manuel palacios

Móricz: 20 évvel egy tudós elindulása után

» » ajánló

Móricz János szakított az élenjáró tudósok által meghatározott iránnyal, és túlcsorduló géniusza elvezette őt minden nyelv ősének, a magyarnak a valódi amerikai eredetének, e kontinens földalatti világának, a prekolumbián népek óceánok közti hajózásának, a vízözön előtti kultúrák bölcsőjének és az amerikai és a Föld kultúrái elterjedése központjának a felfedezéséhez, amely a mai Ecuadori Köztársaság területére tehető.

tovább »


Explorer Magazin: Táltosok barlangja 3. rész

» » Móricz János nyomában

    Legendák szólnak egy magyar kalandor által feltárt ecuadori barlangról, a Táltosok Barlangjáról, amelynek mélyén egy fémkönyvtár található – itt az emberiség özönvíz előtti történetét arany-, és fémlemezekre írta egy ismeretlen civilizáció. De mi is van tulajdonképpen a titokzatos barlang mélyén?   Chamico főnök és Piaguaje felmásztak egy bejárathoz a vízesés tetején, beljebb mentek, hogy megnézzék mennyire veszélyes,...

tovább »


Explorer Magazin: Táltosok barlangja 2. rész

» » Móricz János nyomában

A célom az volt, hogy néhány percet pihenjek, rendbe hozzam magam, száraz ruhát vegyek fel, felfújjak egy műanyag párnát, ami a hátizsákomban volt és aludjak néhány órát. Nyugodtnak, tisztának éreztem magam, mintha a fejem egy kényelmes párnán nyugodna, félig nyitott szemmel láttam magam, mintha egy nagy fehér nő lábainál lennék összekuporodva, aki anyaként hívogatott magához, láttam, hogy a bőre fehér és olyan vékony, hogy még a kis vénákat is látni lehet.

tovább »


Explorer Magazin: Táltosok barlangja 1. rész

» » Móricz János nyomában

E neves barlang hivatalos felfedezője a magyar származású Móricz János, aki 1969-ben a Táltosok Barlangja névre keresztelte. Kijelentette, hogy a barlangok belsejében egy fémkönyvtár van, ahol az emberiség özönvíz előtti történetét arany-és fémlemezekre írta egy ismeretlen civilizáció. Ennek az írásnak nyilvánvaló a kapcsolata a sumér lineáris írással és egy székelynek nevezett ősi európai írással.


tovább »
Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom