HOLLYWOOD, META-SZERELEM

» » könyvek        

 

 

 

 

Egy különleges szerelem története, mely Los Angelesben, Hollywood városában lobbant – ismét – lángra. Ám Hollywood életérzésével teljesen – és természetesen szándékosan – ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata.

 

A történet ugyan önéletrajzi valóság-elemeken nyugszik, ám az író korábbi regényeiből jól ismert csavarintással a szereplőknek ismét saját sors-szálakat is sző, mellyel már nem az egyéni, hanem az általános emberi kérdéseket boncolgatja: tudjuk-e egyáltalán, mi a szerelem és mi végre adatott az embernek ez a kozmikus varázserő?

 

Egy magyar írónő és egy, még fiatalon a szocializmusból Amerikába disszidált magyar férfi mesés ám sors-szerű egymásra találásának a történetéből elevenedik az olvasó elé egy életeken átívelő szerelmi történet, két lélek karmikus csiszolódása, melyből feldereng az emberi kapcsolatok kozmikus jelentősége és sorsformáló ereje.

 

A több idősíkon futó életek díszletét különböző korok megrázó eseményei nyújtják, így az írótól megszokott kutatói tényfeltárás egy csemege-ráadás az eltitkolt történelem rajongóinak.

 

OLVASS BELE

 

A HOLD

 

VÖLGYÉNEK LEÁNYA C.

 

FEJEZETBE!

 

 

 

Kifejezetten nem csak hölgyolvasóknak!

 

MOST EHHEZ A KÖTETHEZ AJÁNDÉKBA ADJUK - MÁR CSAK EGY KORLÁTOZOTT IDEIG - A SZERELEM TERROR IDEJÁÉN C. HANGOSKÖNYVET, KIZÁRÓLAG ITT

 

Könyvvásárlás: ITT

 

HANGOSKÖNYV RÉSZLET VIDEÓI

 

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom