünk, de komoly képességvesztésről beszélhetünk csak, mely DNS-szinten is megjelenik. Természetesen, mindezekre nem azért ébredünk rá, hogy végképp elkeseredjünk, sőt! A mai ember számára – ahogy évezredek óta ezt magas tudatosságú Mesterek mindig is tanították, és amit csak kevesen hallottak és értettek meg – van visszaút! Helyreállítható a DNS, ismét multidimenzióssá kiterjeszthető az emberi világ tartománya… csupán el kell döntened, hogy visszaszerzed, és ennek megfelelően kell élned! Ez egyszerre roppant könnyű és hihetetlenül nehéz. Ami könnyű: maga a helyreállítás. Ami nehezíti: a mi vonakodásunk.

      Mindezek összegzéseként feltesszük a nagy kérdést: mi van akkor, ha az Aranykor nem a lineáris idővonalunk egy távoli múltbéli pontja? A válasz, garantáltan, nemhogy meglepő, de megdöbbentő lesz!

 

 

A témához kapcsolódó könyvek:

 

Archív kapcsolódó előadások:

                               

 

III. rész

 

Az előadás sorozat 3. része, ahogy haladunk a konkrétumok irányába, elsősorban a mindennapi életünkben szükséges ún. életmódbeli változtatásokról szól. Ez a KÉK-ÜLÉS.

Az előadáshoz ajánlott A kék vér gyermekei kötetek előzetes elolvasása és az előző két előadáson való részvétel!

 

Archív kapcsolódó előadások:

               

              

AZ ÍRÓ-KUTATÓRÓL:

 

A ma 9 kötetes írónő Golenya Ágnes Éva az első magyar volt, aki interjúkat készített a híres-nevezetes ecuadori Tayos-barlang magyar származású felfedezőjének munkásságáról a még élő szemtanúkkal, mely lehetővé tette a 2012-ben megrendezett körmendi nemzetközi őstörténeti konferenciát, melyet védnökökként az akkori ecuadori és argentin nagykövet urak is támogattak.

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom