KRISTÁLYKÖNYVTÁR KLUB ÉS KÖNYVTÁR

» » Kristálykönyvtár        

 

KRISTÁLYKÖNYVTÁR 

KLUB- ÉS KÖNYVTÁRHÁLÓZAT

 

 

Purisaca Golenya Ágnes író könyvei a Kristály Könyvtár logóval védett könyvsorozatot alkotják. Az írónő magánkönyvtár-hálózat létrehozását kezdeményezi a célból, hogy akik adott pillanatban valamiért még nem tudják megvenni a könyveket, mégis hozzájussanak és addig is el tudják olvasni.

   Ez a könyvtárhálózat igazából egy járulékos, de nagyon fontos részét képezi egy klubhálózatnak, mely az ún. Aranyasszony-trilógia 3 kötetére épül: Az aranyasszony útja, Az aranykapu és A perui papnő könyvekre. Ehhez járulhat hozzá még a legújabb kötet, Az időn átnövő fa, mely akárcsak a regény, szintén lírai formában, misztikus novellákban mesél el igen fontos spirituális tanításokat.

   Rengeteg visszajelzést kaptunk az elmúlt években arról, hogy sok embernek igen fontossá váltak a könyvek üzenetei, tanításai, és sokaknak nagymértékben még az élete is megváltozott. Nem kevesen komoly gyógyulásokról számoltak be a könyvek olvasása közben, voltak, akik egyenesen életmentőnek tartják, de szinte mindenkinek megannyi felismerése volt, ahogy a kódok felnyitották az olvasó emlékezetét.

A könyvek egy-egy részét, akár tematikusan összeállítva, egy-egy klubfoglalkozáson lehetne feldolgozni, amihez természetesen igény szerinti mértékben segítséget adunk minden foglalkozás vezetőnek.

   Elsősorban már meglévő klubok, egyesületek, baráti társaságok jelentkezését várjuk, akik szívesen élnék át e formában is a regény szellemi kalandjait.

 

 

Országszerte és határainkon túl is szerveződnek klubjaink!

 

A Kristálykönyvtár Klubok listáját ITT találod.

 

 

 

 

A könyvek kölcsönzésének módjáról minden csoport vezetőjével a lehetőségekhez szabottan állapodunk majd meg.

 

Jelentkezéseket a következő címre várjuk:

Farkas Éva

kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu

A tárgy rovatban kérjük feltüntetni: Kristálykönyvtár

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom