Rólam

PURISACA GOLENYA ÁGNES  - AGNES GOLENYA PURISACA

 

Golenya Ágnesként születtem Miskolcon. A Purisaca családtól 2007-ben kaptam ezt a csodálatos moche nevet (észak-perui inka-előtti kultúra). Bizony, hatalmas út áll mögöttem, míg az lettem, aki ma vagyok, pedig holnap már más leszek...így előttem is végtelen  az utam. Ezekről az utakról, illetve inkább arról írok, hogyan és miért indulunk el az ún. spirituális úton; miért és hogyan alakulunk kívűl-belül.

Pár évig Peruban éltem, tovább terveztem, de ismét itthon van inkább rám szükség, így most itt írom további könyveimet és tartom előadásaimat. 

Első könyvem, Az aranyasszony útja megírása után kezdtem komolyabban őstörténelemmel illetve kutatásokkal foglalkozni. 

Mára már aránylag ismertté vált mottóm:

 

A történelem más

Az ember más

Isten más

 

E hármas lépcső, egy beavatás három fokozata: ahogy főhősnőm, Éva, fokozatosan szembesült azzal, hogy semmi nem olyan, ahogy azt ma tanítják nekünk, ahogy hisszük; hogy az ősi, megmagyarázhatatlan épületekre, a tudásra a hivatalos tudomány nem képes választ adni; nem képes megválaszolni, mi az Élet, mi van születésünk előtt és halálunk után, mégis pökheniden kizár minden egy "tudománytalan" érvelést, meggyőződést. 

Isten is más, mint ahogy az elmúlt kétezer év nagyhatalmú vallásai hirdetik. Nem olyan, mint a Sixtus-kápolna mennyezeti freskóján: nem férfi és nem megfélemlítő. Nem olyan, mint akinek nevében ma megannyi iszlám országban megalázzák a nőket, legyilkolnak bárkit, aki nem úgy értelmezi a világot, Istent, mint ők.

De nem is olyan, mint az ún. keleti filozófiák állítják. Már ők is a hasadás utáni tudathasadt emberiség elméjével kreált vallási rendszereket ismerik csak.

Mindegyiknél "több", "másabb".

 

Istent nem ismerheted mások leírásából. Csakis saját tapasztalatodból.

 

Találkozni "Istennel", az Univerzum legmagasabb tudatával: ez a spirituális utad.

 

Ez nem az én utam, nem más útja. Ez csak a Te utad lehet!

 

Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsek abban, legyen bátorságod elindulni ezen az úton, ha még nem tetted, vagy ha már elindultál, útjelzőtáblákat találj, ha és amikor, szükségesnek érzed. 

 

Ne fogadj el "előre feldolgozott készterméket" senkitől, tőlem sem. Én is csak azt tudom elmondani, amit én átéltem. 

Kapaszkodót adhatunk egymásnak, de senki helyett nem mehetünk végig az útján.

 

Remélem, honlapomon találsz sok érdekes információt, esetleg még újdonságot is. Élményteli böngészést kívánok!

Ágnes

 

Frissítve: 2015. augusztus 5-én

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom