» » esemenyek        

 

 

 

 

 

                          

Golenya Ágnes Éva: Vedd kezedbe az életed! Az organikus tudat erejével

 

2024. március 10., vasárnap 16:00 - 19:00

Ferencvárosi Kulturális Központ Színházterem

1096 Budapest, Haller utca 27


 

EL A KEZEKKEL AZ ÉLETEMTŐL c. kötetemben meghirdetett TUDAT FORRADALMA 2. évfordulójára hívom-várom mindazokat, akik saját kezükbe vették, vagy kívánják venni jövőjüket, hozzá akarnak járulni ahhoz, hogy utódainknak ne a jelenleg prognosztizálható, szégyenletes világot hagyjuk, benne a "davosi" életellenes, mesterséges intelligencia alpú élettel.

 

A készülő 2. kötet, VEDD KEZEDBE AZ ÉLETED egyes kiemelt témaköreire alapozom a soron következő találkozónkat, elsősorban praktikus információkkal, bevált tapasztalatokkal, melyeknek természetesen komoly metafizikai "háttér-könyvtára" lesz közzétéve a könyvben.

 

Az eseményt egy kb. 45 perces felvezetővel nyitom, melyben áttekintjük, milyen is a természetes, eredendő, organikus élettér és ehhez képest a nem-organikus (városi) életben konkrétan milyen képességeink sorvadnak el, milyen súlyos egészségkárosodás ér (a közismerteken túl) és miért lehetetlen ilyen közegben az organikus erőnket helyreállítani.

 

Felelevenítjük a KÉK LÉNY Kozmobiológiáját, annak energetikai fontosságát... a Belső MAG egyre nagyobb szerepét a helyreállásunkban... az epigenetika forradalmiságát...

 

TERMÉSZETESEN LESZ MEGINT MEGLEPETEÉS IS AZ ÖSSZEREZGÉSHEZ!

 

Ezt követően meghívott vendégeimmel mindennapi tapasztalatainkat osztjuk meg. Az ORGANIKUS ember nagyjából az, ami lefedi "Isten-képűségünket"! Elképesztő potenciálok szunnyadnak bennünk! Istenné azonban senki válhat anélkül, hogy legalább a kisujját megmozdítaná! Még maga Isten sem tesz minket erőszakkal istenivé! A DÖNTÉS A TIÉD! Az ORGANIKUS, azaz ERDENDŐ, természetes kozmikus erőnk működtetésével olyan életet élhetnénk, amilyet csak szeretnénk! Ettől az erőtől retteg a davosi, mesterséges energia-világot tervező hatalmi centrum. RÉSZLETESEBBEN: AZ "ÚJ" SZÖVETSÉG, AMIT AZ EMBERNEK KÖTNIE KELL A BOLYGÓ TÁRS-ÉLŐLÉNYEIVEL MINDENNAPI ÉLETTÉR, MINDENNAPI PRAKTIKÁK AZ ORGANIKUS ERŐD FELÉBRESZTÉSÉHEZ, STIMULÁLÁSÁHOZ MIT TEREMTSÜNK? GYERMEKEINK: AZ UTÓDOK, AKIK NEM A MI SZEMETÜNK TAKARÍTÓBRIGÁDJA! - avagy hogyan tudjuk támogatni gyermekeinket az önálló, új gondolkodásban, és saját kozmikus képességeik kibontatkoztatásában? MEGHÍVOTT VENDÉGEIM A KEREKASZTAL KÖRÉ: Hévizi Dóra és Hévizi Ákos, a Vegánblog "csapata"- a tanyára költözési döntésükről beszélnek Cselovszki Anikó és Cselovszki Flóra - lányaim, többgyermekes anyukák, családunk gyakorlatáról a gyerekek képességfejlesztéséről Bazsó Klári, városból a közelmúltban tanyára költözésének tapasztalatairól

 

ONLINE VÁSÁRLÁS ITT

 

EMAILES REGISZTRÁCIÓ: aranykapu7@gmail.com

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom