Táltosok barlangja

» » könyvek        

Táltosok barlangja

 

Ára: 5.070,- HUF.

Rendelhető a

 

KRISTÁLYVILÁGBAN

 

Vásárlás, terjesztés a KRISTÁLYVILÁG WEBSHOPBAN

 

ide kattintva

 

Online rendelés, akár ingyenes házhoszállítással!

 

valamint az

 

a LIBRI, TÓTÁGAS könyvesbolt hálózatban, valamint bármelyik hazai könyvesboltban, kérésre beszerzik.

Erdély egész területén hamarosan önálló terjesztési hálózatban, addig érdeklődni a határon túli szállításról

a KRISTÁLYVILÁG honlapján, emailben vagy telefonon tud. 

 

 

 

„2007-ben Peruban teljesen felkészületlenül egy földalatti mesterséges barlangba kerültem egy kis falu polgármesterével és munkatársaival együtt, több száz méterre az Andok hegység alatt. Ez a döbbenetes élmény indított el kutatói utamon, hogy megismerjem azt a világot, mely eredetünket rejti, és amiről nem tanítanak a történelemkönyvek.”

 

Dél-Amerikában az Andok hegység alatt sok ezer kilométeres labirintusrendszer húzódik. Az ecuadori Tayos-barlang épített kapuján át egy ősi világba utazunk, melyre Móricz János felfedező bukkant a múlt század derekán. E kapu egyike a néhány lejáratnak egy ismeretlen, mesterséges építésű földalatti világba, mely a Fémkönyvtár írásos lemezei mellett számtalan kulturális örökséget rejt, bizonyítva egy özönvíz előtti fejlett civilizáció létét. Az ősi Amerika földjére a Csendes-óceánba süllyedt MU kontinensről menekült a kara nép, akik a mi Kara-pot, azaz Kárpát-medencénk névadói vagy az ősi ujgur Kara-kota birodalom alapítói. Ez ugyanaz az „úr”, maúr avagy Magúr népe, mint az óegyiptomi birodalomalapító Mada vagy Men népe, a „sumérok” méd utódai, akiket Indiában szakáknak, fehér-hunnak, heftalitáknak, madáknak, Új-Zélandon mauriknak, Amerikában karának, szalaszakának, szakszának, eskitusnak, urunak, mayának, de mi leginkább szkítáknak ismerünk. E soknevű MAG-nép lelke ősidők óta tükröz egy „magos” isteni rendet, szellemében és nyelvében pedig őriz egy különleges tudást. E MAG-erő forrását, egy csodálatos óriás kristályt a tudósok fizikailag is megtalálták Földünk középpontjában. Ez az a MAG, mely a planetáris rendszer részeként közvetíti az isteni kozmikus energiát beavatottjaink, a naga-maga-mágus avagy Tatos-táltos papjaink által. Ők őrizték eredetünket, mely szervesen kötődik a Szíriusz-rendszerhez, ahonnan időnként Égi Mesterek jönnek segíteni MAG-feladatunkban, mely nem más, mint a legtisztább isteni erő, a Szeretet áramoltatása e téridőben is, a Föld nevű bolygón.

 

Életem talán egyik legnehezebb könyvét írtam meg teljesen váratlanul, minden előzetes terv nélkül. Igazából egy ideje már le akartam zárni az őstörténelem témakörét, hogy végre minden percemet alkotó módon is annak a világnak szenteljem, ami végül is elindított írói utamon, és aminek lelkiségében élek már jó ideje: a misztika, az emberi átalakulás-újjászületés, a kozmikus felébredés, Jézus és más korok Égi Mestereinek tanításai, vagyis Isten világának. Ám egy júliusi forró délutánon számomra is teljesen meglepő módon egy óvatlanul beengedett ötlet elkezdett önálló életre kelni és egy feladattá nőtt pillanatok alatt: tartozom Móricz Jánosnak azzal, hogy megírom a saját élményeimet, tanulásomat, felfedezéseimet, új őstörténeti látásomat, kutatásaimat, melyeket ő indított el bennem. Egy neki szentelt könyvben, tisztelegve és megköszönve az ő úttörő munkásságát, tegyem közzé az én saját gondolataimat róla, de úgy, ahogy ő szeretné: nem életét és az expedíciók részleteit boncolgatva, hanem sokkal inkább arról az ismeretlen, elzárt, elhazudott világról, amire kaput nyitott, aminek megismertetésére életét szánta, amikor hírt adott egy döbbenetes ecuadori barlangrendszerről és a benne talált ősi tárgyakról.

 

Móricz személyét, életét, de legfőként elméletét, nem beszélve a sehová nem illő leletekről, az átlagember részéről ma is értetlenkedés, a „tudósvilág” részéről gúny övezi.

 

Részemről nem kívánok soha meggyőzni senkit semmiről, nem kínálok kőbe vésett elméleteket. De közzé teszem saját megélésemet, véleményemet úgy, ahogy Móricz és ez az egész „hihetetlen történet” az életem része lett. A legnagyobb hangsúlyt e könyvben arra helyeztem, ami Móricznak is a legfontosabb volt: egy nagy egészbe beleilleszteni a még mindig fellelhető ősiségünk mozaikjait.

 

E könyv első részének alapja a 2010-es ecuadori Móricz-kutatásunk és helyszíni interjúsorozatunk, melyet munkatársammal, Istenes Győzővel együtt készítettünk.

 

A második részben abba az ősi világba kísérem, melyre Móricz szó szerint és átvitt értelemben is kaput nyitott nekünk. Feljegyzéseiben megtalálhatjuk az elsüllyedt MU-ra, Atlantiszra vontakozó gondolatmorzsáit. Hitvallásában egyértelműen kimondja, hogy a Tayos-barlang és a temérdek egyéb ősi hagyaték – legyen az épített, avagy ma is élő emlékezet – az ember kozmikus eredetére utal, melynek kutatásának az életét szentelte. Barátainak gyakran mesélte saját döbbenetes élményét a földalatti labirintusban, amikor „idegen” civilizáció jelenlétét érzékelte.  Hasonló tapasztalásokról sokan beszámoltak a későbbi expedíciók tagjai közül is.

 

Az én életem egyik legnagyobb ajándéka volt, amikor 2007-ben teljesen váratlanul és minden előkészület nélkül egy kis perui falu polgármestere levitt egy földalatti mesterséges folyosórendszerbe az Andok alatt több száz méterrel. Nekem ezután nem lehetett kérdés, hogy tovább kell-e kutatnom, mi is a valóság ezen a Bolygón. Hisz mindazokról, amiket perui éveim alatt megtapasztaltam, megismertem, teljesen ismeretlen, sőt letagadott az emberek előtt.

 

Miben áll a Tayos-barlang valódi jelentősége?

Hogyan kötődhetnek mai európai népek Amerikához, sőt a csendes-óceáni térséghez?

Hogyan mutat kozmikus eredetre a Mag-népek történelme?

Mi is a magyarság és mit kell kezdenünk feltárt származásunkkal?

 

Ezekre a főbb kérdésekre próbálok válaszolni jelenlegi legjobb tudásom szerint. 

 

TARTALOMJEGYZÉK:

 

1. rész: A TÁLTOSOK BARLANGJÁTÓL A DÉL KERESZTJÉIG

 

Átírjuk a történelemkönyvet

Egy konferencia elé

A Történet

Beszéljen Móricz maga

A tények mögött az ember

Utam a konferenciáig

Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia

Az én történetem

Mit kezdjünk Móricz elméletével?

Eltitkolt Amerika

Florencio de Basaldua

Fray Gregorio Garcia

Dr. GerardoPeña Matheus

Julio Goyen

Stan hall Móriczról

Szentimrei Judit

Sir Bowring a magyar nyelvről

Kőrösi Csoma Sándor

Dr. Cserép József

Dr. Baráth Tibor

Az előkerült Móricz-könyv

Móricz János születésére

A Tayos-téma neuralgikus elemei

Az aranylemezek

Az Arvisura aranylemezei

A Crespi-gyűjtemény

Mit is kezdjünk Móricz elméletével

 

 

2. rész: MU-tól A KÁRPÁT-MEDENCÉIG     

 

Az ember is más

Barlangok és a földalatti világ

MU valósága

MU örökösei: az Úrnépek

A Mauri-Maguri-Magyar szellemcsalád

A karák – vagyis a kara-kánság

Szíriuszi testvéreink

A Szíriusz-elleni lázadás

MAGUS-TATUS-PALUS

 

Források a könyvhöz, ott Lábjegyztebn jelölve:

 

VINLAND TÉRKÉP (Rajt Limából fejezetben, 60.sz. Lábjegyzetre hivatkozva Internetes forrás linkje ITT

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom