dél-amerika

Táltosok barlangja Ecuadorban

» » Móricz János nyomában

Móricz János magyar kutatóra emlékeztek Budapesten     Az itthoni magyarok talán nem is tudják, ki volt Móricz János (a képen), holott olyan személyisége a világ régészetének, hogy amikor egy erről szóló könyvet mutattak be Budapesten, az argentin és az ecuadori nagykövet is úgy érezte, jelen kell lennie.     Negyvenhárom esztendővel ezelőtt, 1969-ben adott hírt a nemzetközi sajtó arról, hogy a magyar származású Móricz...

tovább »


Tiwanaku, a legősibb város

» » Dél-Amerika őstörténelme

Bolíviában, a jelenlegi perui politikai határtól pár kilométerre fekszik a Titicaca-tó déli csücskén. Ha a libanoni Baalbek-el együtt végre megfejtenénk a titkát, a humán tudomány úgy borulna, mint a kvantummechanika által a newton-i alapú természettudomány.Kiderülne, nem lineáris az emberiség fejlődése, pláne nem a darwini evolúció szerint!

tovább »


A Dél keresztje - A Chakana

» » Dél-Amerika őstörténelme

Megdöbbentően szoros kapcsolata van a magyarok büün vallásával, ugyanis Ősmama Ukko-Ukku, mint a téridő keletkezésének első 'moccanata', a VÍZ (kozmikus víz=fluid IDŐMINŐSÉG) a KÖR a kiindulás (Vízmama-acumama-Ukku- Ukko: a múlhatatlan nőstény őssejt rost). Csak e téridőben jelenik meg a 'múlandó hím', az Ősmama-szülte Nap (Gon), aki fény-, és hullám-spektrumaival 'tereli' (közvetíti) a kozmikus 'vízet' - vagyis kialakul a TÉR.

tovább »


Pálosok Dél-Amerikában

» » Magyarságkutatás

A magyarok, amikor a szkíta szövetségben Mezopotámiában éltek, megalakítottak egy külön papi vonalat, vagy rendet, Nimrud-Gilgamestől kezdődően. Ők voltak a mágusok. Tudták, hogy lesz egy Megváltó, várták a születését, az ő tudásuk és hitük Jézus tanításának valódi előkészítése volt. Nem véletlen, hogy a bibliai mágusok is közülük származtak, akik Jézus születésekor elzarándokoltak Betlehembe és köszöntötték.

tovább »MÓRICZ OPOS JÁNOS

» » Móricz János nyomában

Több száz, különböző méretű aranylemezt máig megfejtetlen, bonyolult írással és szimbólumrendszerrel. E szimbólumok némelyike egyéb ősi civilizációk tárgyain megjelenik (ó-egyiptomi, ó-mezotpotámiai, babailoni, káldeusi, szkíta, ural-altáji leletek!) De jó néhány ismert és ma is használt India bizonyos területein és népeinek körében. Ugyanúgy vannak komoly párhuzamok japán és kínai írásjelekkel és szimbólumokkal).

tovább »
Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom