A HIDEG EREJE - ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM-FÜZETEK 1.

» » ajánló        

 

 

VÁLTOZTASS!!

 

Életmódváltozási programfüzetek

1.rész

 

A HIDEG EREJE

 

 

A közelmúltban tartottam néhány előadást Globális elmekontroll címmel, és ahogy igyekeztem ezt a témakört a saját feladatomhoz beilleszteni, meg is leltem azt a hangsúlyt, a lényegi esszenciáját e kérdésnek, ami – szerintem - a legfontosabb. Sokkal fontosabb, mint a jól tájékozottság és naprakészség a tekintetben, hogy világunkban milyen manipulációk érnek minket, hisz a lista, sajnos, nagyon hosszú.

 

  Ez az esszencia pedig: a TE elindulásod testileg, lelkileg és szellemileg egy olyan rezgéstartományba, amely egészen egyszerűen és triviálisan szó szerint az elmekontroll hatósugarán túl van.

 

Az elme teljesen racionálisan és objektíven meghatározható rezgések és agyi hullámok tartományában működik, ebből eredően azok a módszerek, legyenek akár „puha”, azaz elméletek, vallások, reklámok, manipulált társadalmi-gazdasági-politikai eszmék, „izmusok” avagy „kemény”, azaz modern technika-alapúak, mind erre a hullámtartományra irányulnak.

 

   Vagyis, dióhéjban, nagyon egyszerű a megoldás: ha nem akarod, hogy az elméd manipulálható legyen, emelkedj- szó szerint- az adott frekvencia tartomány fölé! Nos, tudom, hogy ez rém jól hangzik, és bár tényleg ennyi az egész „titok”, ahhoz, hogy erre képessé váljunk, sajnos sokszor egy egész élet is kevés. Nem azért,mert ez valami bonyolult”művelet”, hanem mi magunk vagyunk ennek az akadálya!

Úgy bizony! A nagy kérdés úgy hangzik, mióta ember az ember: kinek a kezében van Életed kulcsa?

 

      Vagyis, mennyire vagy külső-kontrollos, avagy belső-kontrollos, a leegyszerűsített modern pszichológiai szavakkal rávilágítva a lényegre. Ez, metafizikai síkon valahogy úgy hangzik: van-e személyes kapcsolatod az Élő Univerzummal, Istennel, Logosszal, bárhogy is nevezed, vagy nincs, és így rá vagy szorulva másokra (egyházakra, társadalomra stb.), hogy megmondják neked, miről mit gondolj, mit hogyan csinálj, miben hogyan higgy, mire legyen szükséged és a többi.

 

  Az az ember, akinek lelke össze van kapcsolódva a lüktető, élő kozmikus Lélekkel, annak valójában semmire, de semmire nincs szüksége. Se testileg, se szellemileg az EGÉSZ-ségéhez.

 

  Ennek az állapotnak persze nagyon sok „szintű” tudati tartománya van. A legegyszerűbben úgy tudjuk elképzelni az emelkedő Tudatot, mint egy függőleges tengelyt (Életfa). Ha már összekapcsolódtál a Kozmosszal, a kozmikus Lélek-energiával (újjászületés), azért még csecsemő vagy és el kell kezdened növekedni, hogy egyre „magasabb és magasabb” tudatállapotot érj el. Meg kell  mászni a fát.

 

  A tudatállapot nem valamiféle elméleti kategória, hanem egy valóságos energiatartomány, vagyis minden tudatállapot leírható erőként, frekvenciákkal, rezgésekkel, erőminőségekkel (az egyes "ágak" magassága).

 

   Azon a tudatállapoton, ahol már véget ér majd a földi karmikus körforgásod, és EGY lettél a Mind-Eggyel, már semmire nem lesz szükséged. De nem azért, mert megszűnsz létezni, hanem ez az ún. Mester-állapot, amiben képes leszel BÁRMIT fizikailag is megteremteni.

 

  Na, az út azért nem rövid idáig, emberi gyarlóságaink okán, de abszolút elérhető ez a cél. Ám mindez magától nem ömlik ránk - ezért tennünk kell!

 

    Minden egyes napunkon.

 

    Minden nap egyre tudatosabban kell úgy élnünk, hogy az elménken túli részeink rezegjenek, az elme-tartomány „feletti” energiatérből táplálkozzanak gondolataink, cselekedeteink. A „titok” nem valamiféle okkult praktika, egy valamilyen tuti technika, hanem a komoly elszánásunk, melyet minden egyes napon, egyre több ideig, megvalósítunk. Magunkba kódolunk a mindennap elvégzett szer-tartásainkkal. A szer-tartás valójában szellemi döntéseink bármilyen fizikai aktív megcselekvése/kivitelezése. A tudásunk aktivizálása, megélése, látható formába öntése.

 

   Ezt az utat úgy nevezzük: a szív útja. A szív, a multidimenzióra nyitható Kapunk. Amikor már nem a saját testünk pátyolgatása a legfontosabb, amikor már túllátunk a testi élet mindennapjain, amikor már bekukucskáltunk egy más rezgéstartományba a meditációk segítségével, amikor megértjük a Lét titkait, amikor átéljük, hogy a Tudatunk és testünk képes „különváltan” is létezni-… és a többi, akkor már nem leszünk senki és semmi manipulációjának áldozata!

 

   Emelkedő tudatosságunk a kulcs az egyre „magasabb” szférákban kinyíló Kapukhoz.

   De valahol mindenkinek el kell kezdeni, TENNI mindezért. Kinek hogyan, egyéni sorsa, karmája, képessége, akaratereje, elszánása, megértése függvényében.

   Nincs recept, csak egy tény: minden emelkedni kívánó lélektől tudatos munkát, cselekvést igényel ez a változás.

 

      Te tudod, hol akarsz beavatkozni Életed, Léted megváltoztatásába.

Van, aki testi-fizikai szinten kezdi, van, aki egy baleset, halál-közeli élmény hatására, van, akit egy szellemi tanítás szólít meg és világnézetében áll be olyan drasztikus változás, mely majd következményként a mindennapjait átalakítja. 

 

   A globális elmekontroll előadásaimon, és ahogy az Álmaim valósága könyvemben megírtam, a legtöbb ember számára, életének egy pillanatában egy olyan kifeszített élethelyzetbe kerül, amikor rákényszerül, hogy minden erejét összeszedje, koncentrálja. Ez a feltétele legtöbbször, hogy átlendüljünk a megszokott kereteinken, beidegződéseinken és rácsodálkozzunk, hogy jé, én is képes lehetek erre vagy arra?

 

  Ám minden nap nyilván nem ér senkit olyan és annyi drasztikus hatás, hogy egy kifeszített nyílvessző pozitúrájában minden erejével kell küzdenie az életéért. Azonban, a változás megkívánja, hogy minden egyes napon tegyünk valamit ön-magunkért. Azok az energiák, amelyekre támaszkodnunk kell, amiket magunkba kell építenünk elektromagnetikus lényekként, a megszokott rutinjaink során nem aktiválódnak (ha így lenne, a kényelmi zónánkban élt mindennapok alatt minden erőfeszítés nélkül egyszer csak angyalokká válnánk anélkül,hogy ezért tudatosan bármit is tennénk).

  Tehát, kimondhatjuk, hogy ahhoz, hogy erőt fejtsünk ki a változásunkért, ki kell lépnünk a kényelmi zónánkból, a megszokásokból, rutinokból.

 

      Ezt testi-fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt meg kell tennünk!

Eljutni saját határainkig-és aztán ezt is meghaladni. Így és csak így emelkedhetünk egyre feljebb a Tudattengelyen, az Életfán. A növekedés csakis így képzelhető el.

 

   Egy rövid cikk, egy hírlevél természetéből fakadóan igen korlátozott lehetőség még listázás szintjén is a mindennapi változtatásilehetőségek ismertetéséhez, de motiváló lehet, illetve azok az anyagok, melyeket folyamatosan a rendelkezésetekre bocsájtok majd a Hírleveleimben, remélem, segítenek egy-egy kisebb, avagy nagyobb lépcső megmászásához.

 

  Javaslom, készíts egy listát önmagad számára, miben lenne a legsürgősebb változtatnod és jelöld ki, hogy tudatosodásod érdekében mit fogsz tenni.

 

   Egyszerre ne változtass túl sok mindenen, mert az csak kudarchoz vezet, ami pedig leállítja a változási folyamatodat. Jelölj ki egy dolgot (legyen az táplálkozás, testedzés, avagy a régóta halogatott meditáció elkezdése stb.), és minden áldott nap tartsd magad ehhez az egy elkötelezettségedhez! Amikor már részeddé és rutinoddá vált, akkor kezdd a listádon szereplő 2. változási tervet megcselekedni.

  Elsőként Wim Hof, a Jégember anyagaiból válogattunk neked, melyeket egy önkéntes kis csapattal lefordítottuk magyar nyelvre. Remélhetőleg motiváló eredménnyel építed be életedbe ezt a fizikai egészség-megőrzési, sőt komoly gyógymódot. (Volt nekünk persze egy Schirillánk is, aki hasonló módon hívta föl a figyelmet az ember fizikai képességeinek határtalanságára, ám ő sajnos nem kapott olyan kutatási és média hátszelet, amivel globálisan ilyen eredményes lehetett volna.)

 

  Az 1. programfüzetben egy összefoglaló Wim Hof videót kapsz, valamint egy fiatal egyesületi tagunk (Életőrzők Egyesülete), Hári Richárd saját jégemberes élményéből készült rövid összeállítást. Richárd további életmód-váltást segítő, magyar nyelvű anyagait is rendszeresen küldöm majd olvasóimnak, akihez bizalommal fordulhatsz kérdéseiddel is ezen az email címeken: wimhofhungary@gmail.com („hideg”témában), valamint kekelet@gmail.com.

 

Videók:

 

 

 

  Ne feledd, hogy hírlevél olvasóim elsőként értesülnek minden előadásról,kedvezményről,akcióról, ezért érdemes barátaidnak, ismerőseidnek is ajánlani, hogy iratkozzanak fel ITT.

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom