Tayos: Óriások közt sétálva

» » Móricz János nyomában        

Manuel Palacios Ecuadori kutató barátunk 2011 nyarán az ecuadori AMAZONAS TV stábjával, az ecuadori hadsereg segítségével pár napot a TAYOS-barlangban töltött több kutatóval együtt. Írásos beszámolóját az AMIRŐL TUDNOD KELL! című - menüben a neve alatt találod (megjelent  az: ExplorerMagazinban).

 

Explorer magazin: Táltosok barlangja 1. rész

Explorer magazin: Táltosok barlangja 2. rész

Explorer magazin: Táltosok barlangja 3. rész

 

Először nekem is csak félve mutatta meg azt, amivel az expedíció után, a fotókon és a videókon látott hihetetlen energialényeket. Maga sem értette sokáig az egészet. Rögtön tudtuk, hogy majd valamiféle photoshop-os csalással fogják a mindig okosok megtámadni, ezért Manuel azonnal elküldte, az argentín Hernán Bado szakértőjének a felvételeket szakértői véleményezésre. Hernan, akivel maga is azóta kapcsolatba léptem, levélben erősítette meg szakmai állásfoglalását, miszerint a felvételeken semmiféle technikai manipuláció nincs, amit látunk, azok ott voltak.

 

Megjegyzésem:

Más rezgésszinten, amit a szem nem lát. Manuel energetikailag persze érzékelt anomáliákat, ezekről írásban beszél.

 

Az alábbi megdöbbentő képsorokat Manuel azonban nem rég tette közzé.

 

A videóban elhangzottak magyar fordítása a felvétel alatt olvashatók.

 

A SZÖVEG: (a számok a videó időzítését mutatják, tehát beazonosítható a spanyol szöveg helyére a magyar)

 

 

00:03:

2010-ben egy fontos expedíció indult a rejtélyes Tayos Barlangokba. A résztvevők egyike volt az ecuadori nyelvész és kutató, Manuel Palacios.

 

00:09:

Küldött az általa válogatott képekből, hogy vizsgáljam meg azokat.

 

00:16:

Manuel így mesélt az élményeiről:

„Úgy éreztem, mintha a gyökereimhez tértem volna vissza, mintha ing nélkül, alsónadrágban, mezítláb sétáltam volna, nem féltem a kígyóktól, a tarantuláktól és a denevérektől.”

 

00:25:

„A hely békésnek, nyugodtnak tűnt… mintha otthon lennék… mintha pihennék…”

 

00:31:

Mikor analizáltam a fényképeket, találkoztam a hihetetlennel, és küldtem neki egy üzenetet: „Manuel, te óriások közt sétáltál!”

 

00:37:

A Tayos –Óriások közt sétálva.

 

03:26:

„Úgy éreztem, hogy vezetnek…és álmaimban láttammagam, hogy egy hatalmas nő lábainál vagyok összekuporodva…a lábai fehérek voltak és olyan vékony volt rajtuk a bőr, hogy látni engedték az artériákat és a vénákat.”

 

03:31:

„Néha a látvány nyomasztott… a sötétség olyan sokatmondó, de az én szűrőim még nem voltak teljesen tiszták…minden összezavarodott.”

 

03:38:

„A 20 emberből, akik lemásztunk, 4-en éreztünk különös dolgokat, egy katonát 2 alkalommal mentett meg valami a haláltól”.

 

03:45:

„Én magam is elestem, bele egy földalatti folyóba, ami ki tudja, hová vitt volna, de egy cseppkő csodálatos módon megmentett.”

 

03:53:

„Furcsa álmok, az idő elvesztésének az érzése.”

 

04:00:

„Mikor kijöttem a barlangból… egyre csak vissza akartam térni.”

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom