ARANYASSZONY-TRILÓGIA

» » Aranyasszony-trilógia        

 

ARANYASSZONY-TRILÓGIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasók írták:

 

"Lélekhez szóló, felemelő olvasmány. Le sem tudtam tenni. Olyan mélyen hatott rám, hogy az olvasás időszakában Isten megszólított. Ez plusz ajándéka volt a könyv olvasásának."

Perger Éva asztrozófus

 

 

 

I. KÖTET

 

AZ ARANYASSZONY ÚTJA

Beavató utazás

 

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

 

"Éva úgy érzi, megfullad az ürességben, amiben él. Miután férje a délelőtti géppel Buenos Aires-be utazik, kapja magát, bedobálja holmiját egy bőröndbe, beül Audijába és elviharzik vidéki szülővárosába, ahol egy őrült éjszaka eddig elfojtott érzelmeket hoz felszínre benne elementáris erővel. Éva kitör aranykalitkájából. Múltját, elveszett ambícióit kutatva meglátogatja halott anyja barátnőjét, akihez akkor érkezik néhány napra a fantasztikusan jóképű argentin régész-történész unokafivér, Paolo. Lesz felkavaró szerelem, dél-amerikai kalandtúra, ősmagyar történelem-kutatás, gyilkosság és túlélés."

Tovább olvasom....

 

 

 

II. KÖTET

 

AZ ARANYKAPU

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban…

 

A 3. évezred embere fantasztikus technikával próbálja az életet egyre kényelmesebbé tenni. A nehézségségeket, betegségeket, a Sors kiszámíthatatlanságát mesterséges beavatkozásokkal akarjuk kiiktatni. Mekkora árat kell vajon fizetnünk a látszólagos jól-létünkért? A legendák szerint már több civilizáció elbukott azon az úton, amire mi is ráléptünk.

Tovább olvasom...

 

 

III. KÖTET

 

A PERUI PAPNŐ

Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik…

 

 

A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. 

Tovább olvasom...

 

 

Már e-könyvként is olvasható!

 

 

 


KÖNYVÁSÁRLÁS

 

 

Hozzászólások:

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom