13 HOLD KÖNYVBEMUTATÓ

» » események        

 


KEDVES BARÁTOM!
 
NAGY ÖRÖMMEL HÍVLAK ÉS NAGY SZERETETTEL VÁRLAK A

 
13 HOLD VÁNDORAI


című 13-IK KÖTETEM


ÜNNEPÉLYES BEMUTATÓJÁRA
 

KECSKEMÉTEN 
 
2021. DECEMBER 18-ÁN SZOMBATON 17.00-19.00 KÖZÖTT

AZ EYVA-HÁZBAN, 6000 Kecskemét, Hoffmann János utca 10.
 
BELÉPŐJEGY 1.000 FT, MELY TERMÉSZETESEN AZ ÚJ KÖNYVEM ÁRÁBÓL (4450,-) A VÁSÁRLÁSKOR LEVONÁSRA KERÜL!
Több könyv vásárlásakor egyéni kedvezményt adunk!

 

 

 FIGYELEM!

ELSŐBBSÉGI JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG KIZÁRÓLAG HÍRLEVÉL OLVASÓIMNAK!

A KÉT ESEMÉNYRE VÁRHATÓAN NAGY LESZ AZ ÉRDEKLŐDÉS, ANNÁL IS INKÁBB, MERT AZ ÚJ KÖNYVEM PÁR HÓNAPIG KIZÁRÓLAG ONLINE LESZ ELÉRHETŐ (TEHÁT A MEGSZOKOTT ÜZLETEKBEN NEM)!

EZÉRT A KÖVETKEZŐ LEHETŐSÉGRE KÜLÖNÖSEN SZERETNÉM A FIGYELMEDET FELHÍVNI: HÍRLEVÉL OLVASÓMKÉNT LEFOGLALOM SZÁMODRA HELYET ÉS ELSŐBBSÉGED LESZ A MÁSHONNAN JELENTKEZŐKKEL SZEMBEN, HA JELENTKEZÉSEDKOR ELKÜLDÖD AZ ELŐADÁSHOZ MEGADOTT KÓDOT (AMELYIKEN RÉSZT SZERETNÉL VENNI)!
Természetesen ezt a lehetőséget megkapják a veled együtt jelentkező ismerőseid és barátaid is, ha jelzed a pontos létszámot a jelentkezésedkor.
 
Tehát VASÁRNAP ÉJFÉLIG (2021. november 14) a helyedet fenntartom, mindenki mástól (pl. aki FB eseményből értesült és nem hírlevél olvasóm) kizárólag feltételes jelentkezést fogadok el. Ennek feltétele tehát, hogy a jelentkezésedkor beírd - lehetőleg a TÁRGY rovatba - a rád érvényes kódot!
 
BUDAPESTI KÓD: GA-HÍRLEV-13HOLD-BUD-21
 
KECSKEMÉTI KÓD: GA-HÍRLEV-13 HOLD-KECS-21

A levélben nem kell semmit jelezni, csak NÉV és létszám! Köszönöm!


Jelentkezéseket KIZÁRÓLAG az alábbi email címen tudok elfogadni:


golenyaagneskonyvei@gmail.com


amit kifejezetten előadásokhoz hoztam létre, mert az eddigi módszer, hogy "válaszként" visszaküldve beesett egy mezőbe 50 levél, nem volt kezelhető. Köszönöm megértésed és együttműködésed ebben is! 

__________________________________________________________________________________

 

 

 

Ilyen boldogok vagyunk a következő hír miatt....

 

 


MÁSIK HÍREM, hogy még e hónapban elindul

 

saját, családi elektronikus könyvesboltunk (vagyis webshop)

 

KRISTÁLYVILÁG

néven.

 

(kristalyvilag.hu)

A könyvértékesítésen túl - de még nem most induláskor - tervezzük egyedi, könyveimhez kapcsolódó termékek, dél-amerikai gyógynövények  forgalmazását is.

Valamint, kiépítek majd egy klubtagsági rendszert, a vásárlások és az előadásokon való részvétel kedvezményes összekapcsolására is! 

Szintén elkezdtük az egyeztetést az országos személyes átvételi pontok kiépítésére, de ez évben valószínűleg még kizárólag csomagküldő formában tudjuk eljuttatni neked a könyveket (házhoz illetve csomagpontra, kérésed szerint). A többi tervet egyelőre még nem kiabálom világgá, de reméljük, érdemes lesz a KRISTÁLYVILÁG vásárlójává válnod!

És ahogy jeleztem, a legújabb könyvem, a 13 HOLD VÁNDORAI a megjelenést követő 2-3 hónapos időszakban kizárólag nálunk, valamint korlátozott példányszámban BIGBANDI szolnoki könyvesboltjában lesz elérhető.

Ennek a döntésemnek természetesen komoly oka van. Magyarországon a (nagyobb) könyvterjesztők, a nagykerek eddig is a nemzetközihez képest 25%-al több jutalékért dolgoztak, ám ez sem elég nekik, a legnagyobb terjesztő 50% fölé akar menni. Eddig is felháborítónak tartottam, hogy az egyedül általam fizetett nyomdaköltségek után a tejes bevétel felét elvigyék, de most még többet kellene átadni. Ráadásul felelőtlen készletezés mellett, amivel rengeteg további kárt, költséget okoztak folyamatosan. Bekészleteznek nagy mennyiséget bizományosi alapon, mert nekik ez kedvező, de ezt a lehetőséget már nem biztosítják a kisebb üzleteknek, azokkal azonnal fizettetnek, de nekem csak több hónap után. Plusz, nem követik nyomon a mozgást, és kiderül, tonnaszám ott áll az eladatlan könyv a raktárukban, de belső készletezési  rendszer miatt sok üzletükben pedig hiába keresik a vevők. A pénzem pedig akár egy évig benne áll a kinyomtatott könyvekben.  

Olvasóim egyrészt nem átlagos emberek, másrészt nem naponta vesz senki könyvet, így majd elsősorban a tőlünk közvetlenül vásárolható könyvek nem fognak akadályt jelenti senkinek a beszerzésben. És ezzel óriási mértékben támogatod az írót, a könyvkereskedőkkel szemben. Persze, semmi gond nem lenne a kereskedéssel, de nem olyan áron, ami már az író-kiadó bőrének lenyúzása.

A könyvesbolt beindulásáról (várhatóan november vége előtt) egy külön hírlevélben küldök értesítést!

A terjesztő rendszernek eddig átadott könyvek még mindenütt hozzáférhetőek, ahol eddig, tehát egyelőre a kizárólagosság a legújabb kötetet érinti. Aztán a következő pár hónap majd megmutatja, milyen módon, kikkel tudok és érdemes valóban partneri alapon újra szerződni. Természetesen mi is azon dolgozunk, hogy a könyveket a lehető legegyszerűbben tudja mindenki beszerezni.
Addig is türelmeteket kérjük!

Várok nagyon szeretettel minden érdeklődőt a két eseményen, valamint hamarosan induló üzletünkben!
Ágnes
 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom