GLOBÁLIS ELMEKONTROLL 3.

» » események        

Kedves Barátom!

 

Szeptember 30-án Sopronban nyitom meg a következő hatalmas témakör, a globális elmekontroll előadás-sorozatomat, mely egyúttal életem egy új fejezete is lesz.

 

      2008 óta tartok előadásokat, melyeken hosszú időn át a perui kutatásaim eredményét tettem közzé egy még ma is „alternatívnak” tekintett őstörténelem keretében. Akkor az „Átírjuk a történelemkönyvet” mottóm még jócskán úttörőnek, sőt forradalminak számított (hisz 2012-ben, a körmendi „Móricz János” I. Nemzetközi Őstörténelmi Konferencia szervezésekor az MTI megtagadta ezzel a címmel a közleményünk közzétételét!). Az elsüllyedt kontinensek, a MU-i, köztük a csendes-óceáni maguri-mauri kultúra szétszóródásának nyomvonala elvezet egyik irányban a mayákon, Egyiptomon és az ún. sumer-kultúrán át „hozzánk”, ide a Kárpát-medencébe, a másik irány pedig az ázsiai jelenlétünket találta meg a nagy „szkíta” esernyő alatt, mely szintén lefedi ősi kárpát-medencei jelenlétünket. Az emberiség történelmét oly mértékben manipuláltan tanítják a mai napig, hogy sok embernek még ezek az emberi szintű hamis tézisek is hihetetlenek, befogadhatatlanok.

 

      Aztán az Égiek végre megengedték, hogy beszéljek a Belső Földről (és annak minden félrevezető elméletéről). Ezek a kezdeti témakörök a Világ, a történelem nem olyan, ahogy tanítják elnevezésű hatalmas témakör volt, mely természetesen egyúttal a felébredés egyik nagy lépcsőfoka volt nekem is, és még sokaknak, így egyben egy adott tudatossági fok, szint. Erről a felébredésről, az ismeretlen – és eltitkolt – történelemmel való szembesülésről és ennek nagy belső átalakító erejéről szól az Aranyasszony-trilógiám és a Perun innen és túl c. őstörténelmi „útikönyvem”.

   Később erre építhettem a Nemek és nemzetek témájú előadásaimat (na és persze, elsősorban könyveimet, a Táltosok Barlangját és a kétkötetes A kék vér gyermekeit. E könyvek már nagyon „haladó” szintet képviselnek a szellemi, avagy spirituális utazók számára, hisz kibontják egyfelől, hogy a magyarság, - és minden „nép”, valójában szellemi kategóriák, és az egy-lélek, az ember, karmikus körforgásában hol ide, hol ide születik. Senki nem „csak” magyar”, (vagy más nép fia-lánya), hanem jelenlegi életében, valamilyen okból ebben az erőtérben van feladata! Az ún. hasadás utáni érában, amiben élünk, az egyik nagy „játékprogram” a nemzet nemzet ellen fordítása, mely már csak azon a lépcsőszinten érthető meg, ahol az "Isten sem olyan, ahogy tanítják" kapufelirat van. Ekkor beszéltem a vallásokról, mint manipulált erőterekről és az EGY (igaz) Teremtőről, aki NINCS a vatikáni Sixtus-kápolnájára (se sehová) festve, mert „Ő” a mára kettéhasadt női-férfi energiának az EGYsége, akit a mai hazug vallások hazug istenével váltott le az a hatalmi elit, mely azt a bizonyos titkos irányító hálózatot alkotja, akik mára az elmekontrollt globálissá tették. Ezen a szinten előadásaim és könyveim a KÉK-S-ÉG-ről, azaz egy bizonyos „kék” (indigókék, ibolyakék) tudatszintről, életmódról, valamint a kékségi „vérvonal” bitorlóiról, az Univerzum Tejút-részének ún. szíriuszi mivoltáról szóltak.

 

Mestereim, amikor sokáig nem engedtek feljebb lépni az őstörténelem lépcsőfokáról a „rázósabb” fokokra, azzal indokolták, hogy még gyenge voltam, nem bírtam volna se a témák erejét, se az „ütéseket”, amiket azok szoktak kapni mindenfelől, akik el akarják hagyni az akolt, sőt a nyáj többi felébredettjét is kivezetni a karámból (karmából?). Noha a „középső” lépcsőfok, az Isten sem olyan, ahogy tanítják sem piskóta, de most értettem meg, miért a legkényesebb és a legtöbb hatalmi érdeket sértő az Ember sem olyan, ahogy tanítják, vagyis a mostani szint és témakörei.

Legújabb könyvemmel, az Álmaim valóságával (ismertetőhöz klikk ide), nemcsak engedélyt, de egyenesen felkérést kaptam egy olyan következő kapu kinyitására, sőt átlépésére, melyet minimum egy hétpecsétes titok őriz. Ha ugyanis ráébredsz saját erődre, mely hatalmas és kozmikus, akkor semmi és senki sem képes téged tovább befolyásolni! Akkor megszűnsz az általuk kreált jelenlegi, mesterséges világ, hatalomnak, pénznek alárendelt élet. Abban a szempillantásban ez a 3D-s illúzió kipukkad, átalakul, és TE meglátod a Valóságot, mely elképzelhetetlenül és elmondhatatlanul "több".  Az ÉLET nem merül ki a testért való remegésben, annak öltöztetésében, evésbe-ivásban, mások (vagy akár a saját) profitért való gürizésben!

Nem ezért születtél! Nem ezért létezel az Univerzumban!

 

      A GLOBÁLIS ELMEKONTROLL bizony távolról sem könnyed téma!  Amikor a könyvem megírtam, még egyáltalán nem sejtettem, hogy milyen összetett célja volt ezzel az Égieknek!

      A könyv júniusi megjelenése UTÁN kezdtem igazából „szakmai”, azaz kutatói hozzáállással elmélyedni az ún. elmekontroll témában. Ha olvastad a könyvet, tudod, mi szolgáltatja a személyes érintettségem: egy perui fedett ügynök, egy ún. programozott katona volt az a férfi, aki annak idején Peruba hívott, és mind engem, mind egész életem megváltoztatta. 2007-ben két alkalommal kellett szembenéznem erőszakos halállal, és amit még egy darabig magam sem tudtam, ezen keresztül egy programozott elméjű katonával, egy „szörnnyel”.

      Mint az azóta egyébként már hazánkban is nyilvánosságra került beszámolókból tudhatjuk, valóban létezik egy „háttér-kormány” (ezt a szakirodalom nevezi így, én ezzel nem értek egyet, mert ha háttérben lenne, nem lenne ekkora befolyása. Éppen hogy teljesen a frontvonalban tevékenykedő politikusok, vezetők, üzletemberek hálózatáról van szó), mely didaktikusan, tervezetten azon dolgozik, hogy több millió ember fölött kialakítsa az Új Világrendet.

 

      A legelső felnyíló hír-réteg, mely a leginkább ismert, hogy a 2. világháborútól kezdve és a hidegháborús időszakban megszilárdult egy hatalmi elit, akik képesek előre tervezetten a világot felosztani és uralni. Eszközeik közt ún. lágy-és kemény módszerek vannak a tudatunk, világnézetünk, gondolkodásunk, hitünk, meggyőződésünk stb. befolyásolására, azaz programozására. Az utóbbi pár évtizedben azonban kifejlesztettek olyan durva technikai eszközöket is, amivel egyre közvetlenebb módon képesek az elménkre hatni. Ebbe most természetesen egy hírlevélben nem lehet belemenni, hisz az erről megjelenő vaskos könyvekbe sem fér el minden. (Már én is említek jó pár ilyen módszert és eszközt A kék vér gyermekei kötetekben (ismertető), pedig akkoriban még nem sejtettem, hogy mindezzel külön is foglalkozni fogok).

Alapvető információs anyagok erről a jelenségről:

1. dr. Drábik János: Tudatmódosítás c. könyve (katt ide)
2. Alan Watt 4 részes filmje itt

 

Természetesen jóval több nagyszerű anyag van, és a fenti két anyagból is további forrásokhoz juthatsz el. Én a magam részéről munkaanyagnak használom a sajnos magyarul még nem hozzáférhető alapművet, Cathy O’Brien könyvét, aki egy ki-és felszabadított „rabszolga” volt (az elmekontroll alanyait nevezik így).

 

      Aki ismer, az remélem nemcsak sejti, de biztosra veszi, hogy az én előadásaim nem a további félelem (fél-elem) keltésről szólnak! Nagyon fontos minden mű, mely feltárja a világunk rohasztó, életellenes folyamatait, de én sosem elégszem meg ennyivel! Mindig csak akkor beszélek egy „problémáról”, ha annak máris át tudom adni a feloldási-megoldási lehetőségét is!

 

      Így természetesen előadásaimon a nagyobb hangsúly arra esik, hogyan, mit tehetünk azért, hogy ne kerülhessünk e minden képzeletet felülmúló kontroll-technika befolyása alá, ne váljunk áldozattá.

       A megoldás egyszerre új és egyszerre ősrégi. Ugyanis nincs új a Nap alatt – csak mi vagyunk újszülöttek. Ha nem akarod, hogy kontrollálják az elmédet – hát kezd létezni az elme fölötti tudattartományban! Mint minden spirituális igazság és megoldás, ez is egyszerre „pofon egyszerű”, evidens, magától értetődő – mégis a leges-legnehezebb feladat. Miért? Mert ehhez szükséges a teljes átalakulásunk, a teljes újjászületésünk. Ma már elmondhatjuk és megérthetjük „kvantum-nyelven” Jézus tanításait, a szívről és szeretetről.

 Azonban ezt nem elég „tudnunk”, ezt meg kell cselekednünk! A szív-tudás egyértelmű, ám mégis több életbe telik, míg megértjük és meg is valósítjuk a szívbéli életet.

      De a megértést el kell kezdeni, mert a döntést csak így tudod meghozni.

     Ehhez nyújt segítséget a GLOBÁLIS ELMEKONTROLL témában indított előadás sorozatom, melynek általános részét saját megtapasztalásommal és mindennapi bevált megoldásokkal egészítem ki.

      Amennyiben eljössz valamelyik előadásra, erősen tanácsolom, hogy legalább a feltüntetett két anyagot ismerd meg, mert ezek kifejtésére NEM lesz külön idő és lehetőség, ám ezek ismerete nyilvánvalóan mélyíti az előadáson elhangzottak megértését. Továbbá, szintén érdemes a személyes érintettségemet feltáró Álmaim valósága c. könyvemet, valamint a manipulált teóriákról (földönkívüliség, a vallások programjai stb) illetve azokhoz képest az eredeti, tiszta „szíriusziságról” írt A kék vér gyermekei köteteimet elolvasnod.

 

Előadásaim előkészítik e témakörben a továbbiakat is, de már most szót ejtünk arról, hogy az Új Világrend egyik manipulációja maga az Új Kor, a New Age megannyi hamis, sőt ártalmas tanítása.

 

A manipulált programgyártás három eklatáns példáját emelem ki:

 

1. „hüllő (gyík)-elméletet”, 2. a kék-vér elbitorlását, és 3. a hamis New Age elméletet, mely magának a New World Ordernek (Új Világrend) spirituális háttere és alappillére. Mindezeknek alapjait már A kék vér gyermekeiben kifejtettem.

 

ELŐADÁS IDŐPONTOK:

 

SOPRON, SZEPTEMBER 30. 18.00-TÓL

Nyugat-Magyarországi Egyetem, Benedek Elek Pedagógiai Kar , Ferenczy János utca 5.

Előzetes regisztrációval: editfuzi9@gmail.com (Füzi Edit részére) - már csak néhány hely maradt!

Belépő (költség-hozzájárulás): 2000,- Ft /fő, melyből 500 ft a helyszínen könyvvásárlásra fordítható kedvezmény!

 

PÉCS, NOVEMBER 18, 18.00

VOKE Vasutas Művelődési Ház

Részvétel KIZÁRÓLAG előzetes regisztrációval, részemre: kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu. Tárgyban kérem feltüntetni: PÉCS

Belépő (költség-hozzájárulás): 2000,- ft, melyből a helyszínen 500 ft könyvvásárlásra fordítható!

 

BUDAPEST, NOVEMBER 26.

TIT. 11. KERÜLETI STÚDIÓ, 1113, Zsombolyai utca 6.

Részvételhez ajánlott az előzetes regisztráció: kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu. Tárgyba kérem beírni: BP-i előadás

Belépő (költség-hozzájárulás): 2000,- ft, melyből a helyszínen 500 ft könyvvásárlásra fordítható!

 

MISKOLC

Időpont: 2016. december 10. 16.00

II. RÁKÓCZI FERENC MEGYEI KÖNYVTÁR

Regisztráció: kristalykonyvtar@golenya-agnes.hu, tárgyba kérem beírni: MISKOLC

Belépő (költség-hozzájárulás): 2000,- Ft, melyből a helyszínen 500,- ft könyvvásárlásra fordítható.

 

A Kristálykönyvtár Klubhálózat vezető MINDEN előadásomon V.I.P. vendégem!

 

Hírlevélre feliratkozás ITT

Kövess a FB-n!

 

Várom az érdeklődőket nagy szeretettel!

Ágnes

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom