ÚJÉVI FOGADALOM?

» » ajánló        

 

ÚJÉVI FOGADALOM?

 

Nem tudom, te személy szerint hogy állsz az újévi fogadalmakkal? Volt esetleg a mostani Szilveszterkor, amit megfogadtál? Amin változtatni akarsz majd az újévben?

Változni persze bármikor lehet, mégis, sokkal könnyebb, ha valamilyen kiemelt naphoz, időponthoz, alkalomhoz kötjük fogadalmunkat.

     Ráadásul, ahogy Újévi- ÁLDOTT SZÍRIUSZ-NAPOKAT- cikkemben írtam, ekkor van a Földhöz legközelebb a Szíriusz (december utolsó napjaitól kb. január 2-ig. Jut eszembe: nézz föl olykor az égre és ints neki barátságosan :))

     Jeles napokon bizonyos, hogy fogadalmunk kap egy erős égi „hátszelet”, hisz a jeles napok (az eredetiek és nem a művi vallásokhoz utángyártottak) nem véletlenül akkor vannak, amikor (és nemcsak azért, mert véletlenek nincsenek), hanem a konkrét kozmikus mozgások egy adott időminőségében. Mi azt hisszük, az időpont fontos, de bizony az idő minősége, amit a lineáris világba zárult ember ma már nem is ért (erről elég sokat írok A kék vér gyermekeiben).

 

     Tehát igenis kapunk ilyenkor egy többlettámogatást az Univerzumunktól!

 

Még bőven érezhetjük Szíriusz-anya áldó erejét, segítségét (persze minden nap érezhetjük, és minden percben ontja ránk, de energetikailag mégiscsak létezik a fizikai közelségből eredő többleterő), így egyáltalán nem késő egy életmód váltás mellett döntened, ha esetleg úgy ítéled meg, hogy szükséged van rá, és ha most nem éltél a szilveszteri jó lehetőséggel.

 

 

Az évszázadokig tiltott, de minimum titkolt ősi misztérium iskolák tudása, az ezotéria, misztika, paranormális kutatások eredményei napjainkban nemcsak napfényre kerültek, de válogatás nélkül könnyen hozzáférhetőek bárki számára. Ennek azonban nemcsak előnye van, sőt! A mai ember már nem úgy gondolkodik a világról, a Kozmoszról, saját felelősségéről, sőt Istenről sem, mint őseink, így e tudás, és a belőle fakadó erő legjobb esetben is avatatlanok kezébe kerül. Nem oktalan ijesztgetés volt a régi Mesterek részéről, hogy jól gondolja meg a tanítvány, mielőtt elindul a szellemvilágba vezető úton, hogy rendelkezik-e megfelelő tudása mellé elszántsággal, kitartással és önfegyelemmel, mert az isteni erő csakis így válik áldássá a kezünkben, ezek nélkül „visszájára” fordul (a híres spirituális paradoxon-elmélet, ugye?). Regényeim főhőse, Éva, sokáig nem sejti magáról, hogy ő egy „aranyasszony”, akinek nemcsak különleges képességei vannak, de különleges földi küldetése is. Ám amíg nem hozza meg sorban a szükséges döntéseket, melyek nehezek, sőt olykor fájdalmasak, és amíg nem alakítja át egész életét, gondolkodását, testének minden rezdülését, sejtjét az utolsó vércseppig, útját, mely elviszi egészen a mesés Dél-Amerikába is, nem kísérheti áldás.

 

Pár évvel ezelőtt én is kaptam egy nevelőhatűsu metafizikai "pofont" Imhoteptől. Éppen azon "keseregtem", sőt szinte már-már számonkértem tőle, hogy egy ideje miért van az, hogy kevesebbszer tudok velük összekapcsolódni. Mivel én - úgy hittem - mindent megteszek a kapcsolatért, tehát rászántam a meditációra az időt, többek közt - biztosra vettem, hogy nem az én hinyássogáom az oka. Imhotep ekkor a következőket mondta:

A kapcsolatért nekem, nekünk is egy adott tér energetikájába kell alámerülnünk. Márpedig ez a tér, (esetemben a hálószobám) telve van be nem váltott ígéretekkel. Márpedig a be nem váltott ígéreteknek nagyon "savanyú" az energiája és nem szívesen merülünk el benne! Ne ígérj olyat, amit nem tudsz megtenni. Inkább kevesebbet akarj változtatni, de azt tedd meg!"

 

Puff neki!

 

Utólagos megértésemmel: a "savanyú" energia olyan, mint az erjedő ecet. Engem nagyon szíven ütött, amikor ezzel szembesültem. Valóban, telve voltam lelkes jószándékkal, és megannyi ígéretet tettem, mit teszek, szó szerint rendbe a szobámban. Eszembe nem jutott volna, hogy ezek az be nem váltott ígéretek ott rezegnek energetikailg. Sőt, ez belénk is ívódik,trmészetesen, a saját auránkban hordozzuk.

 

Ezért a csodálatos IS-IS analgia rendszerében: szükséges, hogy folymatosan változzunk, amit első lépésként ígéretek formájában fogalmazunk meg magunkak, de igen fontos a bölcsesség: mikor, mennyit tudunk megvalósítani. E kettőnek kell harmóniában lennie!

 

 

 

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom