Az aranykapu

» » könyvek        

 

AZ ARANYKAPU

az Aranyasszony-trilógia 2. kötete

 

 

 

KÖNYVRENDELÉS AZONNAL


A 3. évezred embere fantasztikus technikával próbálja az életet egyre kényelmesebbé tenni. A nehézségségeket, betegségeket, a Sors kiszámíthatatlanságát mesterséges beavatkozásokkal akarjuk kiiktatni. Mekkora árat kell vajon fizetnünk a látszólagos jól-létünkért? A legendák szerint már több civilizáció elbukott azon az úton, amire mi is ráléptünk.

 

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban…

 

A történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ám ezt nem akárki nyithatja fel: csak akinek energiarezgése képes a dekódoló rendszert aktiválni.

 

Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök, Éva, Theo és Nantu, hogy megismerhesse az emberiség az életmentő üzenetet. Eközben az olvasó velük együtt ősi szimbólumokat fejthet meg; kiderül, hogy az egyiptomi, mezopotámiai és dél-amerikai kultúrák között feltűnő hasonlóság van; megtudja, hogy mit kerestek a magyar pálos szerzetesek Dél-Amerikában; hogy kik a mágusok és mi közük a magyaroknak hozzájuk. Ja, és hogy hová tűnt Isten női fele…
 
Kinek science fiction, kinek valóság: a lényeg, a könyv egyszerre tárja az olvasó elé átélhető módon a legmodernebb kvantumfizikai ismereteket és az ősi, misztikus bölcsességeket. Csakhogy napjainkban ez a kettő sokkal közelebb került egymáshoz, mint hinnénk, ami már önmagában is meghökkentő és mélyen elgondolkodtató lesz.

 

MINT BEAVATÁSI ÚT, A KÖVETKEZŐ SZINTEN, FELISMERÉSKÉNT ÉVA RÁÉBRED: EGYÉNI SORSA VAN, FELADATA, MELY KOZMIKUS LÉPTÉKŰ (MINT MINDANNYIUNKÉ). HA EZT FELVÁLLAJA, ISTEN MINDEN LEHETSÉGES MÓDON TÁMOGATJA. ENNEK TERMÉSZETESEN – EMBERI ÉSSZEL GONDOLKODVA – ÁRA VAN. EZT AZ EGÓ, A PILLANATNYI ÉLETÜNKHÖZ KÖTÖTT FÖLDI RÉSZÜNK NEM KÉPES VÉGHEZVINNI. EHHEZ TELJESEN ÁT KELL ADNUNK, FEL KELL AJÁNLAUNK ÉLETÜNKET, MELY E PILLANATTÓL KEZDVE MISSZIÓ, KÜLDETÉS. "CSERÉBE" ELTÖRÖLTETIK MINDEN "BŰNÜNK", FELSZABADULUNK A KARMA KÉNYSZERÍTŐ RENDJE ALÓL.
 

SZABADDÁ VÁLTUNK!
 

ÁTLÉPÜNK AZ ARANYKAPUN, MELYEN TÚL MÁR EGY MERŐBEN MÁSIK VILÁG "POLGÁRAIVÁ" VÁLUNK.

AZ ARANYKAPUN TÚL MÁR SZEMÉLYES KAPCSOLATBAN ÉLÜNK ISTENNEL. ÍGY KÖVETKEZŐ FELISMERÉSKÉNT RÁDÖBBENHETÜNK: ISTEN SEM OLYAN, MINT AMILYENNEK AZ EGYHÁZAK, VALLÁSOK TANÍTJÁK! 

 

Részlet a könyvből: http://golenya-agnes.hu/ajanlo/465-az-aranykapu-konyvreszlet

 


Több könyv vásárlása és/vagy terjesztői érdeklődés esetén keressen emailben 

(info@kristalyvilag.hu), egyedi/ kedvezményes árért!

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom