MagyarságkutatásŐsmagyarok nyomán Dél-Amerikában

» » Magyarságkutatás

Ma ugyanis már nem tudjuk, hogy az „EMBER” honnan jött és mit is csináljon ezen a bolygón? Nem tudjuk, mit jelent valójában az EMBER-lét. Nem ismerjük a valaha működő képességeinket. Magunkra nézve teljes az identitás-vesztésünk. De nemcsak magunkkal nem vagyunk tisztában. Meghamisított Isten-képet tesznek elénk évezredek óta. Tudatosan elvágták a szellemi-, lelki-, és fizikai hazatalálás útját.


Erdélyi szemmel Ecuadorban

» » Magyarságkutatás

Viseletük csak annyit változott az idők során, hogy a férfiak a fehér és fekete kettős poncho helyett kihajtós nyakú fehér inget viselnek a színesbe szegett fekete felső alá. Mezítláb járnak és fehér lábravalóban, gatyában. Fejükön a jellegzetes, széles karimájú salasakai fehér kalap. Az asszonyok egyszerű fekete kerekítőt és fehér vállkendőt viselnek, amin igen jól érvényesül kibontott fekete hajuk.


IDŐUTAZÁS

» » Magyarságkutatás

Agnes Golenya Purisaca előadása alkalmával hívta időutazásra Wenczler Béla áldozatos szervező munkája nyomán a Peru és Dél-Amerika iránt érdeklődőket. S aki vállalkozott erre, az nem csalatkozott. A magyar írónő mindvégig fogva tartotta az érdeklődést a zsúfolásig megtelt teremben fantasztikus utazásai, kapcsolatai és a felfedezései során megtapasztaltakról.


Dokumentumok

» » Magyarságkutatás

Fenti véleményük indított arra - köszönte nekik érte -, hogy utána járjak mélyebben és elolvassam EREDETIBEN Sir Bowring könyvét (oldal tetején lévő linken megnyitható). Ezek tényleg ennyire nem értenek semmit, vagy ennyire nem tudnak angolul??? (költői kérdés..) Ha meg tényleg így vélik: miért köztünk élnek???


Pálosok Dél-Amerikában

» » Magyarságkutatás

A magyarok, amikor a szkíta szövetségben Mezopotámiában éltek, megalakítottak egy külön papi vonalat, vagy rendet, Nimrud-Gilgamestől kezdődően. Ők voltak a mágusok. Tudták, hogy lesz egy Megváltó, várták a születését, az ő tudásuk és hitük Jézus tanításának valódi előkészítése volt. Nem véletlen, hogy a bibliai mágusok is közülük származtak, akik Jézus születésekor elzarándokoltak Betlehembe és köszöntötték.


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom