a perui papnő
A PERUI PAPNŐ - KÖNYVRÉSZLET

» » ajánló

– Hogy élhettek ti a föld alatt? Mi az a Belső Föld? Az Alvilág?
– Hát, attól függ, melyik alvilágra érted. Én nem foglalkoznék azzal a fajta „alvilággal”, amit pokolnak állítottak be. De nem is az az alvilág, ahol a „halottak” lelkei vannak. Merthogy az élet annyira örök, hogy a léleknek teljesen mindegy, hol van! A lélek nem várakozik akkor sem, ha nincs földi testben, hanem „él”.

tovább »


A PERUI PAPNŐ - KÖNYVRÉSZLET (ÉVA BESZÉDE)

» » ajánló

Most egy végső nagy leckéhez érkeztünk: kinyílhatunk világunk többi dimenziója felé még testben. Vagyis, szinte genetikai ugrást hajthatunk végre: az ember ismét olyanná válhat, mint hajdanán. Még mielőtt „megismerte volna a jót és a rosszat". Innen kezdve már csak dualitásában képes az ember felfogni a világot, elvesztette eredendő egységtudatát. Csak a duális világban van egészség és betegség, szépség és jóság, kezdet és elmúlás.

tovább »


ÚJÉVI FOGADALOM?

» » ajánló

Jeles napokon bizonyos, hogy fogadalmunk kap egy erős égi „hátszelet”, hisz a jeles napok (az eredetiek és nem a művi vallásokhoz utángyártottak) nem véletlenül akkor vannak, amikor (és nemcsak azért, mert véletlenek nincsenek), hanem a konkrét kozmikus mozgások egy adott időminőségében. Mi azt hisszük, az időpont fontos, de bizony az idő minősége, amit a lineáris világba zárult ember ma már nem is ért.

tovább »


Variációk egy valóságra - könyvrészlet

» » ajánló

Könnyebb volt, mint hitte. A Kristálykorong ugyanis üdvözölte! Évának döbbenetében is volt annyi lélekjelenléte, hogy elnyelte ezer kérdését, de azért csaknem szájtátva Nergalra bámult. Jobb híján, szívében viszonozta a korong üdvözlését. Végül is, már ismerhették egymást, futott át ez az elképesztő lehetőség rajta. De nem sokáig lamentálhatott, hogy mi is folyik itt, mert egy jól ismert, csak sokkal erőteljesebb bizsergés hullám borította el.

tovább »


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom