A kék vér gyermekei I.-II.

» » könyvek        

 

 

 

 

KÖNYVRENDELÉS A

KRISTÁLYVILÁG E-KÖNYVESBOLTBAN

 

 

JELENLEG KIZÁRÓLAG 1 KÉT KÖTET EGYBEN VÁSÁROLHATÓ! 

 

A WEBSHOPBAN KÜLÖN AKCIÓ A 3 KÖTETRE EGYBEN, A KÉSZLET EREJÉIG!  KATT IDE

 

A KÉK VÉR GYERMEKEI a Szíriusz-rendszer családjához tartozó földi emberek. A kékség egy magas szintű tudatállapot, rezgésminőség. Tobozmirigyünk kalcitkristályai kék színű fotonokat bocsátanak ki, ha a harmadik szemünk aktív. A kék a hangrezgések világában már a szférák zenéje, az Eget a Földdel a kékség köti össze.

Ezt az erőt, ezt a kék tudati- és létminőséget őrzik számunkra a kékség papjai, a mágusok, a Mag-ősök, akik sok korban sokféle névvel, de azonos kék szíriuszi tudattal érkeztek közénk, hogy a szellemi szomjazóknak inni adjanak a tiszta forrásból.

Az első kötetben a hasítatlan EGY emberré válásának, a téridőben való alászállásának célját és nehéz útját érthetjük meg e kékség papjainak ősi tudásával.

A második kötet központi tanítása a Szíriusz-rendszerről és az onnan a Földre került DNS-ünkről olyan új információkat tartalmaz, amik eddig nem lehettek nyilvánosak. Most van itt az idő, illetve az időrés, az idővákuum, amikor több rendszer, ciklus „összeér” és egy nagy „váltóállításra”, új kozmikus kapcsolódások kialakítására van lehetőségünk!

A megdöbbentően új tudás egy alapjaiban új rendszert képez, amit lehetetlen befogadni annak, aki nem áll készen egy merőben új létezésre, mely már egy elméntúli állapot-rendszer.

 

A TARTALOMJEGYZÉKBŐL:


1. KÖNYV  -  IMHOTEP, A KÉKSÉG PAPJA

AZ EGYSÉG TAGADÁSA: NEMEK ÉS NEMZETEK

A VETÍTETT ISTENKÉP
AZ ISTENI KÉPLET
A HOLO-HÁLÓ
A FÉNY FÉNYEZÉSE
VAN ÉLET AZ ÉLET ELŐTT?
LUCIFER, HETEDHÉT ORSZÁG MENEDZSERE
A MAG-SZEM REJTÉLY
AZ ARANYŐSÖK
SÁRKÁNBÓL SÁRKÁNY
ISIS ELSŐ SARJA: JÉZUS-ISA
SZÜLETÉS A SZŰZTŐL
MARE NOSTRUM: AZ ISIS-ESSZENCIA
ENERGETIKAI NAGY HÁRMAS KÖRE

 

2. KÖNYV  -  AZ ISIS-KÓD

 

A HOLOLÉTEZÉS
KOZMIKUSSÁG VERSUS FÖLDÖNKÍVÜLISÉG
A SZÍRIUSZI RENDSZER (NAPRENDSZEREK NAGYCSALÁDJA)
HETEDIK TIPUSÚ TALÁLKOZÁSOK
A NIBIRU-NEMESIS
AZ ORION ÉS A PLEJÁDOK / PROGRAMJA
NIMRÓD KOZMIKUS JELENTŐSÉGE
A DRACO TITKA: A SÁRKÁNOK ÉS SÁRKÁNYOK FÖLDJE
TAU: ALDEBARAN, A KOZMIKUS LOVAG
REGULUS, A NAGY ÁTALAKÍTÓ
NYILAS ÉS SKORPIÓ
A FÖLD ÉS KOZMIKUS PROGRAMJA
SATANA-SZATURNUSZ
A GALAKTIKUS SZENT HÁROMSÁG TANA

 

A KÉK LÉNY KOZMOBIOLÓGIÁJA

A KÉK LÉNY

A KÉK KRISTÁLYMEZŐ

A KÉK TUDAT ÉS A BILÓGIAI TEST

RENDELKEZZ A KÍGYÓERŐDDEL

AZ ENEERGETIKAI SZÍVÜNK, MINT DIMENZIÓKAPU

A TOBOZMIRIGY AKTIVÁLÁSA

A HOLOGRAFIKUS AGY

VÍZ-KÖR, SZERETET-KÖR, LÉLEK-KÖR:

AZ ÚJJÁSZÜLETETTEK ENERGETIKAI NAGY HÁRMAS KÖRE

 

KÉKÜLÉS A MINDENNAPOKBAN

NAGYTAKARÍTÁS SZIMBÓLUMOKKAL

KÉK JELEK

ZÁRNI KÉK

 

 

FIGYELEM: HELYREIGAZÍTÁS

 

(Kizárólag az 1. kiadás (2014) kötetét érinti! A 2015-ös javított 2. kiadás már hibamentes)

 

Most nem egy átlagos elírás javításáról van szó, hanem sajnálatos módon kitörlésre került a szerkesztéskor egy magyarázó gondolatsor a 2. kötet  Draco-Sárkán fejezetében, a 168. oldalon illetve az automata javítóprogram győzőtt. Az egyik legkacifántosabb témában, a lineáris és nem-lineáris matematika tárgykörében a 13:20-as "ősritmus" és a 12:60-as téridős szám-tan egyik példájánál a 168. oldal 15. sorában a szétesett szövegben a 72-es ritmushoz lélegzés van feltüntetve, ami természetesen szívdobbanás helyesen. Ha tovább olvasod majd a Kék lény kozmobiológiája részben, megérted, mi a kapcsolat mégis a szívdobbanás és a légzés között (mindkettő a "szivattyú," azaz a Szív visz-hoz áramlása, amit én Lélekzésnek nevezek és semmi köze a biológiai légzéshez. Lélekzés tehát a kozmikus köldökzsinóron keresztüli pulzáció, ami a téridőben szívdobbanásként ismert. Másrészt a 72 valós szám a légzés szempontjából, mert az Egyesülés (orgazmus) alatt ennyit lélegzik az ember átlagban. Ha ezt ideveszed, akkor helyére kerül, miért tűnik teljesen helytelennek a szerkesztéskor kiesett magyarázat nélkül jelen formában a mondat (a javítóprogram a lélekzést lélegzésre javította, a helyesírás ellenőrzéskor pedig ez nem bukkant elő). Továbbá, pár sorral lejjebb ismét a 72-t lélegzésnek írta, ami pedig lélekzés, vagyis pulzálás (szívdobbanás). Természetesen sosem voltam abban a tévhitben, hogy 72-t lélegzik egy ember egy perc alatt, ugyanakkor jól tudja minden kisiskolás, hogy 72-t ver a szívünk, én is egyértelműen így értem. Elnézést kérek ezúton is a fejtörést okozó hibáért.

Szintén logikailag zavaró  hiba ugyanezen kötetben ((2.) a 46. oldalon alulról a 9. sor végén kimaradt egy nincs szó. A mondat ott helyesen: Ami lényeges, ez esetben is egy rögzített kóddal rendelkező lény megjelenéséről beszélünk, akinek nincs földi sorsa.

 

E hibák  talán azért nem kerültek szűrésre, mert valóban roppant fontosak, az egyik alappillére az új rendszernek, amit épp itt részletezek, hogy megkülönböztessük a lélegzést a lélekzéstől. Így, hogy külön fel kell hívnom a figyelmét mindenkinek, kiemelt hangsúlyt kapott e magyarázat. Humorosak az Égiek:) A Te megértésed pedig köszönöm!

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom