merengés

AMERIKAI ANZIX

» » HÍRLEVÉL ARCHÍVUM

Az USA, mint a világ egyedüli szuperhatalma (jelenleg még legalábbis, de az elmúlt száz évben feltétlenül) katonai, politikai és gazdasági értelemben véve, így kiemelten fontos programozott erőtér. Részemről én szó szerint fuldoklom az első napokban, úgy érzem, mintha a „fejem súrolná a búra”.

tovább »


JÓL ÉLSZ, BARÁTOM? - TUDATOS ÉLET, MINT AZ ARANYKORBAN - 2. RÉSZ

» » ajánló

A kék tartomány a zöld után van, a fehér irányába haladva. Ezért kékülni akkor kezdünk, amikor rájövünk, hogy még mérgek és vegyszerek nélkül sem kellene annyit termelünk, amennyit ma termelünk, és nem a jelenlegi gazdasági mechanizmus rendszerében kellene mindezt tennünk. Egyrészt, mint alaptézis, nem kellene annyit fogyasztanunk, másrészt, ha már fogyasztunk, hát fogyasszunk egyre többet Isten asztaláról, a mezők és erdők, avagy kertünk minden munka és fáradság

tovább »Oszd meg és uralkodj!

» » ajánló

Imádkozom hatalmas szeretettel azért a népért, akit Yehova a mai napig fogságában tart! Merjen az ő szemük, lelkük, szívük megnyílni és ismerjék fel ők is, hogy elsősorban őket manipulálják, pedig testvérek vagyunk, és a saját szabadulásuk útja pont ugyanaz, mint a miénk: a szeretet.

tovább »


A helyreállítás kora

» » ajánló

Odajutottunk, hogy ma normálisnak tartják milliók, hogy egy olyan istenhez imádkoznak, kinek megszólítása a hímnemű Uram. Fel sem tűnik, hogy a Föld több mint fele, a nő, nincs „képviselve” imádott istenségükben! Atyjuk van, de Anyjuk nincs. E nemzedék legjobb esetben is félárva. Ekkora megvezetettség, ilyen vakság korában csoda talán, ha elhazudható a népek, az emberiség valós történelme?

tovább »


Az igazság csarnoka

» » ajánló

Az emberek tömik magukba válogatás nélkül a jótanácsokat. Merthogy megkezdődött a világvége tanácsadás – szólalt meg Éva – attól félnek, nem fogják tudni, mit kell tenni. A sokezer éves csapda. Azt hiszik, információ szükséges majd az új világrendben való továbbéléshez. Persze, jó tudni, hogy ha például sugárzás vagy egyéb energiahatás lesz, legyen üvegekben tárolt vizünk legalább 3 napra való. De ahogy a Mennyországba sem lexikális tudás visz, úgy

tovább »


Tudás csarnoka

» » ajánló

Akinek volt már spirituális élménye, aki találkozott Istennel, akinek egy kis kapcsolata is volt már saját felébredt isteni részével, az jól tudja, hogy ez mennyire nem így van. Sőt! Amíg egy világban vagyunk csak, addig nincs dilemma, egy játékszabály érvényes. De a felébredéssel betekintést nyerünk egy új dimenzióba, ahol bizony eltérő játékszabályok érvényesek. Jogosan érezzük úgy, kétfelé szakadunk:

tovább »


A felébredés csarnoka

» » ajánló

„A felébredésben először elveszítesz minden támpontot, ami eddig térben és időben orientált. Minden kicsúszik a lábad alól… elveszetté válsz, az őrület határára kerülhetsz. Azért volt fontos a barlanggal eggyé válni, hogy elveszítsük rögzült és képzelt Én-képünket, Én-határainkat. Hétköznapi tudattal a testünk szűk határain belülre képzeljük magunkat. Ekkora a Kisember, az Ego birodalma. Amikor átlényegülsz, eggyé válsz Istennel, átfordul minden.

tovább »


Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom