Életmódváltó Programfüzetek 2.

» » ÉLETMÓDVÁLTÁS        

 

Életmódváltó programfüzetek 2. rész

 

KÉKÜLÉS A MINDENNAPOKBAN

-BEVEZETŐ-

 

 

 

Kedves Barátom!

 

Ez év utolsó hírlevelében sok szeretettel kívánok neked és szeretteidnek minden jót, amit Te is kívánsz magadnak, magatoknak!

Ahogy a múlt hónapban elindított Életmód változási programfüzet 1. részében ígértem, minden hónap végén kapod kézhez a további motivációs ötleteket. Szerintem érdemes lesz majd egy adott mappába lementeni minden „füzetet”, amit word formátumban tudsz majd letölteni, és amit mindig a következő hírlevél számban csatolok számodra.

 

Ebben a hírlevélben számomra külön örömet jelent, hogy egy fiatalember, Hári Richárd életmód tanácsadói gondolatait oszthatom meg veled. Ricsit kisgyermek kora óta ismerem, fiam jó barátja, pár házzal arrébb él, mint ahol évekig én is éltem, mondhatom, ő a második fiam. Évek óta rendszeresen segíti munkámat, az elmúlt években közzétett videó filmjeim javarészét ő készítette. Életében jelentős változást hoztak könyveim, előadásaim, és pár évvel ezelőtt egy komoly döntést hozott, melyben feladta addigi „celeb” életét és a médiában ígéretesnek tartott jövőjét, hogy egy tudatos, lelkileg mélyebb életet élhessen. Az pedig, hogy a „jövő generációjához” tartozik, gyermekeimmel együtt, a legnagyobb boldogság számomra, mert a „legkifizetődőbb” szolgálat az utánunk következők nevelése, tanítása.

 

Ahogy az elmúlt számban is már közzétettem Ricsi elérhetőségét, úgy most is itt az email címe (kekeletmod@gmail.com), ahová kérdéseit megírhatod, és amennyiben személyes életmód vezetési tanácsokat kérsz, azt is egyeztetheted vele. Igaz, most pár hétig külföldön lesz, addig levélben segíthet, de tavasztól egy darabig Magyarországon lesz megint.

 

Háry Richárd levele: Kék Életmód

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom